

Anini razpokančki in poletni medenjaki (vanilija in pomaranča)
Pozabla obrnit fotko, se pardoniram.






 
  
 :
 :




 .
 .



 . Js to precej pogosto prakticiram - ampak ponavadi v pečici. Vržeš vse noter, počakaš pol ure, naribaš gor sir in voila
. Js to precej pogosto prakticiram - ampak ponavadi v pečici. Vržeš vse noter, počakaš pol ure, naribaš gor sir in voila 

 V lonc daš 3-4dl vode, testenine, karkoli hočeš poleg (meso popečeš prej, če hočeš meso) in kuhaš ene 15min, dokler vsa voda ne izgine. Tko res creamy, ker v vodo ne uide ves škrob! V pečici je pa pomoje bolj zapečena verzija, no odvisn kok pustiš.
 V lonc daš 3-4dl vode, testenine, karkoli hočeš poleg (meso popečeš prej, če hočeš meso) in kuhaš ene 15min, dokler vsa voda ne izgine. Tko res creamy, ker v vodo ne uide ves škrob! V pečici je pa pomoje bolj zapečena verzija, no odvisn kok pustiš.





 zadnjič sem jedla piščanca z mandlji, eh, raje posebi al pa pri sladici.
 zadnjič sem jedla piščanca z mandlji, eh, raje posebi al pa pri sladici. 