Sama obcasno prakticiram seks brez obveznosti. Vedno najdem nekega tipa, da potesi moje spolne zelje.
Imam fanta, s katerim se v postelji ne ujameva in zato se bolj poredko spustiva med rjuhe. Zato ga tu in tam "prevaram", ampak to s tipi za katere se se imen ne spomnim. Pa ne bom rekla, da vedno v vinjenem stanju ker to ni izgovor. Dobro se zavedam, da to ni prav!! Drugace se s fantom odlicno razumeva, poznava se ze od malih nog in sva zelo navezana drug na drugega.

Ne morem ga pustit, ker ga ljubim in ce ne stima v postelji to resim tako, da ga prevaram

Fizicno me ne privlaci, ceprav mi je vsec. (Pravi lepotec). Skupaj sva ze stiri leta in pol, za nekaj prevar je ze izvedel in mi jih oprostil. Jaz veliko hodim ven v diskoteke, pijem s prijateljicami in prijatelji on pa je doma in caka da ga poklicem,naj pride po mene. Je zelo ustrezljiv in prijazen, zaljubljen je vame do uses, nikoli me ni prevaral, ceprav je imel ze sto moznosti. Jaz mu pravim, da kljub prevaram se vedno vrnem k njemu, ker mi je z njim najboljse. Veckrat se zjoce, vendar mi na koncu vse oprosti. Pred dvema dnevoma sem ga spet prevarala in zdaj mi je rekel da je dokoncno konec in da si on tega ne zasluzi. Rekel je, da ne more cakat na dan ko me vo dokoncno izgubil sploh pa si ne more predtavljat, da njegova punca seksa z drugimi in potem pride nazaj k njemu in seksa z njim. Rekel je da mi po tej prevari ne more vec pogledati cez prste, ker mi je ze velikokrat in se zaveda da se nic ne bo spremenilo

Komaj zdaj sem se zacela zavedat, da ga zgubljam in da je cas da se zdaj posvetim samo njemu, brez prevar. Ker vem, da brez njega ne bom mogla, ljubim ga in on je fant s katerim zelim ostati do konca zivljenja. Zelim ga nazaj, pa ne vem kako naj ga dobim po vsem tem. Zdaj je res ze globoko jezen name.... Kaj naj naredim?!!