Vprašaj me...#45
Re: Vprašaj me...#45
Ekskurzija na Dunaj. Cel teden je lilo, v krogih smo po mestu lazili za profesorjem, in 2 urce, ko je posijalo sonce nas je prisilil, da smo gnili v ene muzeju. Ko smo prišli ven, je spet lilo.
ALi si vedel/a, da je trkanje na vrata nevljudno in moti miselni proces?
ALi si vedel/a, da je trkanje na vrata nevljudno in moti miselni proces?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prvič slišim
.
A ni nevljudno glih to, da ne potrkaš predno vstopiš skozi vrata?

A ni nevljudno glih to, da ne potrkaš predno vstopiš skozi vrata?
Sarissima napisal/-a:ALi si vedel/a, da je trkanje na vrata nevljudno in moti miselni proces?
Ja kaj nej pa pol

To sem imela včeraj pridigo
. Da se nadrejenim NE trka, ampak samo mirno in nežno vstopi, odloži kar si pač prinesel in v tišini odkoraka
. Pa mi je blo UBER čudno, ker mene pač mama ni tako učila. Pri nas je doberdan magična beseda, ki se jo ne sme pozabit.
Da odgovorim na vprašanje: Ja js sm tudi tega mnenja, ampak očitno temu ni tako
Si že kdaj imela romanco na delovnem mestu?

Da odgovorim na vprašanje: Ja js sm tudi tega mnenja, ampak očitno temu ni tako

Si že kdaj imela romanco na delovnem mestu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Haha, ne. ni blo na nobenem sihtu primernega kandidata 
UPDATE, ker je kresovanje ze mimo:
Zadnji daljsi pogovor - s kom in o cem?

UPDATE, ker je kresovanje ze mimo:
Zadnji daljsi pogovor - s kom in o cem?
S teto, o življenju in svetu, ogovarjanje sorodnikov in sodelavcev
.
Kdaj in kako si se nazadnje poškodovala?

Kdaj in kako si se nazadnje poškodovala?
- delfinchek
- Debatorica
Manjše poškodbice, modrice, praske... vsakodnevno, ker sem zelo štorasta.
Huje je bilo pa par mesecev nazaj, ko sem telovadila in sem se premalo ogrela. Pri prvi seriji pull up-a sem si nategnila zgornji hrbet. 3 dni sem bila kot kip, nisem mogla premikat trupa, vrata, bolj malo sem spala...
Zdaj se vedno ornk ogrejem
Ali popolnoma sprejemaš sebe, z napakami vred?
Huje je bilo pa par mesecev nazaj, ko sem telovadila in sem se premalo ogrela. Pri prvi seriji pull up-a sem si nategnila zgornji hrbet. 3 dni sem bila kot kip, nisem mogla premikat trupa, vrata, bolj malo sem spala...
Zdaj se vedno ornk ogrejem

Ali popolnoma sprejemaš sebe, z napakami vred?
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Ne, se ne, niti se ne želim. Stagnacija ni v moji domeni. Pa tudi, kar se meni mogoče zdi napaka, je za koga drugega vrlina in obratno. Mislim pa tud, da se nihče v resnici popolnoma ne sprejema, brez kančka dvoma o sebi, pa naj še tako glasno oznanuje svojo samozavest.
Najbolj vredna stvar, ki si jo uničil/a?
Najbolj vredna stvar, ki si jo uničil/a?
avtomobil... Totalka...
Na žalost ne samo svojega in na srečo je tu zavarovanje. Aja pa nobenmu ni bilo nič - najpomembnejše...
najbolj bedasta stvar ki si jo naredila med opravljanjem vozniškega izpita?

najbolj bedasta stvar ki si jo naredila med opravljanjem vozniškega izpita?
Avto mi je crknil, tako da nič kaj posebej dramatičnega. Sem pa pred cca dvema tednoma v nalivu zavijala v levo z obvoznice na celovško in zgrešila pravi pas. Sem se še pravi čas zbrihtala, na hitro zrikvercala in zapeljala v pravo smer. Še dobro da ni bilo nobenega za mano.
Ponavljam oz. najbolj butasta stvar, ki si jo zakuhal z avtom na splošno?
Ponavljam oz. najbolj butasta stvar, ki si jo zakuhal z avtom na splošno?
Hehe, med vozniškim - enkrat pršu zmačkan na vožnjo in je celo pot praktično vozu inštruktor ker se meni ni dalo
--> čeprav sem sedel za volanom haha
--> noro! XD
Z avtom, pa eno veliko bedarijo nekoč, ki bi se lahko spremenila v katastrofo, pa se na srečo ni, me je pa pošteno izučila, tako da kaj takega ne ponovim nikoli.
-------------
Ker nisem podal detajlov, bom ponovil vprašanje od S.: "Najbolj butasta stvar zakuhana z avtom?"

Z avtom, pa eno veliko bedarijo nekoč, ki bi se lahko spremenila v katastrofo, pa se na srečo ni, me je pa pošteno izučila, tako da kaj takega ne ponovim nikoli.
-------------
Ker nisem podal detajlov, bom ponovil vprašanje od S.: "Najbolj butasta stvar zakuhana z avtom?"

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
ko sm z relativno sveze pridobljenim izpitom hudo zamujala na ustno maturo iz slovenscine, pa je bil na celotni ovinkasti poti pred mano en huge kamijon z drvi, katerega ni bilo nikjer mogoce varno prehiteti.. ampak se mi je tako mudilo, da sem vseeno zbrala pogum - kar je bla velika napaka, ker mi je ravno v tistem momentu izza ovinka pridrvel en karavan, s katerim bi skoraj oba letela dol v prepad
drgac pa nic vecjega, po temle nism nikoli vec izzivala usode
(ceprav bi gospa mati se vedno radi, da malo upocasnim.)
ponavljam

drgac pa nic vecjega, po temle nism nikoli vec izzivala usode

ponavljam
Sicer se mi ni zgodilo še nič takšnega, sem pa enkrat zaradi gužve parkirala avto v najbolj oddaljen kot parkinga pred blokom in mi ga je zamedlo, plus tega pa mi ga je od strani zasipal še plug. Tako da sem kar nekaj časa odkopavala sneg, da se je avta sploh videlo.
Že razmišljaš o destinaciji poletnega dopusta oz že veš kam boš šla?
Že razmišljaš o destinaciji poletnega dopusta oz že veš kam boš šla?
Zadnjič spremenil emanuela, dne 14. Maj. 2014 7:54, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Konec avgusta gremo v Zadar, prej pa bom probala ujeti še kakšno last minute ponudbo 
--
kaj bi študirala, če ne bi tega, kar si?

--
kaj bi študirala, če ne bi tega, kar si?
I am not an enigma, just a contradiction!
Uff, pod drugo sem vpisala medicino in vsak dan posebej sem hvaležna, da sem imela dovolj točk za vpis na prvo opcijo
. Umrla bi, če bi mogla študirat medicino 
Zabavno, ponavljam!

Zabavno, ponavljam!