Vse o mobilnih telefonih
Re: Vse o mobilnih telefonih
Novi nexus.
ja res se splača z vidika cene, zdjle v juniju so pa dal tud pakete mingl na voljo za vse starosti http://mingl.tusmobil.si/paketikana_bis napisal/-a:Tudi jaz ravnokar preklopila na tušmobil, ki je cenejši in za plačan denar ponuja več.
V ''rovte" pa ne zaidem prav pogosto, tako, da me bojda slab signal ne moti.
wasd, kako pa se kaj obnese nexus?
Nova petica je baje zelo dober.
Dobis stock android gor, ki je brez navlake ala Samsung in s tem so tudi hitrejse nadgradnje. Tudi po strojni strani je zver in ima dober fulhd zaslon.
Najbolje, da malo pogledas kaj in kako.
Npr. en review: http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011.php
Dobis stock android gor, ki je brez navlake ala Samsung in s tem so tudi hitrejse nadgradnje. Tudi po strojni strani je zver in ima dober fulhd zaslon.
Najbolje, da malo pogledas kaj in kako.
Npr. en review: http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011.php
-
floribunda
- Cosmopsiho

kateri od teh ta pocenskih telefonov, ki jih imajo trenutno v simobilovi ponudbi se najbolj obnese?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Js sm si sla po Galaxy S3 in mi je top
Si jih je vzelo se precej kolegov in so vsi zadovolni.
S3 je že oldtajmer, si novega kupila?
-
floribunda
- Cosmopsiho

sem ugotovila, da je za moj epojme to vse predrago, ker sem super škrta kar se telefonov tiče.
Potem pa vzames najcenejsega, ki ga imajo v ponudbi in cao.
Saj jaz imam S4ko bolj ali manj za multimedijo in internet. Klici in SMSji mi zavzamejo ene 5% uporabe telefona.
Saj jaz imam S4ko bolj ali manj za multimedijo in internet. Klici in SMSji mi zavzamejo ene 5% uporabe telefona.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Ja, pac Lte. Ah meni so vsi S-i priblizno isti, mi je 3ka vec kot odlicnatrust napisal/-a:S3 je že oldtajmer, si novega kupila?
Sej zna bit, da je poznavalcu 5ka ornk boljsa, ampak meni je prejsnji telefon kako leto dobesedno razpadal v rokah, tko da je tole luksuz
flori, malo po bolhi pocekiraj, se da dobit marsikaj (skoraj) novega.
5ka je crap.
4ka je kar kul, sem zelo zadovoljen z njo.
3ke so se pac morali znebit stare zaloge in je bil tako poceni.
4ka je kar kul, sem zelo zadovoljen z njo.
3ke so se pac morali znebit stare zaloge in je bil tako poceni.
Pred kakim mesecem sem vzela nokio lumio 630. Dobra za ta denar. Samo ne smeš bit fan selfijev.floribunda napisal/-a:sem ugotovila, da je za moj epojme to vse predrago, ker sem super škrta kar se telefonov tiče.
-
floribunda
- Cosmopsiho

zakaj? nima fotoaparata?
js bi fotoaparat mela, čeprav mi selfiji niso problem
js bi fotoaparat mela, čeprav mi selfiji niso problem
Al pa greš in kupiš kitajca, na simobilu pa si vzameš popust na paket (če ga še majo)
. Samo bodi pripravljena, da te bo vsak ki ima 2 min časa zajebaval da maš "čip šit" telefon (čeprav sumim, da mi bo zdržal dlje kot marsikateri drugi "dobra roba" telefon - enako kot se mi vsak smeje ker mam hoferjev računalnik, pa čeprav po 5 letih še vedno odlično pelje novejše igrice, medtem ko so ponosni lastniki hpjev npr že zdavnaj menjali)
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
-
kozoroginjaeva
- Sramežljivka

js bi pa rada neki uprašala. a si lahko na androidu telelfonu zlovdaš program za lovdanje muske npr. limewire? sory sm bolj laik

#1 Spizdi stran od limewire, ker je najvecje govno na tem svetu.
#2 Zdljas muziko na PCju in si jo preneses na telefon/iz google play potegnes dol eno izmed torrent aplikacij (uTorrent npr.).
#3 Dljas muziko iz raznoraznih trackerjev (npr. piratebay je tako eden izmed najbolj znanih public trackerjev ali what.cd za katerega pa rabis invite).
#2 Zdljas muziko na PCju in si jo preneses na telefon/iz google play potegnes dol eno izmed torrent aplikacij (uTorrent npr.).
#3 Dljas muziko iz raznoraznih trackerjev (npr. piratebay je tako eden izmed najbolj znanih public trackerjev ali what.cd za katerega pa rabis invite).