...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
No, da ti pomagam Konc koncev itak ni važno kako telo maš (no, tut je ), kr js osebno ne poznam nobene punce k bi fanta iskala sam na podlagi njegovega telesa
Ksjah dobro postavo imaš. Na tretji sliki sicer izgleda kot da maš huge ass bush spodaj, tko da..id take care of that if i were you. Drgač pa na, obesi si tole fotko na steno:
Emmm mislim da mu ne bi blo lih kul da lepiš njegovo faco okoli
Moderatorke?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
..Evelyn.. napisal/-a:Ksjah dobro postavo imaš. Na tretji sliki sicer izgleda kot da maš huge ass bush spodaj, tko da..id take care of that if i were you. Drgač pa na, obesi si tole fotko na steno:
ker že gledam antm (khm)....a ni to sinonim za največjega dušbega ever možnega? al je to zgolj naključje?
..Evelyn.. napisal/-a:Ksjah dobro postavo imaš. Na tretji sliki sicer izgleda kot da maš huge ass bush spodaj, tko da..id take care of that if i were you. Drgač pa na, obesi si tole fotko na steno:
Not impressed
Sej ma tipson isto telo kokr jst
Sam stegnt bi se moru pa napet trebusne pa je. Naj on raj lima plakat mene.
Sicer pa zgleda, da zenske preferirajo altetski tip postave, kar se mi zdi kul.