Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jap, kar 2 dragi lokaciji. Mene tud ti dve mikata v daljni prihodnosti. Upam že, da mi drugo leto rata kako daljše low-budget 3-tednsko privoščit, kaka cheap azijska/srednje-južno ameriška država. Naj bo sreča na moji strani :D

Bomo še klošarile, ni kej :)
AJA; kolk si dala za letalsko? Ryanair ukinu lete z Trsta v Barcelono se mi zdi? And that sucks....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ah ja potovanja... men pa nobena pametna destinacija na pamet ne pride... no sej bom pa itak spet celo poletje delal, ze tretje leto zapored.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

pa sej za kako krajše potovanja ne rabiš ravno letnega dopusta.

js upam, na en podaljšan vikend v slovaških tatrah. nazadnje ko sm bla tam, sem bla čisto navdušena nad road trippiranjem po slovaških vaseh, cenami, naravo,...

tako, da bi zdej ful šla na 'trekking' (velika beseda, za to malo pohajanja po hribih) v tatre. albanija in črna gora so tudi na urgentnem seznamu.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Sej problem je poglavitno v destinacijah in kaj bi tam pocel, ne v dopustu (ceprov to je tut zajeban).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

glede na moje finančno stanje pridejo v poštev samo ful poceni države al pa mesta, kjer koga poznam. da mam za prespat.

kar precej zoža izbiro. ampak vsaj nimam problemov :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Couchsurfing? Precej poveca izbiro :)
rainbow888
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rainbow888 »

vsi ste pisal kako je s tipi, ki so friendzonani(če sem spregledala kaj, se opravičujem); kako je pa s puncami, ki jih fantje friendzonajo? kaj je recimo tipičen znak da je punca frienzonana? :D :D :ja:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

isto je kot pri fantih. s tem, da te bo verjetno vseen poskušal položit ko bo imel krizo :P
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

^^to + da odkrito govori o drugih puncah, ki so mu všeč, kak hodi z njimi na zmenke, se s tabo pogovarja takrat ko mu je dolgčas ali pa se ma kaj za pogovorit (da ni kr nek random chat, ker te pač hoče slišat)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

rainbow888 napisal/-a:vsi ste pisal kako je s tipi, ki so friendzonani(če sem spregledala kaj, se opravičujem); kako je pa s puncami, ki jih fantje friendzonajo? kaj je recimo tipičen znak da je punca frienzonana? :D :D :ja:

Fantje ne friendzonamo punc, razen grdih/debelih žensk, pa še teh ne postavimo v friendzone ampak v stayawayzone. Genetska koda nam veleva da pof.kamo vse kar ni slabo, to pa predstavlja 90% žensk. Edini tipi, ki dejansko friendzonajo punce, so tisti, ki imajo na razpolago kup drugih boljših, lepših punc in jim je porivanje slabših punc od teh dejansko samo v napoto. To je tista mini skupinica tipov, alfa tipi, kakopak.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Če smo že v klepetalnici- nisi bil ti bannan?
The world is as you are.
Ferbc002
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ferbc002 »

TLDR napisal/-a:
rainbow888 napisal/-a:vsi ste pisal kako je s tipi, ki so friendzonani(če sem spregledala kaj, se opravičujem); kako je pa s puncami, ki jih fantje friendzonajo? kaj je recimo tipičen znak da je punca frienzonana? :D :D :ja:

Fantje ne friendzonamo punc, razen grdih/debelih žensk, pa še teh ne postavimo v friendzone ampak v stayawayzone. Genetska koda nam veleva da pof.kamo vse kar ni slabo, to pa predstavlja 90% žensk. Edini tipi, ki dejansko friendzonajo punce, so tisti, ki imajo na razpolago kup drugih boljših, lepših punc in jim je porivanje slabših punc od teh dejansko samo v napoto. To je tista mini skupinica tipov, alfa tipi, kakopak.

Za moje pojme uporabljaš neprimerne sestavke.

Jst sm tak, da ženski dam takoj jasno vedt, da nima pr men kej iskat, ker nikol nočm komplicerat zadev. Npr. dolgoletna kolegica, vedno stoji ob strani, ko se znajdeva oba samska(ona konča 3 letno zvezo, en tedn za mano). Razpreda z mano na kavi, kako je bolš začet zvezo z nekom k ga poznaš, pa da če sta prej frenda je sploh fajn itd. (pač ženska je tok nakazvala, da bi ji najrajš kr direkt reku, lej žou ne, ti si moja kolegica), ampak jst vedno elegantno spelm, šou sm kao na morje 2 tedna prej kot v realnosti, meu ugasnen telefon in je najdla druzga tipa :) ...dons sva še kr kolega sam mam občutek da jo mam na dosegu roke. :/
Želim povedat, da kar se mojih izkušenj tiče, je največji problem ne dojemanja situacije s strani osebe k je mau zalublena(nima veze al fnt al punca), seveda je pa vrjetno največkrat krivo zapeljevanje, da prideš do doseženega cilja(beri sex-a).
Sam ne vem, jst nism tak, tist 15minutni sex mi ne odtehta prijateljice, prijateljica je preveč vredna za moje pojme, da bi use skp uniču s sexom, za katerga pa tut dvomm da bi biu dobr :P
Sex lahko najdš pa tut drugje, brez da tvegaš prijatelstvo. Moj mnenje :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

kaj kdo živi pri 21tih letih s starši in mu ti ne pustijo, da ima obiske in da ljudje prespijo čez noč?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

^ Jaz pri 28-ih živim s cimri in mi landlord ne pusti, da imam (moške) obiske in da (moški) ljudje prespijo pri meni :lach:

Drugače pa pri mojih starših ni bilo nikoli problema, ampak ni bilo ravno veliko prostora, tako da itak nisem imela veliko sleepover obiskov.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Zakaj bi ti kdorkoli prepovedoval obiske mi sploh ni jasno? Ok, za sleepoverje še nekako razumem, pa tudi to je malo neumno omejevat pri taki starosti. Pačouli ti pa si najdi en drug flet, al pa izkoristi veze unega tvojega političarja pa naj stistne landorda z zakonodajo :)
Odgovori