- da imam ful za delat danes, ampak ker sem bila do sedaj (skoraj) vedno pridna, bom se malo zabusavala.
- da se vsi pritozujejo nad vremenom, jaz pa takooooo pogresam tisti obcutek, ko se pozno popoldne, ko je zimsko sonce tako nizko in blescece, v hladnem vlaznem decemberskem vetricu zavita v svoj najljubsi sivi plascek sprehajam dol po Copovi do Preserca in se dobim s tem ali onim kolegom ter gremo nato cez do Stare Ljubljane nekam na toplo na caj ali kuhancka in se zaklepetamo do poznega vecera... Namesto tega moram nosit japonke, hehe
- da sem zadnjic obula balerinke in takoj naslednji dan presla nazaj na japonke. Ne ne, briga me, ce je baje zima in ljudje hodijo okoli v bundah, moja stopala bodo svobodna, dokler ne bo pod 20 stopinj vecino dneva!
- da je zima tudi tu nekaj posebnega. Ljudje se na veliko druzijo, ogromno je stojnic s prigrizki, ljudje cez ulicice razprostrejo mreze za badminton in igrajo celo noc.
- da grem v Indijo cez cca 3 tedne
- da se vedno ne morem preboleti cene Milke v trgovinah. Ko sem mislila, da se je preprosto ne da dobiti tukaj, je bilo moje zivljenje veliko lepse in predvesm lazje. Sedaj pa me misel, da je tam, na polici, a stane vec kot je vredna (ker resno... samo milka je!

), preganja in mi ne da spati... In se mi oci osolzijo vsakic, ko grem v trgovino in si za malico kupim tisto sorry-ass indijsko cokolado za 60 centov...
- da ko imas najljubse restavracije v mestih kot so Bangkok in Kolkata, ves, da tvoje zivljenje ni tako slabo...
- da se poznamo 2 tedna, pa imam obcutek, da jih poznam ze cel lajf. In komaj cakam, da zacnemo resno delati na projektu. Jeeeej.
- Danes pa photoshoot...
- Ah, Milka
- V petek pa koncert