donna. najlepša hvala za odgovore

kje ti je bilo pa bolj všeč v zahodnem ali vzhodnem sredozemlju? mene bolj vleče v vzhodno ker bi si rada ogledala grčijo, turčijo pa kkšn cipr alpa malto. v franciji pa španiji sm že bila ampak bi bilo pomoje tut zanimivo.
Ja ti si šla s familijo, midva greva pa sama in nevem kolk je kej varno se po velemestih sam potikat, vedno ko smo šli s prijatelji po marseillu alpa valencii nas je bilo vsaj 8, sama s fantom pa ne upam ker se hitro kje izgubiš pa zamudiš odhod križarke. pa ne mislim tako da fantu ne bi zaupala samo mogoče bi se prvič rajši z vodičem odpravla...
kar se tiče pa vode, jst vode ogromno popijem, tako da ne bi rada kaj zbolela če jo bom iz pipe pila (doma jo valda iz pipe pijem) ampak v drugih državah pa na križarkah pa včasih ni pitna, pa se zdaj odločam če bi plačala dodatno 23 na dan za all inclusive pijačo kar pomeni da lahko pijem ustekleničeno vodo, koktejle, kavice, sokove pa pomoje bom bolj pomirjena. nočem izpadt kot kakšna dama ki ne bo pila vode iz pipe, povsod jo pijem samo v tujini je pa res ne upam ker ko sem bila v španiji smo v alido-tu kupovali plastenke zato ker so nas opozorili da voda ni pitna, pa sem dobila kar en tak strah pred pitjem vode v tujini, smešno najbrž...pa vem da so tudi vodomati na hodnikih ali v restavracijah pa lahko natankaš vodo v plastenko pa jo neseš v sobo, samo k večerji pa res ne bi nosila plastenke sabo, me bodo gostje čudno gledal, če pa naročiš sok ali dva je pa že takoj 4 evre na osebo ...tko da ta all inclusive pijačo morm še mal premislit.
Ful si mi pomagala, pa če imaš čas bi te vprašala še kaj si sabo vzela? a je kej mrzlo? jopco eno bom uzela za dolge hlače pa nevem a se mi splača? mam namen uzet eno lepo obleko pa pete za kapitanovo večerjo čeprav se mi res zdi potrata prostora hehe. brisače maš pa tam ane ob bazenu pa še v sobah jih skos menjajo?
AJA PA ŠE FUUUL POMEMBNO! Eni pravjo da na ladjo ne smeš uzet nobene pijače? Pa mam ja lohk plastenko vode v torbici ko čakam na kufre da mi jih dostavjo al kako?
Iz kje ste pa vi štartal? Večinoma se štarta iz italjanskih mest (Genova, Trst, Pallermo) pa me zanima kako ste šli do tja ker teli prevozi s turističnimi agencijami so okrog 120€...
A ste se vi zavarovali (da potem ni treba plačati ladijskega zdravnika v primeru poškodbe ker jst sm bl štorasta

) pa ali ste zavarovali prtljago?
Če boš imela potrpljenje pa čas bom zelo vesela odgovora