Nadležni fantje na Facebook chatu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
sailer
Sramežljivka
Sramežljivka

Nadležni fantje na Facebook chatu

Neprebrana objava Napisal/-a sailer »

Pozdravljene :)

Zanima me kak odslovite oz. se znebite nadležnih fantov na facebooku, na ne preveč nesramen način. Npr. nekje te je videl ga sprejmeš, pa želi na kavo ipd. tebi pa ni všeč oziroma ti njegova družba pač ne paše...

:)
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Re: Nadležni fantje na Facebook chatu

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

Zakaj ga pa potem sprejmeš, oz. še bolj preprosto, odstrani ga od prijateljev.
pupika123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pupika123 »

torej ga ti ne poznaš, zbriši in blokiraj če ti je nadležen. težko je na lep način rečt, da nimaš interesa, takoj boš najslabša, fina, da se maš za nekaj bolšega. s kolegicami se večkrat pogovarjamo o tem in smo podobnega mnenja, ko so vsiljivi ga pač zbrišeš, ker ne poznajo besede NE.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Lets paraphrase that.."Kako naj se rešim nadležnih tipov (ki mi sploh niso tok nadležni), brez da bi izgubila hvalo in sllinjenje nad mano, ki mi dviguje ego? Mimogrede, ful sm huda, vsi me nadlegujejo, sam tok da veste."

Postani res grda. Evo. :D
It was forever..but it didnt last long..
mertseger
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mertseger »

Povej mu naravnost da nimaš interesa. Kakršnokoli olepševanje lahko privede samo do tega da ne bo nehal z vprašanji. Bolje in lažje bo za oba.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Green Cookie napisal/-a:Zakaj ga pa potem sprejmeš, oz. še bolj preprosto, odstrani ga od prijateljev.

Sem popolnoma istih misli!
sailer
Sramežljivka
Sramežljivka

..Evelyn.. od kje tolk sovraštva,...ja sej vem najlažje je zbrisat pa blokirat kaj pa pol ko ga srečaš nekje na ulici :D recimo da govorimo o nekom, ki ga poznamo vsaj tako bežno nwm fant iz iste šole alpa kaj takega, no ja zgleda res ni ene prave zavrnitve da ne bi bil kdo prizadet :D
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

Če se celo življenje oziraš na to,kaj si bodo drugi mislili, si samo ti na slabšem.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

zakaj pa te tok skrbi, da bi ga prizadela?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Lol, sovraštvo..Daleč od tega. Ampak hecno je no, če te nekdo moti..ga preprosto odstraniš. Kaj je tok težkega tu? Te vpraša " a greva na kavo?" preprosto rečeš, da ti ni do tega. Zakaj je ljudem iskrenost tako zelo zahtevna? Če nekoga prizadane zavrnitev je to njegov problem in ne tvoj.
It was forever..but it didnt last long..
sailer
Sramežljivka
Sramežljivka

Mishela napisal/-a:zakaj pa te tok skrbi, da bi ga prizadela?

jah ne vem taka sem, nočem tut da pol misli joj lej jo k misli, da nism dost dobr zanjo ...ampak ja sej mate prav, moraš sebe gledat sej tut mene zavrne kdo pa kaj naj :)) hvala za mnenja :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

ah, ne smeš bit preveč prijazna :)
ljudje znajo prestopit mejo, če si do njih preveč prijazen. seveda ne vsi, ampak nekateri pa.. radi na tak način izkoriščajo, ker vidijo, da lahko. enkrat bo htel na pijačo, ti ga ne boš mogla zavrnit, drugič bo hotel v kino, tretjič bo hotel poljub, ne bo mu jasno zakaj nočeš, če pa si šla z njim dvakrat ven, obtožil te bo, da si hinavska, opravičil se bo, spet bo gnjavil, ti spet ne boš mogla rečt ne, spet bota šla ven in bog ve kam vse bi se stopnjevalo. pač... primer ;D
bistvo je, da če bo preveč prijazna, boš dobila nazaj ''zakaj si tako hinavska'', ''nisem si mislil, da si taka'', ''kak slab človek si'', ko boš kaj zavrnila ali bila malo ''nesramna'' ;)
sailer
Sramežljivka
Sramežljivka

Mishela napisal/-a:ah, ne smeš bit preveč prijazna :)
ljudje znajo prestopit mejo, če si do njih preveč prijazen. seveda ne vsi, ampak nekateri pa.. radi na tak način izkoriščajo, ker vidijo, da lahko. enkrat bo htel na pijačo, ti ga ne boš mogla zavrnit, drugič bo hotel v kino, tretjič bo hotel poljub, ne bo mu jasno zakaj nočeš, če pa si šla z njim dvakrat ven, obtožil te bo, da si hinavska, opravičil se bo, spet bo gnjavil, ti spet ne boš mogla rečt ne, spet bota šla ven in bog ve kam vse bi se stopnjevalo. pač... primer ;D
bistvo je, da če bo preveč prijazna, boš dobila nazaj ''zakaj si tako hinavska'', ''nisem si mislil, da si taka'', ''kak slab človek si'', ko boš kaj zavrnila ali bila malo ''nesramna'' ;)

ja imaš čist prav :) tudi na splošno ''ta preveč prijazni'' ne pridejo preveč dobro skozi ponavadi :))
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cauliflower »

Sama imam nekoliko drugačno izkušno. Nikoli ne sprejemam meni neznanih oseb, a sem enkrat naredila izjemo, ker sva imela kar nekaj skupnih prijateljev in me je zanimalo, kaj je to zaen fant :)
Nameravala sem ga izbrisati takoj, ko prečekiram njegov profil (pač sem firbčen človek :P), vendar me je takoj, ko sem ga sprejela, kontaktiral po sporočilu. Zdelo se mi je nevljudno, da mu ne bi odpisala in bi ga kar izbrisala (tudi jaz se preveč obremenjujem z mnenjem drugih, tudi če zato težje živim), zato sem mu odgovorila. Pri sebi sem si mislila, da je tip vsiljiv, pa čuden, da se kar tako misli pogovarjati z mano, ne da bi se sploh poznala itd., vendar je bil samo prijazen.
Prijazno sem mu odpisovala, ko sem imela čas (tudi z dnevi zamude) in postopoma sva postala virtualna prijatelja :D Ko me je povabil na kavo in v kino, sem mu odkrtio povedala, naj ničesar ne pričakuje od mene.

Skratka, želela sem samo povedati, da se morda včasih lahko nek nadležen fant, postane čisto ok prijatelj. Morda sem nekoliko zašla iz teme, vendar bi rada poudarila, da je včasih treba na situacijo pogledati nekoliko širše in ne takoj obsojati ;)
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

al pa pride do tega: http://instagram.com/byefelipe
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori