Sama delam v trgovini (sicer čevlji) ampak, prodajalec je dolžen vzeti nazaj uničeno robo - z računom in po možnosti z etiketo in ti zamenjati za nov artikel ali vrniti denar.
Brez računa kaj dosti verjetno ne moreš narediti. No odvisno tudi od prodajalca.
Vzemi oblekco pa nesi nazaj, ker po par urah se obleka ne more uničit če ne delaš nič nenavadnega z njo
Kaj se zgodi,če zbrišem svoj FB profil in se potem čez določen čas,želim vrniti in prijaviti z istim mailom in geslom? Ali moji prejšnji podatki ostanejo kje shranjeni,ali moram vse objavljati na novo,slike in prošnje za prijateljstvo?
Jap, ce deaktiviras profil, ga lahko potem spet aktiviras in je vse, kot je bilo. Vem, ker imam par "sem prevec kul za FB, ampak ne morem dolgo brez njega" prijateljev, ki vsake toliko zginejo in pridejo cez 2 tedna nazaj
Ma kdo kako odstekano idejo, kaj bi lahko bodoci nevesti kupili za dekliscino? Poleg manjsih 'osebnih' darilc bi ji dali se neko glavno darilo, okvirni budget je nekje 100eur
NOVO: Zanima me nasvet in sicer, kako se vam zdi savnanje in obisk jacuzzija poleti? Ni to bolj za pozimi? In sicer, s fantom bova poleti praznovala 2. obletnico pa sem si zamislila da bi kupila paket razvajanja (masaža,savna,jacuzzi), pa ne vem kok primerno je to za sredino poletja? Naj še dodam, da je moj z morja tko da efekta 'gremo se kopat' ni. Pa še vroče je ful poleti, zakaj bi šla pol v savno? sam razmišljam,..ideja ful dobra, sam se mi zdi da ne klapa z letnim časom