Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Vsa jeza in razočaranje vedno pride iz tega, da nekdo ne počne tega kot mi to od njega hočemo.

Če hočeš da je se ti tvoj oče opraviči, in se spremeni...se ne bo. Zatorej ga sprejmi takšnega kot je, če je hladen prasec, je pač hladen prasec ;).
Se vsaj ne boš sekirala, človek je takšen kot je.

Samomor ljudje vedno gledamo kot zanimivo izbiro, ker je najlažja rešitev, ne zahteva nobenega truda.

Smisla obstoja ni, če si ga ne narediš ;)

Na izbiro imaš samo, ali boš pasivna ali aktivna v življenju, ja dnevi so vsem ljudem isti, zjutraj vstanemo, jemo, serjemo, gremo spat...ampak včasih se v tistih dneh zgodi nekaj neverjetnega, ampak če ne greš ven da poskusiš..potem se ti ne more nič dobrega zgoditi.
Če si pasiven, se ti ne more nič zgoditi.

Sicer pa,ljudem ni vseeno...to si ljudje govorimo ko se hočemo počutiti še slabše.
Vprašaj se racionalno, bi mama hotel da se pobotata, če bi ji bilo vseeno? Ne. Torej? :D

Najbrž nisi kak Justin Bieber da te ljudje hočejo mrtvo brez razloga :D.

Namesto smiljenja sama sebe, se poberi ven, pojdi v kino ali kaj, da se malo preluftaš...ko boš pogledala malo od daleč, boš vdela da malo pretiravaš s temi samomorilnimi mislim, glede spreminjanja situacije pa: najbrž imaš dve roki, spravi se delati, zasluži si denar in se poberi iz hiše če nočeš biti več tam ;).
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cauliflower »

Najbrž nisi kak Justin Bieber da te ljudje hočejo mrtvo brez razloga :D.

Menda res nisem :) Ob tem sem se prav nasmejala, dobra :D

Sicer pa ... z napisanim si mi dal veliko iztočnic za premislek, hvala ti :)

Zaenkrat sem se vrgla v delo, da imam mir pred ostalimi...potem pa upam, da se bom uspela brcniti v rit in spraviti na zrak... kot kaže bo res zapadlo nekaj snega in tek po snegu je zmeraj posebno doživetje.
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kul.

Veliko sreče ;).
shyvana
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shyvana »

kako prijateljicam poveš da te njihova družba utruja in da hočeš prekinit stike za nekaj časa?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Točno to jim poveš :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Lahko tako, če si direktna..ali pa "rabim nekaj časa zase..imam osebne probleme". To je to. Če pa bo kaka rinila vate..ji pa kar direktno povej ZAKAJ te njena družba utruja.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sicer pa, a je pavza sploh rešitev?

Če so one problem, in če imaš zaradi njih probleme...zakaj bi potem sploh bi šel naprej prijatelj? :D

Sam pravim, one se ne bodo spremenile..
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunk »

Živjo,

v četrtek se mislim opogumiti in povabiti kolegico na pijačo. Že dalj časa jo opazujem in se opogumljam. Vedno se srečujeva po različnih mestih, še takrat ko mislim na nekaj drugega. Zaradi tolikšnega števila srečanj se bojim, da ima morda negativno mnenje o meni, češ da sem stalker, freak, vendar kaj, ko se ne zaveda, da so ta srečanja čisto naključna. Noro sem zaljubljen vanjo vendar jaz že vnaprej vem, da bom zavrnjen. Tako sem zaljubljen, da se nočem sprijazniti s tem, da mi morda čustva ne bodo vračana. Bojim se zavrnitve. Negativne izkušnje iz preteklosti me dušijo. Še nikoli mi niso bila čustva vrnjena, nikoli! In tudi zdaj mi ne bodo, jaz to vem, ampak še kar rinem z glavo v zid. Rad bi poiskusil vendar hkrati me žre dejstvo, ker že vnaprej vem, da iz te moke ne bo kruha.

Pred enim letom sem bil z eno drugo punco na pijači oziroma na zmenku nakar sem jo čez dobra dva tedna videl v objemu drugega fanta. Nisem se mogel sprijazniti s tem, spraševal sem se, kaj ima ta fant boljšega od mene. Takrat sem bil zelo prizadet vendar sem zdaj, po skorajda enem letu, srečen, ko jo vidim z njim. Veseli me, da je srečna.

Redko se zaljubim, a takrat ko se, se zaljubim tako močno, da mi čustva bruhajo po eksponentni rasti. Sem izjemno občutljiv in sentimentalen fant, zmoti me že vsaka malenkost oziroma vsak namig, ki potencialno oznanuje nezanimanje. En dan sem slišal to punco za katero se zanimam, ko je kazala s prstom proti meni ter se mi smejala, ko sem hodil po hodniku s staro odprto torbo, ki je imela pokvarjeno zadrgo. Kaj sem ji naredil, da me zafrkava? Zakaj me ne mara? ;(

Po četrtkovi katastrofi bom spet potreboval ogromno časa, da bom to zadevo prebolel. Zaprl se bom v sobo, nič ne bom jedel, nič se ne bom gibal. Konec je, vsega je konec, jaz imam takšno smolo v življenju, da to kar ni res. Vsega kar se lotim, se lotim neuspešno. Sem črna ovca cele populacije. Nula sem, najslabši športnik, najslabši študent, najbolj grd človek, najbolj nezanimiv človek. Nič nisem, nimam indentite. V decembru in januarju mi gre vse narobe. Od ljubezenskega življenja do zanič pisanih kolokvijev ter do poškodbe kolena pri košarki. Argh! :(
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Model, u izi...

Prvo, poškodbe se zgodijo...na to se ne more preveč vplivati.

Drugo, če slabo pišeš kolokvije se naslednjič več učiš in jih pišeš boljše.

In zdaj, če se zapreš v sobo in nič ne ješ, kaj bo s tem rešil?

0.

Tretja zadeva, kaj si 12 let star in hodiš še v OŠ, ker ne razumem kako bi se lahko odrasla oseba smejala odprti torbi. :lol:
Res, zakaj ni se sekiral ker se je ena koza smejala ker imaš pokvarjeno zadrgo!?

---------------

Sicer pa, tudi jaz sem zelo čustven človek, čustva kar bruhajo v meni...ampak sem se jih naučil kontrolirati, namesto da sem občutljiv sem pozoren, namesto da čustva držim v sebi jih raje dam ven, pa naj bo to jeza ali strast.

Enostavno čustev se ne sme zadrževati, in tebe prizadanejo stvari zato,ker jih ne znaš izražati. To ne pomeni da izražaš samo lepa čustva, ampak tudi jezo, razočaranje in žalost.

V glavnem, meni ne bi nobena tamala pokvarila dneva ker se mi je smejala. Lansko leto sem naredil eno takšno napako da se mi je smejalo 100 ljudi, zdaj pri sebi sem vedel kaj sem naredil narobe in se mi to ni več ponovilo, da pa bi se sekiral kaj drugi mislijo o meni...to pa ne. Če pa jim toliko pomeni da uživajo nad nesrečo drugega, potem naj jim bog pomaga.

Moraš se naučiti da se počutiš udobno v svoji koži, ko se človek popolno sprejme, prideš do nekega notranjega miru ki je tako močan da ti ne znam objasniti.

In recimo ta situacija da jo neprestano srečuješ na ulici, namesto da bi si mislil da si stalker in ne vem kaj, bi lahko mirno prišel do nje, jo pozdravil in ji rekel da se tolikokrat srečata da misliš da ti sledi, in da če se še enkrat srečata da ti je dolžna kavo.
Če poveš v pravem tonu in če jo malo hecaš, ti garantiram da bi sprejela.

Glede tistega videza pa: videz pri moških ni tako pomemben kot pri ženskah.

Ženske privlači nekaj stvari:

- samozavest, pa naj bo povezana ali z športnimi dosežki, finančnim uspehom, ali pa že samo s sprejemanjem samega sebe.

- humor, oz. karkoli je povezano s tem da se ona zabava....

- aktivnost, samo da se nekaj premika, dogaja

Mirno lahko furaš skozi spolno in čustveno življenje samo s temi stvarmi :) .

Odbija pa jih:

- nesamozavest
- neodločnost
- neaktivnost
- smiljenje samemu sebi

Tako da, odločitev je tvoja...
kozoroginjaeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Klepetalnica delo vrtnarke?

Neprebrana objava Napisal/-a kozoroginjaeva »

pozdravljene :)
mene pa čisto iz firbca zanima kakšno je delo vrtnarja, . Če je katera hodila na vrtnarsko šolo ali opravlja zdaj delo vrtnarke. predvsem me zanima ali je pretežno delo v katerem klečiš? baje da moraš delati v vročini in tudi mrazu. prosila bi vas če bi mi katera opisala to delo bolj podrobno .hvala za odgovore :)
sm pa že isto besedilo napisala pod eno drugo temo. upam da me ne boste bannali :p
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne vem kaj ima vrtnarjenje s čustvi :D.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Pridelovanje zelenjave je zelo custven postopek.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

plants have feeling too!
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

itak, da ma veze s čustvi... odvisno kake rastline gojiš ;D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovori