Vprašaj me...#45
Re: Vprašaj me...#45
pred kratkim sem prišla iz en službe v drugo. po šihtu grema s kolegico še na nohte, pol bom mogoče še kaj brala, mogoče kaj spakirala... nekako tako.
katera/e lastnost/i te strašno moti/jo pri človeku?
katera/e lastnost/i te strašno moti/jo pri človeku?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
lenoba, nesposobnost, nevoščljivost in nelojalnost
zadnja knjiga ki si jo prebrala?
zadnja knjiga ki si jo prebrala?
Vodovnikova vesina
http://www.amazon.com/Watership-Down-No ... 0743277708
Predlagam v branje!
Ponavljam.
http://www.amazon.com/Watership-Down-No ... 0743277708
Predlagam v branje!
Ponavljam.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Magdalena Metelko: Ljubezen in okamenelo srce
Če bi imel/a samo še 3 dni življenja, kako bi jih izkoristil/a?
Če bi imel/a samo še 3 dni življenja, kako bi jih izkoristil/a?
niti slučajno nekih jakih podvigov in enormnih zahtev. poklicala bi vse ljudi ki mi nekaj v lajfu pomenijo ali so mi pomenili v določenem obdobju in se z njimi napila in nakadila do mrtvega. 1 cel dan bi preživela z bratom in bi delala samo to kar bi si on zaželel, četudi bi cel dan zlagala lego kocke, 1 cel dan - zadnji dan - bi pa pustila svojemu fantu da me odpelje kamor se mu zazdi in tam bi... preživela zadnje minute.
igraš loto/euro jackpot?

igraš loto/euro jackpot?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
ahahh.. ura je pol 5ih zjutri, gostila sem reunion srednjesolskega klasa v svoji sobi.. temu primerno - SVINJSKA. Bom zjutri
(drugic belo vino, namesto rdecegaaaa. dammit.)
Forumas, s katerim bi rade volje spil deci ali dva?

Forumas, s katerim bi rade volje spil deci ali dva?

Nesanica
v kateri tuji državi si bila nazadnje? zakaj?
v kateri tuji državi si bila nazadnje? zakaj?
-
- Cosmopsiho
v nemčiji, v berlinu. šla sem na en festival in na obisk do frendice (bivše forumašice, ki sem jo na forumu spoznala....pa naj še kdo reče, da naš forum ni koristen
)
__
ti?

__
ti?
Macau, izlet.
------------
Imaš 10 dni, nek povprečen budget in na voljo izbire med državami: Vietnam, Tajska, Laos, Kambodža ... greš le v eno in za vseh 10 dni ali jih obiščeš več? Povej nam svoj plančič na kratko!
------------
Imaš 10 dni, nek povprečen budget in na voljo izbire med državami: Vietnam, Tajska, Laos, Kambodža ... greš le v eno in za vseh 10 dni ali jih obiščeš več? Povej nam svoj plančič na kratko!

Vietnam in Kambodža zaradi zgodovine in pa Tajska. ker Tajske pač ne moreš falit. Laos zaenkrat izpustim, ker 10 dni je pač malo. Še posebej če nebi šla prek agencije. Vietnam prve 4 dni, in potem 2 dni Kambodža, zadnje 4 dni še Tajska. S tem da večino ogledov in hoje in podobnega v Vietnamu in Kambodži, Tajska pa pol bol na izi.
Kak bi šla zdej nekam, fak !!
ok zanimivo vpr, ponavlam
Kak bi šla zdej nekam, fak !!
ok zanimivo vpr, ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Sem bla ze v vseh
Sla bi pa najraje kombinacijo jug Laosa za recimo 3 dni potem pa preko enega mesta n K (kjer so recni delfini, pozabila ime) in od tam ce je le mozno direkt v vzhodne province (tud pozabla ime, pac tam ob meji z vietnamom). Pa se kak dan Phnom Penh na koncu.
Ce bi sla pa prvic v katero od drzav pa ali Laos od svera proti jugu (tam na severu proti Luang Prabangu z ladijco, LP do Vang Vienga in Vientiana in potem do 4000 otokov, ce je se cas. Ali pa raje na sever na trekking, ce vreme dopusca in potem z busom do LP in dalje dokler ne zmanjka casa.
Al pa bi bla 10 dni v bangkoku, mi ni panike zabit tam casa, svetovno mesto
Najljubse mesto in zakaj?

Ce bi sla pa prvic v katero od drzav pa ali Laos od svera proti jugu (tam na severu proti Luang Prabangu z ladijco, LP do Vang Vienga in Vientiana in potem do 4000 otokov, ce je se cas. Ali pa raje na sever na trekking, ce vreme dopusca in potem z busom do LP in dalje dokler ne zmanjka casa.
Al pa bi bla 10 dni v bangkoku, mi ni panike zabit tam casa, svetovno mesto

Najljubse mesto in zakaj?
Dublin. Brez pomisleka.
Ker ima tako pozitivno energijo, ljudje so prijazni, povsod je glasba, zeleno, lepa arhitektura, še vedno pa dovolj malo, da lahko mesto obhodiš peš.
Ponavljam.

Ponavljam.

Those who don't believe in magic will never find it.
Uf, kolk jih je? London recimor, stalnica. Ker imam fenomenalne spomine nanj, super družbo, super tedne, dobre izkušnje z vremenom, šopingom, folkom, ma vse
sledijo Edinburgh, Valencia, Alghero, Praga, Bratislava...damn, so many!!
Naslednje potovanje?

Naslednje potovanje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Tajska za slab teden al pa Nemcija (Berlin, koncno!) + Slovenija za kak dan vec proti koncu tega meseca
Eno od tega. Sej ne vem, kaj bi raje
"Ni cudno, da nas moski ne razumejo" - tam na desni: kaj najprej pomislis, ko preberes ta stavek?

"Ni cudno, da nas moski ne razumejo" - tam na desni: kaj najprej pomislis, ko preberes ta stavek?