...Star sm 28, mam redno službo, avto vredu, cestni motor, pa kmalu bom mel svoje stanovanje. Nisem grd, tud zavedam se tega.
Dost sm izobražen pa razgledan, tud v tujini sem že bil.
Mel sm resno punco 2 leti, ampak tega je že skor 4 leta. Pred tem še eno, po tem pa 3, ampak nobeno več kot 1 teden, pa eno avanturo, 3x pa sem spal za denar, v Nemčiji je to precej poceni...Čeprav nisem tip človeka, ki bi to počel.
Ampak zdej od avgusta naprej se pa kar nič ne zgodi, po lokalih se ne da nič dobit, čeprav sem odprte narave, rad se pogovarjam in nasmejem. Nisem pijanec, ampak včasih kej popijem, sam nimam problemov s tem. Ampak še dobro družbo je zelo težko dobit, kaj šele punco. Nekej čudni časi so prišli, ogromno punc je doma, velikim jim ni do zveze, pa ta internet in facebook delajo svoje. Men je full zanimivo, da se jih velik pogovarja po netu s tabo, pol ti pa kar od enkrat ne odpišejo več, to se mi že verižno dogaja

Tko, da sem ugotovil, da prek spleta bo težko kej, v lokalu tud ne, mam 12 letne izkušnje z gostilnami pa bari...Športa ne maram, razen motorji, morje pa hribi...Kaj mi še kej svetujete, da lahko naredim, sam nočem za to velik denarja zapravljat, ker ga niti ni...Nekej sm bral o plesnih tečajih, sam tam sm anti talent, piknikih za samske(ona-on.com), o pogovornih skupinah...A kakšna punca to bere, ne vem, kej pišite mi če ste gor