Obe osebi hodita na eno šolo, v mene se neznansko zaljubi oseba A, ki je fejst ljubosumna na osebo B. Jaz se z osebo A skregam, ker jo imam poln k****, ker sem ji že 100x rekel da nič ne bo pa mi še kar teži , me spremlja na facebooku kaj počnem in keri lajkam stanje in potem mu drug dan naprej meče kaj sem lajkal

No jaz sem že dolgo zaljubljen v osebo B zato ji izpovem svoja čustva in me gladko zavrne saj so vse ljubosumne, če je zraven mene noče se pa kregat z vsemi zato naj ostaneva raje samo prijatelja in še noče fanta iz šole. Jaz to sprejmem, kot moški in samozavestno odidem v bližnji lokal na kavo premislim o vsem in si rečem, da me pač ni vredna in živim dlje.
Naslednji dan pride oseba B do mene me žgačka, mi kaže neke sliko kje je bila bla bla bla skratka me osvaja oz. je zaljubljena,,,,in glavo naslovni name in me nato objave, jaz si mislim samo wtf?? A zdj si si premislila, lupčka pa ni bilo!.....fizično se prepustim toku in nato oseba B kmalu odide domov in mi še pred odhodom reče, da gre z osebo A ker se želi pobotat z njo. Jaz nato odidem na kavo povezujem vse skupaj pa se ne sestavi nekako.
Naj me nekdo najde, ker jaz nič ne dojamem