Green Cookie napisal/-a:O seveda poznam razlike med alergijami, zastojem žolča in podobno. Ker nisem bila zraven tistih primerkov, seveda ne morem vedet za kaj je šlo, zato pač predvidevam(glede na to da je sredstvo proti sprijemanju v kapsulah lahko alergeno). Kako zelena kava pomaga pri razstrupljanju jeter, si lahko pogledaš na netu, sigurno piše o klorofilu in jetrih (ki ga mimogrede uživaš v solati, recimo).
Če vsemu, kar na netu piše slepo zaupaš, ti ne morem pomagat.
Green Cookie napisal/-a:Namenoma sem te vprašala, če so bili popolnima zdravi. Odgovorila si z JA. Povedala si vse, saj to je nemogoče. Predvidevam tudi, da so bile osebe močnejše postave, drugače ne bi jemale teh kapsul. Torej niso bili zdravi.
Predvidevaš. Ni res, da so bili debeli, kaj šele močnejše postave. Tudi ljudje z normalno telesno težo imajo željo po tem, da izgubijo še kak kilogram.
Green Cookie napisal/-a:Ali mi znaš ti povedati, če si prepričana, da so bolezen povzročile kapsule,? Kakšna je bila diagnoza? Če mi pa poveš kje se je to zgodilo, pa tudi z veseljem preverim.
Če lahko preveriš, potem tudi veš, kje lahko te stvari preveriš. Ni veliko institucij v Sloveniji, ki bi se s tem ukvarjale.
marija.povse: ali si 100 % prepričana ali je v kapsulah res naravni ekstrakt?
zaradi mene lahko razpravljamo v nedogled. mi je pa nadvse zanimivo, kako se spravite na en dobronameren nasvet.
bomo odprli tudi temo o cepljenju? :-)