-zakaj se ženske nasmehnete tujcem (na blagajni, pošti, ulici...), ker jaz dobim veliko nasmehovl iz ženske strani
Ker moj brezizrazen obraz drugače izgleda kot da bi bila na nekaj jezna in sem se navadila, da ko nekomu rečem hvala oz. ga pozdravim, da se še zraven nasmehnem.
- koliko gledate na dobro "rit" okroglo, močno, atletsko (zadnjič sem v oknu videl, da me je prodajalka gledala v rit ko sem odhajal)
Ker usmerim pogled navzdol, da ne misli vsak, da flirtam z njim. Slučajno je potem pol tam rit. win-win, če je dobra rit.
-vam je bolj pomebno, da ima tip velike roke ... ali širok hrbet, ramena (sam imam slednje)
Ne maram postave na "trapez", tako da vse v mejah normale. So mi pa bolj všeč velike roke.
-kaj pomeni, če se ženska ki dela v fitnesu zapomni tvoj odgovor, ki si ji ga povedal 10 dni nazaj in se skos smeji ko prideš skozi vrata.
Mogoče je pa butast odgovor. Smeh - glej prvi odgovor. Pa ker sem ponavadi dobre volje.
Ste že kdaj ponudile denar tipu, da bi seksal z vami ( ko sem delal preko študenta sem dobil to pondbo od šefice, vendar sem jo zavrnl, ker ne bi mogel vzeti denar 250€)
Ma s tem res nimam izkušenj. Je tudi moja rit lepo okrogla

Ne vem sicer kakšne so tarife, ampak ful hud tip najbrž dobi tudi kaj več. A nismo imeli enega "spremljevalca" na forumu? Mogoče bi on kaj znal o tem več povedat