če vzamem eno tableto, ni učinka, če pa vzamem dve pa me začneta glava pa območje srca bolet
po vsej verjetnosti jih bom prodala al se da slučajno to kako popravit?
Mi je pa res zanimivo, da opazijo, da sem shujšala tudi tisti, s katerimi se drugače ne pogovarjam veliko (razni daljni sorodniki, znanci), ki me sprašujejo kako, pa kako se mi pozna itd.
Sicer za moje pojme in moj okus zgledaš zdaj odlično, naj te ne "premamijo" te suhice okoli tebe, ki jih je zmeraj več. Meni osebno - zelo grdo. Nikjer nobenih oblin, tanke nogice kot otroške, ... Ženska mora imet nekaj za prijet, pa to ne pomeni, da je debela. Ampak polno je popolno.
) Opažam, da je zelo veliko punc res suhih ali pa so res debele. Kje so tiste normalne, sexy ženske postave?

Jaz sem shujšala 10 kg v 3 mesecih, jasno, da sem predvsem spremenila način prehranjevanja in več vadila, ampak preden sem kupila kavo ni šlo tako hitro. Ali je nekdo še uporabljal take zadeve za pomoč, ker rabim zdaj za očeta, pe ne vem, ali je bilo to v mojem primeru placebo ali samo majhen korak neprej, ko se je zataknilo in da bi itak shujšala? Prosim za čimveč mnenj 

marjetica85 napisal/-a:Hey, mene pa zanima, ali je dejansko nekdo shujšal z kapsulami green coffe? Mnenja so različna, celo nekateri previjo, da je goljufija... ampak je tudi toliko pozitivnih mnenj, da ne more biti samo reklamaJaz sem shujšala 10 kg v 3 mesecih, jasno, da sem predvsem spremenila način prehranjevanja in več vadila, ampak preden sem kupila kavo ni šlo tako hitro. Ali je nekdo še uporabljal take zadeve za pomoč, ker rabim zdaj za očeta, pe ne vem, ali je bilo to v mojem primeru placebo ali samo majhen korak neprej, ko se je zataknilo in da bi itak shujšala? Prosim za čimveč mnenj