..ko starši ne marajo tvojega fanta..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: ..ko starši ne marajo tvojega fanta..

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

malisha, karkol že delaš, razmišljaj z glavo in ne s srcem, srce nima pameti spoznat resnice. sam to bom rekel.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Malishka »

Ojla ponovno :)

Po nekaj časa se zopet javljam: Naredila sem po svoji glavi in ostala s fantom. Moram reči, da nama je ODLIČNO. Nekako sem povedala staršem in mama se še nekako ne mora sprijazniti (vendar napreduje), oče pa je že čisto sprejel mojega fanta in najino razmerje.
Pišem pa zaradi tega, da povem vsem, naj poslušajo svoje srce, pri tem uporabijo razum in sledijo svojemu notranjemu glasu. Meni ni žal ;)

Pa lep dan vsem!
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

fotr je itak obupov, ker ve da so taki tipi za ženske droga in ne moreš storit praktično nič. Lahko ga sicer nabunkaš, ampak baba bo še zmerej rinla k njemu, to je pa nekak slabo reševanje problema - skoraj tako, kot da bi smrdenje dreka skušal rešit z prfumiranjem le-tega. Mati se ne bojo pa nikoli sprijaznili s takim tipom, ker ve da so ji v mladosti točno taki kalibri uničevali srce, dokler se ni vdala in sprijaznila s tvojim očetom.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka

TLDR napisal/-a:fotr je itak obupov, ker ve da so taki tipi za ženske droga in ne moreš storit praktično nič. Lahko ga sicer nabunkaš, ampak baba bo še zmerej rinla k njemu, to je pa nekak slabo reševanje problema - skoraj tako, kot da bi smrdenje dreka skušal rešit z prfumiranjem le-tega. Mati se ne bojo pa nikoli sprijaznili s takim tipom, ker ve da so ji v mladosti točno taki kalibri uničevali srce, dokler se ni vdala in sprijaznila s tvojim očetom.

Karkoli... Js sm srečna in posledično tud starša, za druge me pa me ne zanima :wink:
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Samo da si srečna, če bo pa kej štale nam pa zgodbo zaupaj na forumu.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Nucky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nucky »

Jaz na srečo nisem imel nikoli problema z njenimi starši, noben fotr me ni ganjal, mame so me mele vse rade tako, da zaenkrat sem lucky kar se tega tiče.. Z mojimi pa tudi ni imela nobena problema, ker se nista nikol petljala v punco.. Zna bit pa kar jeb**o ja, če se ti starci petljajo v vezo..
Axl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Axl »

Jz mislim, da je več vzrokov, odvisno od situacije.

Sicer pa če je punca mlaša je res bolje včas poslušat starše, da je kak "playerček" al baraba ne prnese okol k "cuckre" daje okol, torej "lepe besede".

No sam pol k si pa mal starejši, se mi zdi pa nesmiselno dajat prioriteto kak se razume z starši. Men osebno ni prevč pomembno če se je/ bi se razumela z materjo al ne, kr ne dajem povdarka na sorodnike, starše ter sm rad na svojem. Jz sm svoji materi že zdavnaj jasno postavil mejo in to je to.

Zdj če se pa ne razumejo z tvojimi domačimi se pa še vedno lahko pogovoriš iskeno, če je nasprotna oseba dost zrela, da se zna iskreno pogovarjat pa se mal povpraša. Starši lahko delajo v dobro otrok al pa ne. Dostkrat ne.

Včas so ble tko "dogovorjene" poroke (torej starši so izbral), zato se mi zdi nesmiselno, da še danes kdo daje prevelik povdarek na to, al je staršem všeč al ne ter kak se razumejo. :wink: nekater se še vedn poročajo ter izbirajo partnerje po starševskih pričakovanjih, pol pa škripne ter si ljubice ter ljubčeke iščejo, kr ne glede na to, če se partner razume z starši ter jim je všeč je v prvi vrsti pomembno kaj ti čutiš do njega ter kak je vajin odnos.
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka

Axl, to si ful dobro napisal :) Nenavsezadnje, s partnerjem/partnerko živiš ti in ne tvoji starši.
Axl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Axl »

Malishka napisal/-a:Axl, to si ful dobro napisal :) Nenavsezadnje, s partnerjem/partnerko živiš ti in ne tvoji starši.

Hvala:)

Ja točno to, sm tud to mislil že prej napisat pa se je zgubilo nekak:)
Odgovori