Zakaj nisem nič čutila?
Zakaj nisem nič čutila?
Fantu sem uresničila željo na katero mi je stalno namigoval in sem mu pripeljala še eno punco, da smo šli v troje. Najprej se s tem nisem obremenjevala. Preden pa je prišla mi je bilo že malo bed da sem to naredila, saj sem mislila, da bo to lahko vplivalo na najin odnos, saj sem videla, da se fant njenega prihoda zelo veseli. To me je zmotilo ker sem mislila, da se bo bolj ukvarjal z njo kot z mano in da ga bo začela zanimati, itd.
No ko je prišla in se je začelo, pa ob pogledu na to, kako mu ga je ona pofafala, sploh nisem nič čutila. Ni mi bilo niti všeč, niti me ni motilo. Sedaj sem v dvomih ali je bil to samo moj obrambni mehanizem ali kaj drugega...
ali ima še kakšna podobno izkušnjo?
No ko je prišla in se je začelo, pa ob pogledu na to, kako mu ga je ona pofafala, sploh nisem nič čutila. Ni mi bilo niti všeč, niti me ni motilo. Sedaj sem v dvomih ali je bil to samo moj obrambni mehanizem ali kaj drugega...
ali ima še kakšna podobno izkušnjo?
-
- Komunikatorka
Re: Zakaj nisem nič čutila?

Edini komentar, ki ga lahko pustim na to temo.

Ti maš pa res rada svojega fanta
- Green Cookie
- Kofetarica
a si ti tut kej mela s tisto punco? 

lolwut?
svaka čast
Ne vem zakaj vsi neki odgovori ala wtf, lol, svaka čast, itd... js se bi na njenem mestu isto malo ustrašila,.. in se zamislila.
Oh ja kaj bi jaz dal za tako punco..
Jaz pri svojih še mislit nisem smel na to, kaj šele da bi predlagal.. 

-
- Komunikatorka
Jaz pa mislim, da če greš v troje (govorim če greš s svojim partnerjem) moraš imeti že prej počiščeno v svoji glavi kaj si želiš in se še skupaj s partnerjem pogovoriti o tem. In če greš v to, potem moraš komaj čakat (vsaj pomojem) in ne, da te kar koli zraven še skrbi.
Je pa čudno, da zraven ni čisto nič čutila. Se mi zdi da so samo dve opciji. Ali ti je res všeč, ali ti pa ni. Če ti je pa vseeno, potem ti je pomojem tudi vseeno za tvojega fanta. In če bi te fant prevaral bi ti bilo očitno tudi vseeno? Nevem potem kaj še sploh delaš z nekom, za katerega ti je vseeno.
Je pa čudno, da zraven ni čisto nič čutila. Se mi zdi da so samo dve opciji. Ali ti je res všeč, ali ti pa ni. Če ti je pa vseeno, potem ti je pomojem tudi vseeno za tvojega fanta. In če bi te fant prevaral bi ti bilo očitno tudi vseeno? Nevem potem kaj še sploh delaš z nekom, za katerega ti je vseeno.

Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.