Klepetalnica
Re: Klepetalnica
Ahahahahahhahahah.
A ce zenska ni junfr je kar kurba po tvoje?
AHAHAHAHHAHAA.
Slovenc79 ladies and gentlemen.
Stay classy.
A ce zenska ni junfr je kar kurba po tvoje?
AHAHAHAHHAHAA.
Slovenc79 ladies and gentlemen.
Stay classy.
režiš se svoji idiotski domišliji, butl
tega nisem nikjer napisal.
kurbanje pa res ni edini način da zgubiš nedolžnost, to pa res
za moje pojme idiotski način, doživet najlepšo intimno stvar na tak cheap način.

kurbanje pa res ni edini način da zgubiš nedolžnost, to pa res

hej norci 

To si že velikokrat napisal, ampak ne dobesedno.
Ti napišeš, da če ne misliš biti z nekom za vedno, da bolje da potem nisi z njim. Se pravi, da ena ki je že bila v zvezi, ni bila resna, ker je zvezo prekinila. Torej je neresna oz. skurbana.
Se bom sicer o teh stvareh s teboj pogovarjala, šele ko začneš seksat. Seks je lahko zelo zelo intimna stvar, tudi če nisi v zvezi, ki vodi v poroko.
Ti napišeš, da če ne misliš biti z nekom za vedno, da bolje da potem nisi z njim. Se pravi, da ena ki je že bila v zvezi, ni bila resna, ker je zvezo prekinila. Torej je neresna oz. skurbana.
Se bom sicer o teh stvareh s teboj pogovarjala, šele ko začneš seksat. Seks je lahko zelo zelo intimna stvar, tudi če nisi v zvezi, ki vodi v poroko.
Pomojem so "vdove" zanj tudi sprejemljive.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
nesanica, zmišljuješ si. mal si zmišljuj in dejansko beri kar pišem, če mi hočeš karkol naprej metat.
čist odvisno je zakaj je zveza razpadla. tud da neresnost = skurbanost nisem nikol napisal.
brezveze naprej govort, itak NOČETE razumet. pa boli vas k, vi naprej bluzite do poznih 30ih, do česar mate itak "pravico", jaz bom pa po svoje živel.
čist odvisno je zakaj je zveza razpadla. tud da neresnost = skurbanost nisem nikol napisal.
brezveze naprej govort, itak NOČETE razumet. pa boli vas k, vi naprej bluzite do poznih 30ih, do česar mate itak "pravico", jaz bom pa po svoje živel.
hej norci 

-
- Cosmopsiho
Sloenc, če se par razide, ker en neha ljubit drugega (brez razloga, kar tako..)..je to ok or not?
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
slovenc79 napisal/-a:nesanica, zmišljuješ si. mal si zmišljuj in dejansko beri kar pišem, če mi hočeš karkol naprej metat.
pretty much samo o tem pišeš. sej ni treba, da prav vse direktno napišeš. dejansko znamo kej razbrat tudi iz tvojih romanov.
slovenc79 napisal/-a:čist odvisno je zakaj je zveza razpadla. tud da neresnost = skurbanost nisem nikol napisal.
ampak načeloma pride v poštev samo dokler naju smrt ne loči. vse ostalo, your words, je neresnost. ker folk ni razmišljal prej, ker se ni dovolj dobro spoznal, ker so se nepremišljeno podali v zvezo, ker si zmišljujejo, ipd.
ker človek se ne spreminja (your words).
slovenc79 napisal/-a:brezveze naprej govort, itak NOČETE razumet.
ja, lahko bi se res počasi začeli o čem drugem pogovarjat.
in ne, nismo mi krivi in nismo mi slabi. ti fakin skozi igraš žrtev. prav patetično je že vse skupaj in nikomur se ne smiliš.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
slovenc79 napisal/-a:_patchouli_ napisal/-a:Bi pa zaupala partnerju, če bi mi rekel, da me ljubi in hoče biti z mano in samo z mano do konca življenja, ne glede na njegovo preteklost.
saj, zato pa se tok zvez konča v stilu "takega ga ne poznam", "spremenil se je" itd.. če človek dolgo igra da je drugačen, to ni sprememba.
Ej men se to se ni zgodil. Ker dejansko preden nekdo postane moj partner, mu moram zaupat. Sicer pa ne delim tvoje "nihce se ne spreminja" teorije, ker nimam prakticnih osnov, da bi ji. Pa se mi tvoj zgoraj opisan scenarij se vedno ni zgodil. Nasprotno, obkrozena sem z ogromno cudovitimi nepopolnimi ljudmi, ki s(m)o vsi krvavi pod kozo.
Pa sej kakorkoli, samo vprasanje si (retoricno ali ne) postavil meni, ti pa zaupaj komur hoces

Evelyn, ne. čemu zveza če se ti en dan sprdne da to ni to? kaj šele ko je neki skupnega, stanovanje, otroci, itd? resen človek se mora pač dovolj poznat da se mu to ne bo zgodil, da se bo en dan naveličal in zavrgel vse skup. lajf ni igrica, vsaj za resne ne.
bunda, razbirate napačne stvari, v tem je point. če jaz rečem da bi rad punco ki se ni pijana kurbala, to še ne pomen da zahtevam od punce da je devica do poroke. spet neke čist leve zaključke delaš.
pač nimate interesa da bi se kdaj lepo pogovarjal. smo si pač različni, moj lajf se ne vrti okol drog, alkohola, fukarjenja in ostalega razvajanja kakor večini pri teh letih, ampak imam drugačne užitke in cilje, in to gre vam v nos, da mi najlepše stvari v lajfu niso tiste zarad katerih bi imel (moralnega) mačka naslednje jutro.
takoj se braniš "nismo slabi". pa nisem nikol rekel da ste, samo drugačni ste kot jaz. slabo vest mate ker je tuki nekdo ki pri svoji partnerki ne bi toleriral bedarij ki jih vi počnete in skušate opravičevat na vse možne načine.
patchouli, mogoče se ti ni zgodil ker kukr vem ti nikol nisi mela interesa imet resne zveze. MNOGIM se pa je, je miljon zgodbic na forumu tukaj.
in točno tko, ja, ZAUPAT je treba. jaz pa človeku ki se mu prioritete obračajo kakor veter piha, pač ne bi mogel neki tok pomembnega zaupat. fino da si zadovoljna z ljudmi okol sebe. saj sem tudi jaz. "vsi smo krvavi pod kožo", ja itak da smo vsi nepopolni, nevem od kje tebi da zahtevam popolnost. da si nekomu zvest, pošten, odkrit res ne rabiš bit nevem kaj popoln, to je lahko vsak butl, vprašanje samo če hoče in kok ceni te vrednote.
btw, od človeka ki bo naredil štalo in rekel "ah ja, pač vsi smo krvavi pod kožo" lahko sam enkrat še večje sranje pričakuješ.
bunda, razbirate napačne stvari, v tem je point. če jaz rečem da bi rad punco ki se ni pijana kurbala, to še ne pomen da zahtevam od punce da je devica do poroke. spet neke čist leve zaključke delaš.
pač nimate interesa da bi se kdaj lepo pogovarjal. smo si pač različni, moj lajf se ne vrti okol drog, alkohola, fukarjenja in ostalega razvajanja kakor večini pri teh letih, ampak imam drugačne užitke in cilje, in to gre vam v nos, da mi najlepše stvari v lajfu niso tiste zarad katerih bi imel (moralnega) mačka naslednje jutro.
takoj se braniš "nismo slabi". pa nisem nikol rekel da ste, samo drugačni ste kot jaz. slabo vest mate ker je tuki nekdo ki pri svoji partnerki ne bi toleriral bedarij ki jih vi počnete in skušate opravičevat na vse možne načine.
patchouli, mogoče se ti ni zgodil ker kukr vem ti nikol nisi mela interesa imet resne zveze. MNOGIM se pa je, je miljon zgodbic na forumu tukaj.
in točno tko, ja, ZAUPAT je treba. jaz pa človeku ki se mu prioritete obračajo kakor veter piha, pač ne bi mogel neki tok pomembnega zaupat. fino da si zadovoljna z ljudmi okol sebe. saj sem tudi jaz. "vsi smo krvavi pod kožo", ja itak da smo vsi nepopolni, nevem od kje tebi da zahtevam popolnost. da si nekomu zvest, pošten, odkrit res ne rabiš bit nevem kaj popoln, to je lahko vsak butl, vprašanje samo če hoče in kok ceni te vrednote.
btw, od človeka ki bo naredil štalo in rekel "ah ja, pač vsi smo krvavi pod kožo" lahko sam enkrat še večje sranje pričakuješ.
hej norci 

Sj vem da je to metanje solate ob zid, ampak vseeno.
Slovenc, a veš, da se ljudje spreminjamo? A se ti zavedaš, da lahko najdeš popolno deklico, se strinjata o vsem, mata popolnoma enake vrednote itd, čez 15 let in po 3 otrocih pa njej naredi klik in doživi razsvetljenje, spremeni pogled na svet in hop, ločitev na vidiku. To se dogaja, veš. Živemu človeku se vse zgodi in prej ko si boš to zapomnil, bolje zate.
Lepo, da maš visoko postavljene ideale, samo ne se jih za vsako ceno držat ko pijanec plota.
Slovenc, a veš, da se ljudje spreminjamo? A se ti zavedaš, da lahko najdeš popolno deklico, se strinjata o vsem, mata popolnoma enake vrednote itd, čez 15 let in po 3 otrocih pa njej naredi klik in doživi razsvetljenje, spremeni pogled na svet in hop, ločitev na vidiku. To se dogaja, veš. Živemu človeku se vse zgodi in prej ko si boš to zapomnil, bolje zate.
Lepo, da maš visoko postavljene ideale, samo ne se jih za vsako ceno držat ko pijanec plota.
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
Ja Slovenc lepo si napisal tist del o zaupanju, poštenosti itd. Bom povedala svojo izkušnjo, s prvim fantom sva bila skupaj šest let. Šele po šestih letih sem bla jst sposobna narediti konec, čeprav sem ga imela rada. Ker v tem času res spoznaš človeka in te določene stvari k te na začetku sploh niso motile, začnejo do te mere, da ne moreš več. In ne govorim o nekih banalnih stvareh, da človek ne bi znal potrpet al pa sprejet kompromis. In to ne pomeni, da smo pa zdej neresni, če vemo kaj pričakujemo od zveze in jo znamo končat. Kvečjem pomeni, da smo zreli. Ker najbolj žalostno je pa to o čemer ti govoriš, da vztrajaš in vztrajaš, hkrati si pa vsako leto bolj nesrečen.
bellaestrada napisal/-a:te določene stvari k te na začetku sploh niso motile, začnejo do te mere, da ne moreš več.
to je naveličanost, čista. da ti neke malenkosti zrastejo čez glavo. resna zveza je pač preveč resna zadeva za tak otročji razlog razhoda, sploh če se nezrel spustiš v neki takega.
take "resne zveze" so v osnovnih šolah.
anjeske, ja, to se dogaja. otrokom, ki opazijo igračo v izložbi in jim je v tistem momentu življenjski cilj nafehtat od staršev to igračo. ko jo dobijo, se najprej igrajo, potem čez čas se naveličajo oz. kot vi to fajn zavijete v celofan" ne čutijo več isto" do tiste igrače in hočejo neki novega.
ej, če je vaš cilj nevem kaj doživljat, vsak dan neki novega, vsak let drugje stanovat, potovat, vse sprobat itd, pol niste za resno zvezo, ker tak človek, če si prizna zdaj al pa čez par let al pa nikol, ne bo zadovoljen z enim partnerjem do konca lajfa. tud če je najbolj popoln. raje rečte fukfrendu da vas na čase mal pocarta, da se gresta pol leta bf in gf, pa bo vaša potreba po "resni zvezi" minila.
resna zveza ni nek poligon kjer zadovoljuješ neke svoje potrebe, ampak nekaj, za kar moraš bit pripravljen vlagat in se trudit, tud ko ne bo lepo. ko greš v resno zevzo, razmišljaš kaj boš DAL, ne kaj boš dobil.
kot se za svoj lajf trudiš in se ne ubiješ ko pride do problema (enim je celo za lasten lajf tok dol visi da se dejansko res - in vedno več jih je), ti mora resna zveza postat lajf, oz. obema. če je bolezen vmes, se da rešit, če je razdalja vmes, se da rešit, če je denar problem, se da rešit.(če se en od njih naveliča oz. "ne čuti več isto", pa itak ni blo vse skup nič vredno, samo slaba šala, zato valda končat)
za resno zvezo moraš bit zrel, in če ne veš kaj si želiš in se ti vsak dan spremenijo življenjski cilji, pogledi, prioritete, pač nisi zrel za resno zvezo.
za polnoletnost pravijo, 26 is the new 18. in se precej strinjam s tem.
hej norci 

-
- Sramežljivka
A ti sploh beres? Pisem, da sm bla sest let v zvezi in ti govoris kok se nam vsak dan spreminjajo potrebe. In se posebej poudarila sem, da nisem zaradi malenkosti koncala, dejansko sm se eno leto vsak dan kregala, se trudla, on tud in na koncu ne prids na isto tocko. In v tem letu zbledi tud ljubezen ker si navelican kregov. Pa sm tud jst trdila, da bova do konc zivljenja skup. In vcasih pac ne gre, pa sva oba vlagala, se trudla.. Ko ti bo razpadla prva zveza zaradi razlogov, ki jih ne bos mogu prenasat vec se pa tudi oglas. Ce bos pa rajsi trpel pa v nedogled vlagal, rezultatov pa ne bo in bos se zmer v zvezi si pa preprosto neumen.
bellaestrada napisal/-a:te določene stvari k te na začetku sploh niso motile, začnejo do te mere, da ne moreš več.
seveda berem

sej ni bil problem da si prekinla zvezo, ampak to da si se sploh spustila vanjo. preden sta bila skupi, kok časa si si res želela resne zveze? kok časa sta se spoznavala skupaj, preden sta začela? in kok časa sta bila skupaj, ko si ugotovila da mogoče pa to ni to? in kako je danes, si v zvezi, si samska, bluziš, kakšne so tvoje želje?
če nisi za resno zvezo, je vsak trud da bi bil brezvezen. sej se sploh ne moreš, edin če igraš neko ljubezen in se smehljaš skoz stisnjene zobe.
"vsak dan" ni dobesedno mišljeno, btw. in pa "za vedno hočem bit skupaj z nekom" lahko trdi vsak, ko pogleda nek romantičen film, pa se tud počuti tako. ne sam en dan, tudi dlje, tedne, mesece. ampak to ni neki kar si zares želiš. da ugotoviš kaj je to, se moraš posvetit sebi, spoznat sebe.
največji hudič je pa - najt moraš pravo osebo in spoznat če je res za to, če hočeš resno zvezo.
seveda ne bom vztrajal v zvezi, če bom jaz edini ki se bom trudil. brezveze. se morta trudit oba.
aja, če smem vprašat, kaj je bil ta neizogibni problem, zaradi katerga je bilo konec?
hej norci