Težave s spanjem
-
- Sramežljivka
Re: Težave s spanjem
ima kdo izkušnjo s homeopatskimi zdravili, ki pomagajo pri spanju?
Pozdravljene.
Že dolg ni nobena nič napisala pod to temo, zato sem se odločla, da jo mal obudim. Kupujm namreč ležišče, ampak rabim malo nasvetov. Zaenkrat mi je še najbolj všeč lateks ležišče z vonjem lavande - nora sem namreč na ta vonj. Mislim, da je vitapur ležišče.
Ima katera kakšpne izkušnje do zdej s temi ležišči?
Že dolg ni nobena nič napisala pod to temo, zato sem se odločla, da jo mal obudim. Kupujm namreč ležišče, ampak rabim malo nasvetov. Zaenkrat mi je še najbolj všeč lateks ležišče z vonjem lavande - nora sem namreč na ta vonj. Mislim, da je vitapur ležišče.
Ima katera kakšpne izkušnje do zdej s temi ležišči?
Moja kolegiva ga ma. Pravi, da je supr. Njo vonj lavande pomiri in zato laži zaspi. Njejn partner pa ima isto od vitapur sam tegale http://www.vitapur.si/spalnica/lezisca/ ... 142-memory pa tudi prav, da je supr.
- Green Cookie
- Kofetarica
Eterično olje sivke...
-
- Cosmopsiho
Baldrijan 

@lolita4 ravno sem malo brskala po forumu in sem opazla, da si pisala o nakupu vzmetnice. A si se že odločla katero boš kupla? Nimam rabvno časa okol letat in probavat, zato raje sliši iz prve roke kako in kaj.
A ma še kdo kakšne predloge?
Hvala za nasvete!
A ma še kdo kakšne predloge?
Hvala za nasvete!
- littlebird_18
- Komunikatorka
Moj najvecji problem s spanjem je da sem cez dan vedno utrujena in rahlo odstotna, potem ko pa napoci cas za spat pa kar naenkrat ozivim. Zadeva je se izrazitejsa, ce moram naslednji dan zgodaj vstat 

And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
- Sramežljivka
Fizična aktivnost in skodelica mleka pred spanjem
Nič novega, ampak vedno pomaga, ko imam naporen teden.

- Green Cookie
- Kofetarica
Zadremaj čez dan, če si takrat utrujena.
Jaz zase vem, da me trening pred spanjem le še bolj zbudi, oz. deluje name kot jutranja kava
Marsikomu pa tudi pomaga..
Ja, baldrijanove kapljice je že več ljudi pohvalilo
Jaz zase vem, da me trening pred spanjem le še bolj zbudi, oz. deluje name kot jutranja kava

Ja, baldrijanove kapljice je že več ljudi pohvalilo
@Helena 123 ja res je ja. Jaz sem ful zadovolna. Kupla sem si kupla od Vitapur nek clean cool al neki tazga. Ravno znižan je bil. Sem pa zasledila, da je ta teden brezplačna dostava, do nedelje, do 23. 11.
Živjo punce, nočem bit vsiljiva, ampak če katero zanima imajo pri vitapurju zdej znižanja povštrov pa še nekj drugih stvari. Če kso potebuje. JKaz sem s svojim ful zadovolna.