A ima drugace to kaksno zvezo s filmom?
Led Zeppelin napisal/-a:-* Folk ki piše recepte takole: dodaš malo po občutku, ko se ti zdi da je kuhano malo dodaš tega in tega.....
-* naša mačka, neprestano se dere za jesti, daš jesti...se dere da bi šla ven, odpreš vrata se dere nate ker si odprl vrata...se hoče crkljati, in zapiči svoje kremplje vate in dejansko boli..
cauliflower napisal/-a:Tisti, ki ne poznajo oz. ne uporabljajo osnovnih slovničnih pravil pri pisanju ...
Ni hujšega kot popravljanje seminarske naloge za sošolko, ki postavlja vejice, kjer res ni potrebno (predvidevam, da jo napiše vsakič, ko misli, da bi pri branju vdihnila), ne pozna stičnosti ločil (za oklepajem pa res ni presledka!), pri datumu, kjer je presledek za piko obvezen, ga pa ni ... Da o tistih, ki praznike vztrajno pišejo z veliko začetnico sploh ne govorim.
Cel študij me je kolegica opozarjala, da oklepaj ni stičen, vedno je za mano popravljala in dodajala presledke in jaz nisem nikoli podvomila v njeno slovnico (ne vem, se mi je zdelo, da pač obvlada) in danes sem zaradi tebe to preverila in ugotovila, da sem vseskozi imela jaz prav, stičen je. NEVERJETNO.