Evo, skoraj 9 mesecev je že od moje selitve, 21 rojstni dan se nezadržno bliža in nekako se mi zdi, da se nezadržno staram

Ja, first world problems, bi rekel.
Anyway, poletja je v Londonu konec, jutra so mrzla, jst pa še vedno pogumno bicikliram vsak dan v službo in nazaj. Z začetkom avgusta sem dobil tudi 'mini' napredovanje, sedaj enkrat na teden delam v Revenue Management office-u, kar je super za kariero v hotelski industriji. Načeloma smo zmenjeni za ta plačan 'internship' do sredine septembra, a močno upam, da se uspem zmenit za podaljšanje, saj bi bil to ogromen karierni preskok na boljše.
Pred tremi tedni sem spisal še en blogpost, ko sem prebiral svoje stare pisarije. Res zanimivo, kako sem verjel v svoj uspeh in bil prepričan, da mi bo uspelo:
http://muvin2uk.blogspot.co.uk/2014/07/ ... nazaj.htmlNeverjetno kako 'powerful' je motivacija in da verjameš v nekaj. Samozavest je ena stvar, ki ti odpira ali pa zapira možnosti..
----------------------------------------
Pa da ne nakladam preveč; ker prihajam iz popotniške familije, sem obrnil vso Evropo do svojega 15ga leta starosti. Najljubša rubrika iz Cicibana mi je bila Pošast Mici in Kaja potuje. Zakaj vam vse to pravim? No, ker v prihodnjih letih načrtujem povsem nov projekt in sicer potovanje okoli sveta.
Ja, ja, Bregar je nor, to sem že nekajkrat slišal in me ne preseneča, ko si folk misli, da sanjam. Seveda sanjam, ampak kdor ne sanja, ne uspe! Tako da ja, sedaj sem v pospešenem 'šparanje' mode-u in vlagam svoje prihranke v motoristično opremo in fond za potovanje. Oktobra pridem delat izpit za motor v SLO in nekje do sredine 2016 bi moral biti v centralni Rusiji.

Ker potrebujem malce publicitete, bi se priporočal za deljenje linka spletne strani med vašimi kolegi in kolegicami (

) in pa seveda kar vprašajte kar vas zanima.
Nimam ne izpita, ne motorja, ampak globoko verjamem, da mi uspe, tako da če je kaka interesentka za del trip-a, naj se kar javi
Svet je lep, link do spletne strani je pa zelo enostaven za zapomnit:
http://www.okolisveta.com/