-* haha, zmagali smo v zadnji sekundi
-* berem neko knjigo ki jo je napisala lezbijka, in je zanimivo ker imajo ženske drugačen pristop do oralnega sexa, ker je pač to glaven del njihovega sexa. Zelo zelo zanimivo.
-* sem že ene 2x zapored prebral The Game od Neila Straussa, in se ne morem odločiti če je to genialno ali zelo manipulantsko

. Dva moja sodelavca prakticirata fore, in lahko sam potrdim da sta zelo uspešna.
-* sem izvedel da sem pol leta nazaj naredil, kar se strokovno reče virtualni samomor. Sicer nikomur ne razlagam, samo življenje je res boljše.
-* je moj dober prijatelj postal zelo uspešen človek, in bo očitno v življenju zelo bogat človek...in sem res vesel za njega. Sem vesel da oba spoštujeva drug drugega kot človeka, čeprav imava drugačna načela in želje v življenju.
-* priznam, nikoli ne bom razumel pljuvanja čez Slovenijo, ja ok...imamo svoje probleme, nismo velik narod in ko tak imamo svoje probleme...kot narod imamo veliko napak, ampak polno vrlin ki jih drugi nimajo. In naša dežela je neverjetna, od gor, divjih rek, ravnic pomurja in zelenih gozdov. Kulturo imamo na dobrem nivoju, hrana je odlična, najbolj nevarna stvar ki se ti lahko zgodi, je to da ti en zaparkira avto.
In če se res počutiš tako omejenega v svoji zahojeni vasi, in te noben ne razume...pojdi v Hollywood in naj posnamejo film o tebi, ker res...to se še nobenemu ni zgodilo pred tabo.
In čeprav vem, da bom tudi jaz moral nekoč v tujino da dobim izkušnje za to kar želim delati v življenju, niti enkrat v življenju nisem rekel da se tu ne da.
Velikokrat rečem da je Slovenija kot da bi bil v zvezi z zelo lepo žensko, ja ima svoje probleme, in šla ti bo na k**** , ampak na koncu dneva boš še vedno šel z njo v posteljo.
-* naj vsemogočni bog naredi Lidl najbolj uspešno trgovinsko verigo, ker je naredila najboljši pekovski izdelek na sveti. Torej, hrustljava štručka, s sirom, slanino in še makom. Mmmmm.
-* upam da se mi izpolni želja, in eni cosmoforumašici prinesem Milko in greva skupaj na kosilo. Čeprav to pomeni, da bom moral iti res daleč.
-* srkam aperitiv pijačo, jem temno čokolado z malinami in gledam debato o femininacistkah , life just doesn't get more exciting.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.