Pah..ja..samo ne brez pomoči blanžiranja pomoje..

jaz sem isto počela kot ti..in to dvakrat

naravno mam temno rjave (s pigmentom rdeče) in zdaj v drugo sem uporabila posvetljevalec..pa je prišla precej svetla..ampak nisem hotela blond barve, ampak bolj medeno..no in ta medena je potem postala bakreno-zlata-oranžna

na soncu sm se svetila kot zloščen novčič.

In zdaj sem spet temna..na žalost s precej slabšimi lasmi (imam pa srečo, da so moji naravni lasje gosti in debeli).
Vglavnem, vsakič ko sem prišla do blond mi je zaradi rdečega pigmenta udarila ven kanarčkasta (najbolj na vrhu glave) in si preprosto nikol nism upala dlje..torej blanžirat. Verjetno bi prišla končno blond ven, če bi nadaljevala.. Sem pa preden sem eksperimentirala sama, šla do frizerke in mi je vsa razočarana rekla da zakaj bi rada uničla svoje lase

in da bo barvanje na blond trajalo par mesecev (po pramenih do idealne blond). Mogoče najbolje, da se odpraviš do frizerja in vprašaš. Ampak jaz ne bi šla k sosedovi Micki ampak k kakšnemu preverjenemu.
Aja! Nimam pa absolutno nobenih izkušenj z izbijanjem rumenega odtenka z viola/sivimi šamponi..baje nekateri delujejo, nekateri ne.
It was forever..but it didnt last long..