Si mislim - kaj te briga js se mam fajn

..Evelyn.. napisal/-a: Imamo izraz "kurbir", ampak s tem se spet prenese krivda na ženske, češ da on seksa s toliko "kurbami".
Mishela napisal/-a:''kako mi ne boš dala, če pa maš sex blog?''
..Evelyn.. napisal/-a:...Btw, a mamo kak izraz za moškega, ki je "cipa"? Imamo izraz "kurbir", ampak s tem se spet prenese krivda na ženske, češ da on seksa s toliko "kurbami". Žigolo je bolj pro izraz kot prostitutka npr..pa obstaja kaka žaljivka za tipa, ki seksa vsepovprek in v žalitev niso vpletene ženske!?
Green Cookie napisal/-a:Ko sem bila še v srednji šoli, se je govorilo, da se fu*am z vsemi. Zaradi mojega videza (oblačila sem se čisto običajno, kot takrat ostale punce). Na fakulteti so govorili, da ga sigurno vlečem profesorjem, ker sem imela zmeraj dobre ocene. Profesorice me itak nikoli niso marale, zaradi videza. Ko sem se zaposlila, so mi govorili, da sem sigurno prišla not prek vez s sexom... Celo življenje eno in isto. Pa me ne gane![]()
Res, da sem imela ogromno spolnih partnerjev, ampak nikoli nadrejenega, profesorja, ipd. Ubistvu sploh ni noben mogel vedet, vedeli so le za moje resne partnerje, katerih pa je bilo ZELO malo.