Klepetalnica
-
- Sramežljivka
Re: Klepetalnica
Ah dej no. Ja logicno, da pride do krega, samo vse ma svoje meje. Ne mores si unicevat zivljenja pa se vsak dan kregat. Tu je razlika. In ce zivis z nekom se mores vsak dan gledat ja. Kaj bi pa naredil, ce se ne bi nic spremenilo kljub trudu, a bi vztrajal? Ne mi tukej o romanticnih filmih, sej nisem 15 let stara. Takrat tako cutis, da pac trdis, da bo do konc zivljenja. Jst vem, da ni problem, da sm zakljucla zvezo, to je bla najboljsa odlocitev. Ampak ti trdis, da ce nekoga mine, da ni resen. To pa niti prblizno ni res. Nocem bit nesramna ampak bols, da nisi pametn dokler te ne doleti. Tko k si v eni temi reku, da se bos rajsi zadrzou (v zvezi s kulturo) bi blo dobr tud ce se glede teh stvari kdaj nazaj potegnes. Kr roko na srce, to kar ti opisujes je en romanticen film k se ti vrti v glavi, realnost je pa drugacna in mislm da v vsaki zvezi k si, si zelis da bi uspela pa pac ni vedno tako.
bellaestrada, ne se matrat. Pogovor s slovencem je v vecini primerov kot bi govoril steni.
ne bom se držala nazaj. zakaj bi se, nisi mi še dost znana, mislim da si sposobna debate in razumet (s floribundo pa pač ne bom, ker me sam j**e v glavo, ker se je že dolgo nazaj odločila da ne bo več razumela kaj pišem)
ko si nekoga naveličan in te vedno bolj motijo malenkosti, ki te prej niso + gledaš to osebo vsak dan, jasno da je kreganje.
kaj točno pa je bilo to vztrajanje? si sama sebe prepričevala da bo vse ok, da ga spet vzljubiš, da je to res to kar si želiš, da so tisto kar te moti samo malenkosti in ne morejo vplivat na zvezo? to je zguba časa in trpljenje, laganje samemu sebi.
drugo je, če si ti hotela reševat probleme, on se pa ni (več), in se je ubistvu ON naveličal zveze in ON ubistvu ni resen.
če nekoga neki "mine", NI resen. kaj misliš, da če se za neki trudiš, nato te pa "mine" in zavržeš, resnost? a ti bo šef rekel da si resna, če se v službi neki zaženeš na pol delat, potem pa te "mine"? ne. če greš ti na razgovor za službo k enmu ki hoče resno vodit firmo, in mu tam rečeš "ja, delal bom, ker me to res veseli, prejšnja me je isto veselila, ampak me je pač "minilo" ker sem hotu neki novega", te bo odpikal.
resen človek ve kaj hoče in ko to dobi, ga pač nikol ne mine. ker zna pač cenit tisto stvar, vsak moment mu največ pomeni, si prizadeva da jo obdrži. pa tud če kaj žrtvuje za to.
fikcija vam je moja ideja resne zveze zato, ker enostavno zahtevate več od življenja, kot ga imaš lahko v resni zvezi. simple as that. hočete spremembe, neki vedno boljšega, novejšega, vse vam sčasoma postane samo breme in monotonost, in dolgo v tem ne morte ostat.
še vedn me zanimajo odgovori na vprašanja ki sem ti jih dal. da bolš razložim kaj mislim.
ko si nekoga naveličan in te vedno bolj motijo malenkosti, ki te prej niso + gledaš to osebo vsak dan, jasno da je kreganje.
kaj točno pa je bilo to vztrajanje? si sama sebe prepričevala da bo vse ok, da ga spet vzljubiš, da je to res to kar si želiš, da so tisto kar te moti samo malenkosti in ne morejo vplivat na zvezo? to je zguba časa in trpljenje, laganje samemu sebi.
drugo je, če si ti hotela reševat probleme, on se pa ni (več), in se je ubistvu ON naveličal zveze in ON ubistvu ni resen.
če nekoga neki "mine", NI resen. kaj misliš, da če se za neki trudiš, nato te pa "mine" in zavržeš, resnost? a ti bo šef rekel da si resna, če se v službi neki zaženeš na pol delat, potem pa te "mine"? ne. če greš ti na razgovor za službo k enmu ki hoče resno vodit firmo, in mu tam rečeš "ja, delal bom, ker me to res veseli, prejšnja me je isto veselila, ampak me je pač "minilo" ker sem hotu neki novega", te bo odpikal.
resen človek ve kaj hoče in ko to dobi, ga pač nikol ne mine. ker zna pač cenit tisto stvar, vsak moment mu največ pomeni, si prizadeva da jo obdrži. pa tud če kaj žrtvuje za to.
fikcija vam je moja ideja resne zveze zato, ker enostavno zahtevate več od življenja, kot ga imaš lahko v resni zvezi. simple as that. hočete spremembe, neki vedno boljšega, novejšega, vse vam sčasoma postane samo breme in monotonost, in dolgo v tem ne morte ostat.
še vedn me zanimajo odgovori na vprašanja ki sem ti jih dal. da bolš razložim kaj mislim.
hej norci 

Slovenc sej te po eni strani razumem in tudi rada vidim, da ma nekdo takšne vrednote kot ti, ampak finta je, da je mel marsikdo pred prvo resno zvezo, pred prvim sexom isti pogled, ki pa se mu je potem spremenil, ko je videl realni svet.
Ti zveze preveč idealiziraš (isto vidim pri frendici, ki je tud še brez te izkušnje) in nočeš priznat, da ljudje rastejo. To, da se človek spremeni ni samo neka naveličanost pa razvajenost, a boš reko, da maš ti skozi vso življenje iste interese, isto družbo, iste cilje? Si že pri desetih letih vedo kaj boš naredo iz svojega življenja?
Še nisi nobeno prijateljstvo izgubil, ker nista mela več skupnih tem, skupnih hobijev, se nista več razumela, itd?
Tudi zanima me, kako bi ti potem reševal problem, če ti gre pri drugem nekaj na živce in s tem ne moreš živet? Ker ti bi bil srečn samo, če bi se drugi spremenil, mogoče pa takrat drug človek ne bi bil več srečn, torej kje je tu rešitev?
Ti zveze preveč idealiziraš (isto vidim pri frendici, ki je tud še brez te izkušnje) in nočeš priznat, da ljudje rastejo. To, da se človek spremeni ni samo neka naveličanost pa razvajenost, a boš reko, da maš ti skozi vso življenje iste interese, isto družbo, iste cilje? Si že pri desetih letih vedo kaj boš naredo iz svojega življenja?
Še nisi nobeno prijateljstvo izgubil, ker nista mela več skupnih tem, skupnih hobijev, se nista več razumela, itd?
Tudi zanima me, kako bi ti potem reševal problem, če ti gre pri drugem nekaj na živce in s tem ne moreš živet? Ker ti bi bil srečn samo, če bi se drugi spremenil, mogoče pa takrat drug človek ne bi bil več srečn, torej kje je tu rešitev?
ja, ni.
on ima že na veke vekov isto ideologijo.
on se ni spremenil niti za centimeter.
on nima prijatlov, zato ni mogo menjat družbe.
njegova dva interesa sta telovadba in računalnik (in drkanje) - od zmeraj.
zanj so pristni ljudje tisti, ki pišejo po sumljivih forumih. samo tako lahko človeka do obisti spoznaš.
vsaka običajna punca je kurba.
on zahteva CV.
realni dotiki se mu studijo.
dve namišljeni ljubezni je spoznal preko spleta.
ona od teh ni vedla kak naj se ga reši, on pa misli, da je problem razdalja.
niti slučajno ne misli sexat z nekom, ki ga ne pozna do kosti.
z eno besedo - on je največji moteči faktor tega foruma. največji kreten vseh kretenov. po domače psihič. ga je mogla mati takega prirodit in mu priskutit praktično ves svet.
je neizmerno nestrpen in žaljiv pod krinko prijaznega fantiča
moderatorji tega foruma pa vnedogled opravičujejo to njegovo posiljevanje ene in edine resnice. cel forum se vrti okrog njegovih skrajno bolanih tez. CEL faking forum, tako da človeka mine sploh brat kaj drugega kot priznam da in vprašaj me.
in tak hitlerjanski človek, ki bi najraje iztrebil vso sodrgo, ki pije, kadi, se daje dol, bere knjige in hodi v gledališče, bo postal moderator tega foruma. wuhuu!
en papak se kurči po tem forumu in moralizira ter nič hudega slutečim najstnicam razvija teorijo o sprijeni mladosti v kolikor se kdaj s kom zaližejo, nazaj vlači tabuje, ki jih že dolgo naj ne bi bilo več in skuša vzbuditi krivdo in demonično pri čisto običajnih odraščajočih puncah, ki spoznavajo sebe in partnerstvo po naravni poti.
sam je pa poln bolnih fetišističnih praks! halo!!!!! a se je vsem čisto zmešalo, gospe in gospod moderator.
naj se jeb€ ta forum in vsi, ki dopuščate, da je forum postal zalega blodenj pesimističnega in totalno gnusnega osebka! tak.
on ima že na veke vekov isto ideologijo.
on se ni spremenil niti za centimeter.
on nima prijatlov, zato ni mogo menjat družbe.
njegova dva interesa sta telovadba in računalnik (in drkanje) - od zmeraj.
zanj so pristni ljudje tisti, ki pišejo po sumljivih forumih. samo tako lahko človeka do obisti spoznaš.
vsaka običajna punca je kurba.
on zahteva CV.
realni dotiki se mu studijo.
dve namišljeni ljubezni je spoznal preko spleta.
ona od teh ni vedla kak naj se ga reši, on pa misli, da je problem razdalja.
niti slučajno ne misli sexat z nekom, ki ga ne pozna do kosti.
z eno besedo - on je največji moteči faktor tega foruma. največji kreten vseh kretenov. po domače psihič. ga je mogla mati takega prirodit in mu priskutit praktično ves svet.
je neizmerno nestrpen in žaljiv pod krinko prijaznega fantiča
moderatorji tega foruma pa vnedogled opravičujejo to njegovo posiljevanje ene in edine resnice. cel forum se vrti okrog njegovih skrajno bolanih tez. CEL faking forum, tako da človeka mine sploh brat kaj drugega kot priznam da in vprašaj me.
in tak hitlerjanski človek, ki bi najraje iztrebil vso sodrgo, ki pije, kadi, se daje dol, bere knjige in hodi v gledališče, bo postal moderator tega foruma. wuhuu!
en papak se kurči po tem forumu in moralizira ter nič hudega slutečim najstnicam razvija teorijo o sprijeni mladosti v kolikor se kdaj s kom zaližejo, nazaj vlači tabuje, ki jih že dolgo naj ne bi bilo več in skuša vzbuditi krivdo in demonično pri čisto običajnih odraščajočih puncah, ki spoznavajo sebe in partnerstvo po naravni poti.
sam je pa poln bolnih fetišističnih praks! halo!!!!! a se je vsem čisto zmešalo, gospe in gospod moderator.
naj se jeb€ ta forum in vsi, ki dopuščate, da je forum postal zalega blodenj pesimističnega in totalno gnusnega osebka! tak.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Ah ja... Teorija je eno, praksa drugo - sploh, ko so vmešana čustva in REALNI odnosi. Za nič ne moreš garantirat 100% vnaprej, ne zase, ne za osebo s katero imaš(boš imel) odnos. Pa se temu ne reče neresnost ampak življenje.
--------------------
btw
Torej par let nazaj bi bil za to (pa nisi mel priložnosti/poguma), zdaj pa ti ni do bluzenja in tega ne bi naredil (niti ne sanjariš več o tem).
Tudi ti spreminjaš svoja hotenja (odraščaš,..), tako, da ne moralizirat tu, da se ljudje ne spreminjajo. In kolk koga zapečatijo pretekle izkušnje in pogledi.
Sploh, če je govora o osebi pri njenih 16-ih in nato pri njenih 26-ih. Ni isto! In nikoli ne bo. Ne more biti. - in to je nekaj najbolj naravnega in normalnega v življenju.
Pa, če povzamem tvoj način mišljenja in ga vržem tebi nazaj: Kako naj ti punca zaupa, da si zdaj resen in, da ne boš več začel sanjarit o takem seksu za eno noč?
--------------------
btw
slovenc79 napisal/-a:in tudi če me pride huda bejba poscat, potem ko bo odšla ne bom imel nič od tega razen slabega občutka da je eden najlepših trenutkov že za mano. ja, par let nazaj sem sanjal o takem sexu, tudi če je samo eno noč.
Torej par let nazaj bi bil za to (pa nisi mel priložnosti/poguma), zdaj pa ti ni do bluzenja in tega ne bi naredil (niti ne sanjariš več o tem).
Tudi ti spreminjaš svoja hotenja (odraščaš,..), tako, da ne moralizirat tu, da se ljudje ne spreminjajo. In kolk koga zapečatijo pretekle izkušnje in pogledi.
Sploh, če je govora o osebi pri njenih 16-ih in nato pri njenih 26-ih. Ni isto! In nikoli ne bo. Ne more biti. - in to je nekaj najbolj naravnega in normalnega v življenju.
Pa, če povzamem tvoj način mišljenja in ga vržem tebi nazaj: Kako naj ti punca zaupa, da si zdaj resen in, da ne boš več začel sanjarit o takem seksu za eno noč?

Česa vse ne prebereš v tej temi.... 

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Ananhas napisal/-a:Ah ja... Teorija je eno, praksa drugo - sploh, ko so vmešana čustva in REALNI odnosi. Za nič ne moreš garantirat 100% vnaprej, ne zase, ne za osebo s katero imaš(boš imel) odnos. Pa se temu ne reče neresnost ampak življenje.
garantiraš lahko da boš zanesljiv. 100% itak ne moreš nič garantirat, ampak vseen ni isto a greš v zvezo z eno ki ti pokaže da je resna al pa z eno kurbo.
življenje je da delaš pametne, preudarne odločitve, neresnost je pa da živiš brez njih.
pred leti sem še o marsičem sanjaril. nisem pa delal bedarij ampak raje razmislil če si to res želim. tisto se ni zgodil in sem vesel da se ni.
kako naj mi zaupa? ker vse delam premišljeno in tud če bo kdaj dilema, skušnjava, whatever, mi tič ne bo narekoval kaj naredit.
clairična, kakšne besede

hej norci 

- delfinchek
- Debatorica
slovenc79 napisal/-a:
ej, če je vaš cilj nevem kaj doživljat, vsak dan neki novega, vsak let drugje stanovat, potovat, vse sprobat itd, pol niste za resno zvezo, ker tak človek, če si prizna zdaj al pa čez par let al pa nikol, ne bo zadovoljen z enim partnerjem do konca lajfa. tud če je najbolj popoln.
Jaz niti malo ne razumem tvojih primerjav. Se pravi, če človek ni zapečkar in nima plašnic kočijaškega konja, potem je neresen in ni za resno zvezo. Ne vem no, meni se zdijo zelo pozitivne lastnosti človeka, ki hoče spoznati svet, ki ve, da ni 1 km okoli njegovega doma vse, kar obstaja, da smo na svetu različni in se lahko kaj naučimo drug od drugega. In tudi bolj zaupam človeku, ki je že kaj videl, izkusil, ga interesirajo različne stvari in se celo upa probat/videt/... kaj novega in to brez predsodkov.
Sama sem že kar nekaj let v resni zvezi, sem zelo srečna in ne moreš verjeti - skupaj potujeva, ne obsojava drugačnosti in ja, življenje je veliko bolj pestro, če si odprt za stvari in ne počneš skoz istih zadev. In tega ne interpretiram kot neresnost, ampak kot odprtost in razgledanost.
Mogoče tudi ti ne bi smatral prostitutk, narkomanov... kot smrtne grešnike, če bi kdaj videl resnično bedo na lastne oči.
TRR: 09048484747474
^
Transakcijski račun, kamor lahko nakažete denar za kritje stroškov k.rbe za slovenca. Ti fant, se rabiš samo dobro sf.kat pa da vidim potem koliko bodo te tvoji ideali še aktualni.
^
Transakcijski račun, kamor lahko nakažete denar za kritje stroškov k.rbe za slovenca. Ti fant, se rabiš samo dobro sf.kat pa da vidim potem koliko bodo te tvoji ideali še aktualni.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
delfinchek, vse je kul, če je človek resen pa ga želja po novem ne sili po tem da zavrže vse kar ima. saj jaz si tudi marsikej želim sprobat, amapk ne takih stvari da bi moral zarad tega partnerje menjavat.
to je čist ok da se mata fajn, ne vem zakaj ne bi bilo. drugo pa je če ti sam partner postane neko breme, ki ti onemogoča nove izkušnje na določenih področjih.
TLDR, ta keš raj zase porabi. men se ob misli na nekoga ki bi za denar sexal še dvigne ne.
to je čist ok da se mata fajn, ne vem zakaj ne bi bilo. drugo pa je če ti sam partner postane neko breme, ki ti onemogoča nove izkušnje na določenih področjih.
TLDR, ta keš raj zase porabi. men se ob misli na nekoga ki bi za denar sexal še dvigne ne.
hej norci 

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
slovenc79 napisal/-a:btw. in pa "za vedno hočem bit skupaj z nekom" lahko trdi vsak, ko pogleda nek romantičen film, pa se tud počuti tako. ne sam en dan, tudi dlje, tedne, mesece. ampak to ni neki kar si zares želiš. da ugotoviš kaj je to, se moraš posvetit sebi, spoznat sebe.
največji hudič je pa - najt moraš pravo osebo in spoznat če je res za to, če hočeš resno zvezo.
Ok, eno moje razmisljanje na temo "pripravljenosti na zvezo"... Jaz zase vem, da bom na le-to pripravljena v trenutku, ko spoznam Mr Righta. Ce ne stejem tiste srednjesolske zveze, sem bila do sedaj v dveh takih zvezah, v katerih sem dejansko bila, ker sem se videla s tema dvema osebama do konca zivljenja (v dveh razlicnih casovnih obdobjih, jasno

Z vsemi ostalimi, ki sem jih spoznala in prezivela dolocen cas skupaj, smo se ujeli na dolocenih ravneh, ampak pac ne tisto forever and ever, kar smo vecinoma vsi vpleteni vedeli od zacetka. In Z NJIMI nisem bila za resno zvezo.
Kar se pa spreminjanja tice, saj tu gre lahko tudi za prijatelje, recimo. Ok, jaz sem v prvih letih osnovne sole grdo izdala in prizadela svojo prijateljico, ko sem rekla, da nocem biti z njo v sobi v soli v naravi, saj sem hotela biti z nekimi drugimi puncami, ki so se mi zdele bolj "kul." Tega ne bi vec ponovila, sem se ji takrat opravicila in kljub moji grdi izdaji sva se vedno resnicno dobri prijateljici. A vidis? Pa sem bila oportunisticna mala baraba takrat. Danes, 15 let kasneje, mi na misel ne pride, da bi naredila kaj takega. Ker se ucimo in rastemo

^
patchouli: a je bla ta tvoja kolegica, ki si jo izdala, slučajno debela/grda?
patchouli: a je bla ta tvoja kolegica, ki si jo izdala, slučajno debela/grda?
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
haha, pri 11 letih je pa res to vazno
bi zase s svojo grozno frizuro prej rekla, da nisem bila najbolj ljubek otrok
ampak ne.

^
sam je bla debela/grda,ane?
Zadnič mi je ena sošolka implicirala podobne stvari glede druge sošolke. Najprej je padlo "zakaj se ti družiš s tisto punco?"...pol par minutah debate pa, "fak ej, ona je tolk debela". Debele/grde punce nikoli ne srečaš med povprečnimi, kaj šele med lepimi puncami. One tako punco med seboj vidijo kot nek virus, katerega se je treba otepat.
sam je bla debela/grda,ane?
Zadnič mi je ena sošolka implicirala podobne stvari glede druge sošolke. Najprej je padlo "zakaj se ti družiš s tisto punco?"...pol par minutah debate pa, "fak ej, ona je tolk debela". Debele/grde punce nikoli ne srečaš med povprečnimi, kaj šele med lepimi puncami. One tako punco med seboj vidijo kot nek virus, katerega se je treba otepat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW