Klepetalnica
Re: Klepetalnica
kao, da bo pol preveč ljudi vedlo, kje smo doma in kje imamo stvari in nas bodo en dan okradli
aja, pa še to. tudi jaz 'ne smem' prespat kje drugje (razen če je nekdo ženskega spola? to se nisem pozanimala)
aja, pa še to. tudi jaz 'ne smem' prespat kje drugje (razen če je nekdo ženskega spola? to se nisem pozanimala)
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
ojoj no.. seriously? A nimaš ti tipa? Kako pol nikoli ne prespiš pri njemu al kako vama to ratuje?
Ta, da vas bojo en dan okradli je pa mal mimosunjena..
Ta, da vas bojo en dan okradli je pa mal mimosunjena..

nimam, sej zato pa je problem, se mi zdi no.
pač mam občutek, da misli, da mam z vsakim nekaj, že ko je en bil tukaj za tri dni, je babica začela z vprašanji ''kaj tvoj fant ne pride za praznike?'' halo?! je kdo reko, da sma par?!
ampak ko jo (mamo) vprašam, zakaj jo tolk moti, če kdo prespi al pa če kje jaz prespim, skoz reče ''eh'' pa mi ne odgovori, jooooj, pol pa sem jaz otrok v tej družini, ne?! :s
pač.. jezna sem in to zelo. pa razočarana tud.
pač mam občutek, da misli, da mam z vsakim nekaj, že ko je en bil tukaj za tri dni, je babica začela z vprašanji ''kaj tvoj fant ne pride za praznike?'' halo?! je kdo reko, da sma par?!
ampak ko jo (mamo) vprašam, zakaj jo tolk moti, če kdo prespi al pa če kje jaz prespim, skoz reče ''eh'' pa mi ne odgovori, jooooj, pol pa sem jaz otrok v tej družini, ne?! :s
pač.. jezna sem in to zelo. pa razočarana tud.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Koliko pa je prostora pri vas drugače?
Ker pri nas, kot rečeno, ni ravno graščina, moji imajo pa tudi radi zasebnost, čeprav niso nikoli nič rekli. Mogoče tvoje pač to moti, da se počutijo, kot da nekdo vdira v njihov prostor (pač - dom, intima itd). Vsaj za prespat, za obiske, če ni to ravno kar naprej, vsak dan, mi je pa tudi rahlo nerazumljivo.
Mastermind, dej nehi, sem lahko srečna, da nas ne linčajo, ker fantje in punca skupaj živimo
Ker pri nas, kot rečeno, ni ravno graščina, moji imajo pa tudi radi zasebnost, čeprav niso nikoli nič rekli. Mogoče tvoje pač to moti, da se počutijo, kot da nekdo vdira v njihov prostor (pač - dom, intima itd). Vsaj za prespat, za obiske, če ni to ravno kar naprej, vsak dan, mi je pa tudi rahlo nerazumljivo.
Mastermind, dej nehi, sem lahko srečna, da nas ne linčajo, ker fantje in punca skupaj živimo

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Mishela napisal/-a:..pač mam občutek, da misli, da mam z vsakim nekaj, že ko je en bil tukaj za tri dni, je babica začela z vprašanji ''kaj tvoj fant ne pride za praznike?'' halo?! je kdo reko, da sma par?!
No, babici v bran - v njenih casih najbrz ni bilo v navadi, da neki kolegi kar tako za 3 dni pridejo spat k njej..

_patchouli_ napisal/-a:Mastermind, dej nehi, sem lahko srečna, da nas ne linčajo, ker fantje in punca skupaj živimo
dejansko?
prostora je hm.. niam pojma, hiša je vglavnem, v enem nadstropju je babica, v drugem pa starši in jaz, ampak če kdo pride, smo itak samo v moji sobi ali pa na balkonu (poleg moje sobe)
Ok, meni na kraj misli ne pade, da bi kar fante vodila domov. Če je kolega, ok. Če je pa "nekaj", pa da bi pri meni prespal, dokler ni zelo resno, ni šans.
Ne vem, mogoče sm tak vzgojena, sam si ne predstavljam kake ONS met doma. (ne vem točno v kakem smislu misliš). Tudi neznane ljudi, ki jih komaj poznam nebi vozila domov, ni šans. V Lj ("študentsko") pa druga zgodba, tam pa starši nimajo veze.
Ne vem, mogoče sm tak vzgojena, sam si ne predstavljam kake ONS met doma. (ne vem točno v kakem smislu misliš). Tudi neznane ljudi, ki jih komaj poznam nebi vozila domov, ni šans. V Lj ("študentsko") pa druga zgodba, tam pa starši nimajo veze.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ah kje, takih tud sama ne bi nikol pripeljala domov.
prijatli pač, bivši sošolci, sošolci, družba,..od tega majo skor vsi punce, si itak nismo všeč na tak način, ampak starši teh prijatlov ne poznajo (čeprav se družimo že dlje časa, amapk prej nikol niso k meni hodli, ker fant ni pusto) oz. mislijo, da se na novo poznamo, i think?
pa tud na splošno ne vem kaj se dogaja s starši.. pri 18tih sem skoz ven hodla pa so bli včasih srečni, da se grem sprostit, včasih jim je blo vseeno, zdaj pa kr ''joj a spet greš ven?'' in zmigujejo z glavo, medtem ko sem nazadnje šla pred 10 dnevi nekam :s
zavedam se, da mam manj besede pri hiši, ker sem otrok, logično, ampak ni mi jasno od kod zaj sprememba, kaj točno sem narobe naredla? :s
pa sem rekla, da ne rabijo po mene hodit, če nisem z avtom, da lahko prespim pri prijatlu al pa grem s taksijem (8 eur) al pa pač počakam tiste 2 ure na bus, ampak vedno rečeta, da ne, da bota prišla po mene, po drugi strani pa vzdihujeta, ko vidita da bota mogla po mene hodit. mislim... odločte se že :s
se opravičujem za tak spis, ampak me že dolgo to mantra.
prijatli pač, bivši sošolci, sošolci, družba,..od tega majo skor vsi punce, si itak nismo všeč na tak način, ampak starši teh prijatlov ne poznajo (čeprav se družimo že dlje časa, amapk prej nikol niso k meni hodli, ker fant ni pusto) oz. mislijo, da se na novo poznamo, i think?
pa tud na splošno ne vem kaj se dogaja s starši.. pri 18tih sem skoz ven hodla pa so bli včasih srečni, da se grem sprostit, včasih jim je blo vseeno, zdaj pa kr ''joj a spet greš ven?'' in zmigujejo z glavo, medtem ko sem nazadnje šla pred 10 dnevi nekam :s
zavedam se, da mam manj besede pri hiši, ker sem otrok, logično, ampak ni mi jasno od kod zaj sprememba, kaj točno sem narobe naredla? :s
pa sem rekla, da ne rabijo po mene hodit, če nisem z avtom, da lahko prespim pri prijatlu al pa grem s taksijem (8 eur) al pa pač počakam tiste 2 ure na bus, ampak vedno rečeta, da ne, da bota prišla po mene, po drugi strani pa vzdihujeta, ko vidita da bota mogla po mene hodit. mislim... odločte se že :s
se opravičujem za tak spis, ampak me že dolgo to mantra.
^^Hm a sem jaz čudna ali kaj, samo kaj pa ima prijatelj, ki ima punco za prespat pri tebi?
(zgoraj si omenila v enem postu, da je bil en 3 dni pri tebi. No upam da je vsak ta samski.
)

Joj, simply odrasti že in nehaj iskat pozornost vsepovsod na vse možne načine
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Hja no, men ni normalno, da bi kar naprej nekdo prespaval pod mojo streho. V študentskih cajtih jasno, da je po kakih žurkah prespal na vsake tolk časa kakšen frend ali frendica pri meni v stanovanju (študentskem stanovanju ). Pijanega ne bom nobenga pustila za volan, plac je bil, dodaten jogi tud. Prenočevalec se je itak zjutraj odpravil po svoje, jaz pa na faks. Je bilo pa vse v dogovoru s cimrami.
Doma pa načeloma ni potrebe, da bi komurkoli (razen fantu) nudila plac. Vsi kolegi živijo na relativno kratki razdalji in če ne druzga jih lahko zapeljem domov. Še za novo leto, pa je dost placa doma, gre raje vsak pešaka domov in spat v lastno posteljo. Ne vem no, nekak res ni potrebe, da maš 24 ur na dan svojo druščino pri sebi, malo miru in zasebnosti tud paše.
Ker imava s fantom logiko, da se najbolš spi v lastni postelji, spiva večino časa vsak na svojem. Sicer to počasi opuščava, ker je model napredoval do precej večje postelje
Doma pa načeloma ni potrebe, da bi komurkoli (razen fantu) nudila plac. Vsi kolegi živijo na relativno kratki razdalji in če ne druzga jih lahko zapeljem domov. Še za novo leto, pa je dost placa doma, gre raje vsak pešaka domov in spat v lastno posteljo. Ne vem no, nekak res ni potrebe, da maš 24 ur na dan svojo druščino pri sebi, malo miru in zasebnosti tud paše.
Ker imava s fantom logiko, da se najbolš spi v lastni postelji, spiva večino časa vsak na svojem. Sicer to počasi opuščava, ker je model napredoval do precej večje postelje

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kako ves, kdaj si odrasel? 

^ Pomoje tega ne veš. Družba te začne dojemat kot odraslo osebo na podlagih nekih objektivnih kriterije (običajno je to starost) in potem pač to sprejmeš. In kadar se otročje obnašaš pač rečeš, da dovoliš na plan otroku v sebi 

Vsak raj ima svojo kačo.
Kako vi najdete/vzpostavljate notranji mir?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- ležim na svoji turški preprogi in poslušam motown pesmi
http://youtu.be/imsB543zqSM
- pišem poezijo
- kuham
- pišem dnevnik
- vadim jogo
- preberem poglavje knjige Kurc gleda
- igram Ultimate team Fifa 15
- grem veslat kajak na Krko s svojim bluetooth zvočnikom in poslušam glasbo
http://youtu.be/imsB543zqSM
- pišem poezijo
- kuham
- pišem dnevnik
- vadim jogo
- preberem poglavje knjige Kurc gleda
- igram Ultimate team Fifa 15
- grem veslat kajak na Krko s svojim bluetooth zvočnikom in poslušam glasbo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.