Nadležni fantje na Facebook chatu
Re: Nadležni fantje na Facebook chatu
^mhm
prav žalostno, da prihaja do tega.. isto na connected klepetalnici.. skoraj vedno dobivam taka sporočila in ne razumem, zakaj se ljudje dejansko spustijo tako nizko.. a res mislijo, da nas take besede prizadenejo? besede neke nepomembne osebe, ki s tem samo pokaže, da nima manir in da nam ne seže do kolen?
ne vem no... očitno jim še noben ni povedal
prav žalostno, da prihaja do tega.. isto na connected klepetalnici.. skoraj vedno dobivam taka sporočila in ne razumem, zakaj se ljudje dejansko spustijo tako nizko.. a res mislijo, da nas take besede prizadenejo? besede neke nepomembne osebe, ki s tem samo pokaže, da nima manir in da nam ne seže do kolen?
ne vem no... očitno jim še noben ni povedal
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Ena moja kolegica je dobila takšno sporočilo, sporočiloi je kopirala in ga poslala vsem ženskam na njegovemu FB.
Čez 1 dan se ji je lepo opravičil.
Čez 1 dan se ji je lepo opravičil.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
http://instagram.com/p/xQs9MYpKx9/?modal=true
kera zakon stran
Drugace pa jp, precej kolegic javno posta prt sc-je taksin debilov. Edino pravilno.
Mah, podobno debato je pozel zadnjic tisti video, ki je zaokrozil na spletu (ko je ena bejba hodila po nekem ameriskem mestu in stela, koliko zivzgov in cat callov je dobila v eni uri).. Ogromno tipov je tudi pod video komentiralo, da je ONA nesramna, ces da se ne zahvali za komplimente oz ne odzdravi tem tipom, itd... Jezus, to NI njena dolznost, NE pozna teh ljudi in ima vso pravico, da se v miru sprehodi po mestu, brez da se daje z nadleznimi tipi.
In kdorkoli meni, da si punce s 'cudaki' filamo ego - se temu z veseljem odpovem
na netu ali pa na ulici. Res awesome, ko se nek bebo na polnem pločniku vate dere 'ajme dobre su ti nogeeee malaaa!' in se pol se 10 folka smeji celi situaciji. Po mnenju nekaterih, bi mu mogla se zavhalno pisemce in en barkafe nest.

Drugace pa jp, precej kolegic javno posta prt sc-je taksin debilov. Edino pravilno.
Mah, podobno debato je pozel zadnjic tisti video, ki je zaokrozil na spletu (ko je ena bejba hodila po nekem ameriskem mestu in stela, koliko zivzgov in cat callov je dobila v eni uri).. Ogromno tipov je tudi pod video komentiralo, da je ONA nesramna, ces da se ne zahvali za komplimente oz ne odzdravi tem tipom, itd... Jezus, to NI njena dolznost, NE pozna teh ljudi in ima vso pravico, da se v miru sprehodi po mestu, brez da se daje z nadleznimi tipi.
In kdorkoli meni, da si punce s 'cudaki' filamo ego - se temu z veseljem odpovem

hahahaha res me je nasmejala tista stran
ja ponavadi so taki užaljeni odzivi tudi t.i. prizadet moški ego 

-
- Cosmopsiho
saarijarvi napisal/-a:
In kdorkoli meni, da si punce s 'cudaki' filamo ego - se temu z veseljem odpovemna netu ali pa na ulici. Res awesome, ko se nek bebo na polnem pločniku vate dere 'ajme dobre su ti nogeeee malaaa!' in se pol se 10 folka smeji celi situaciji. Po mnenju nekaterih, bi mu mogla se zavhalno pisemce in en barkafe nest.
Jaz sem ego omenila, ampak upam, da nisi tega razumela tako, da je ta odgovor meni namenjen..

Pa še današnja 9gagova je idealna za to debato

It was forever..but it didnt last long..
Nauk je torej...
Če si prijazna - si ga zavajala = bitch.
Če se ne odzoveš = bitch.

jaz težakom odpišem nekaj v smislu ''brokoli'' ali pa ''paprika'' ipd. in potem nehajo pisat.
problem solved.
problem solved.
-
- Cosmopsiho
Tulip napisal/-a:Nauk je torej...
EXACTLY.

It was forever..but it didnt last long..
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Bom dodal svoj cup of tea.
Strinjam se da je takšno obnašanje iz strani nas moških popolnoma neprimerno.
Imam pa občutek da je je zaradi takšnih primerov postalo zelo težko pristopiti do dekleta na internetu. Popolnoma razumem če ti ženska pove da noče nič s tabo, pač to sprejmeš.
Samo zdi se mi, da ker prejmete več slabih "povabil" , ste avtomatsko bolj previdne in mečete v isti koš.
In je potem res težko izpasti originalen, zabaven, malo sexy igriv in obenem ne sexualno agresiven.
In to je bil en zmed razlogov da sem popolnoma zapustil socialna omrežja, ne zato ker ne znam biti zavrnjen, ampak zato ker si na socialnih omrežjih ocenjen po nekaj stavkih na chatu, svojih slikah in je to to. Ni vredno, v živo vsaj veš pri čem si....mirno lahko rečeš: bi šla jest z mano pico na Špico (še rima se), brez da bi izpadel creepy.
Strinjam se da je takšno obnašanje iz strani nas moških popolnoma neprimerno.
Imam pa občutek da je je zaradi takšnih primerov postalo zelo težko pristopiti do dekleta na internetu. Popolnoma razumem če ti ženska pove da noče nič s tabo, pač to sprejmeš.
Samo zdi se mi, da ker prejmete več slabih "povabil" , ste avtomatsko bolj previdne in mečete v isti koš.
In je potem res težko izpasti originalen, zabaven, malo sexy igriv in obenem ne sexualno agresiven.
In to je bil en zmed razlogov da sem popolnoma zapustil socialna omrežja, ne zato ker ne znam biti zavrnjen, ampak zato ker si na socialnih omrežjih ocenjen po nekaj stavkih na chatu, svojih slikah in je to to. Ni vredno, v živo vsaj veš pri čem si....mirno lahko rečeš: bi šla jest z mano pico na Špico (še rima se), brez da bi izpadel creepy.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Evy, ni letelo nate ampak na komentarje pod tistim videom.
Drugace se bom pa na tej tocki kar strinjala z LZ-jem, na internetu je prevec cudakov, da bi se mi (vsaj osebno) dalo prebirat med plevelom.. Nocem generalizirat, ker smo prakticno vsi tako ali drugace na internetu (socialna omrezja, itd..) in verjamem, da se najdeta tudi 'taprava dva' med sabo, ampak sama sem s spoznavanjem preko interneta bolj ali manj zakljucila. Prevec slabih izkusenj, da bi v kratkem se kdaj riskirala.. Ze raje na zuru zacnem s kom pogovor.

Drugace se bom pa na tej tocki kar strinjala z LZ-jem, na internetu je prevec cudakov, da bi se mi (vsaj osebno) dalo prebirat med plevelom.. Nocem generalizirat, ker smo prakticno vsi tako ali drugace na internetu (socialna omrezja, itd..) in verjamem, da se najdeta tudi 'taprava dva' med sabo, ampak sama sem s spoznavanjem preko interneta bolj ali manj zakljucila. Prevec slabih izkusenj, da bi v kratkem se kdaj riskirala.. Ze raje na zuru zacnem s kom pogovor.

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
saarijarvi se je strinjala z mano.
Čas je da updajtam svoj linkedin profil
.
Čas je da updajtam svoj linkedin profil

-
- Cosmopsiho
Če nekdo vpraša za nasvet, še ne pomeni, da se hvali s tem, da ji folk piše.
Vse smo se že kdaj srečale z vsaj enim takim primerkom, in ker smo ga po možnosti poznali preko znancev ali kolegov, nismo vedeli kako postopati. Jaz že lep čas takih več sploh ne sprejemam. Pustim pending request in mam mir. Če pa kje naletim na njih, pa jih normalno pozdravim. V primeru da debata nanese na fb, bi verjetno odgovorila, da nisem niti opazila prošnje, ker jih je že več in ne spremljam ali kaj podobnega. Itak mam pa fanta, pa tudi če bi bila samska ne rabim nikomur polagati računov zakaj jih ne sprejmem ali odpišem.