Klepetalnica
Re: Klepetalnica
^^ja, ker seks zato, ker si tega želiš in s tem dejanjem ne škodiš nikomur, je res primerljiv s kriminalnim dejanjem...
slovenc79 napisal/-a:
če so bli pa metulčki pa je bla zmedena no![]()
in če bi šla čez svoja načela "nikol ne bom varala" bi bili tudi ti metuljčki krivi.. nikol ona
Ne metuljčki, ampak vagina tingle. Metuljčki so bolj soft zadeva, s tem boš dobil nekaj lizanja pa šlatanja, seks niti ne. Vse kar rabiš je, da dečva faše vagina tingle, potem je praktično omamljena, mokra in gotova. Tvoje je, da jo samo še p.fukaš.
Sicer pa to, da ona ni kriva, ni nič novega. Tle, npr, je ena izjema, ki je je celo potegnilo, da zna biti tudi kdaj krivec sama:

ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- delfinchek
- Debatorica
Ne razumem, zakaj bi bil zdrav, samski človek (ženska ali moški) z normalnim seksualnim apetitom neresen? To mi sploh ne gre skupaj.
povej bodočemu fantu ali pa kar fantu, da imaš normalen seksualni apetit in da se zato rada goniš naokoli. poročaj.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
- Komunikatorka
Jaz vem, da bi fant, ki bi prej počel isto in me sam obsojal, totalno odvrnil... (sem samo primer dala... ne da sem jaz takšna, da ne boste zdaj neke zaključke tle ven potegnili
)
Skratka, ne moreš obsojat nekoga, če počne isto kot ti

Skratka, ne moreš obsojat nekoga, če počne isto kot ti

Zadnjič spremenil lollypop-@, dne 15. Mar. 2014 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
seks z drugim, če si v zvezi, je lahko še hujš kot katerokol kriminalno dejanje. pa je še vedn samo seks.
škoda da je normalen seksualni apetit danes to da se goniš kot žival, nato pa se "zresniš" in partnerju rečeš da ga ljubiš, v najbolj intimnih trenutkih pa z njim počneš isto kot prej z random jebci.
ni čudno da danes vsi jemljejo zvezo kot "zapor", kao se ne moreš znoret, ne morš bit svoboden itd.. ker tiste stvari ki naj bi v zvezi največ pomenile, vsi delajo okol z ljudmi ki jih komi poznajo. ni čudno da je folk neresen in skače iz zveze v zvezo, ker je zvestoba enostavno sam še dolgočasna bedarija, "verski bullshit", in ker danes prevlada razmišljanje da moraš vse na svetu čimbolj izkoristit in gledat na svojo rit.
škoda da je normalen seksualni apetit danes to da se goniš kot žival, nato pa se "zresniš" in partnerju rečeš da ga ljubiš, v najbolj intimnih trenutkih pa z njim počneš isto kot prej z random jebci.
ni čudno da danes vsi jemljejo zvezo kot "zapor", kao se ne moreš znoret, ne morš bit svoboden itd.. ker tiste stvari ki naj bi v zvezi največ pomenile, vsi delajo okol z ljudmi ki jih komi poznajo. ni čudno da je folk neresen in skače iz zveze v zvezo, ker je zvestoba enostavno sam še dolgočasna bedarija, "verski bullshit", in ker danes prevlada razmišljanje da moraš vse na svetu čimbolj izkoristit in gledat na svojo rit.
hej norci 

pa koga briga ta larifari o obsojanju, moraliziranju in še kakem feminizmu. dejstvo je, da če take stvari počnete punce, je to tricky shit (to same pri sebi veste, brez vpliva okolice), če pa tipi pa to ni tricky shit in vas to sploh ne moti, najdete celo pozitivne stvari v tem (ker imate hardwired v genih, da je to atraktivno). Štos je samo, da hočete moško gonjenje prikazat v negativni luči, ker ni fer, da se tipi lahko gonimo pa je to celo pozitivno, med tem ko če to ženske počnejo, je pa slednje negativno. Tako je narava stvari uštimala, đabe ti feminizem.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
- Sramežljivka
O kakšni resnosti in gonjenju vidva tu sploh govorita? nimata pojma. Ti slovenc, govoriš kako ne bi zaupal ženski, k je bluzila, a če je bla v dveh zvezah, vmes med samskim obdobjem pa s parimi to kr pomeni, da avtomatsko ni resna?
Me zanima kako bi tipi podobni slovencu razmišljali, če bi se znašli v drugem telesu (beri alfa telesu), sem skoraj prepričana, da tako kot zdaj gotovo ne...
samo, če ni priložnosti in zanimanja s strani punc je lažje reči (in sebe prepričati), da ti itak ni do seksa in uživanja v spoznavanju punc, hkrati pa postavit v nebo visoka (moralna) merila o tem kakšna je tvoja "popolna punca" (ki te je celo vredna, takega bisera od moškega) in s tem navidezno dati moč sebi, torej, da si ti tisti za katerga nobena ni dovolj dobra... da si ti tisti, ki kao zavrača...čeprav ni kaj dosti realnih priložnosti za zavračat.
samo, če ni priložnosti in zanimanja s strani punc je lažje reči (in sebe prepričati), da ti itak ni do seksa in uživanja v spoznavanju punc, hkrati pa postavit v nebo visoka (moralna) merila o tem kakšna je tvoja "popolna punca" (ki te je celo vredna, takega bisera od moškega) in s tem navidezno dati moč sebi, torej, da si ti tisti za katerga nobena ni dovolj dobra... da si ti tisti, ki kao zavrača...čeprav ni kaj dosti realnih priložnosti za zavračat.
- delfinchek
- Debatorica
TLDR napisal/-a:povej bodočemu fantu ali pa kar fantu, da imaš normalen seksualni apetit in da se zato rada goniš naokoli. poročaj.
Imam zrelega fanta, kateremu je razumljivo, da ni moj prvi. Nikoli me ni obsojal, da sem se gonila, ker pač nisem bila devica, ki bi čakala le njega. In to je normalno.
Ali se tebi zdi normalno, če je punca 5 let samska, ker ne najde ustreznega fanta, ki bi bil njen partner, ob tem pa živi kot devica? Se pravi, da nima spolne sle ali pa jo ves čas zatira - ne eno ne drugo ni ok.
Lol slovenc, si že kdaj razmišljal o obisku samostana?
(Pa da te ne bo presenetilo, tudi nekatere izmed obvezanih so se včasih gonile kot nore...)
Zares srečen boš, ko boš spustil kriterije in nehu judgat...
Pa da bog da da ti izklopijo net pa boš še v živo v akcijo stopil!
(Pa da te ne bo presenetilo, tudi nekatere izmed obvezanih so se včasih gonile kot nore...)
Zares srečen boš, ko boš spustil kriterije in nehu judgat...
Pa da bog da da ti izklopijo net pa boš še v živo v akcijo stopil!
sem se primajal domov
ja, bil sem zunaj, spet
niti pijanemu mi ni do tega da bi eno najlepših stvari v lajfu doživel z eno kurbico. res ne. pa se mi je spet ena drgnila ob mednožje (ja, dejansko se je moj tič prvič dotaknil ženske riti, sicer skoz obleko, ampak ok) to pač vi težko razumete, da jaz sam sebi ne maram lagat z nekim racionaliziranjem "dokler ne škodi je vse vedno kul".. škodi. škodi moji sreči v prihodnosti. če bi bil skurban mi ne bi bil seks z najdražjo poseben in mi pač ne bi mogla bit najdražja.. (ko žetok palamudite da je sex najbolj poembna stvar v zvezi) vi lahko lažete samemu sebi kakor hočete, da ste resni, da nikol ne bi varal, da krhgkbtikunvgbkrjb, dejstvo pa je da bi za dober sex prodal dušo hudiču, pa vam dol visi a ste v zvezi al poročeni al whatever.. saj je vedno rešitev, pač "napaka je bila" al pa "zgodilo se je", "v lajfu je pač treba uživat (ne glede na to kok koga prizadaneš)" in podoben bullshit. and that's that.
ej, delfinchek, jaz sem 22 let samski pa nedolžen. a misliš d ami je težko brez fukarjenja zdržat? boli me k
zdrkam si ga pa je to to. najpomembnejša stvar v lajfu 5 sekund dobrga filinga ki konča v robčku v smeteh. ne rabim bejbe za to, ker jo je škoda sam za to. je vredna več kot sam za spraznit se in če ji tega nisem pripravljen dat oz. ona ni pripravljena tega sprejet, je tud za praznit ne bom meu.
seks je zame pač intimnost, ljuebezn in jaz ne vidim v tme nič drugega kot prednost, ker bom v resni zvezi bolj užival kot vsi vi tukaj skup, ki vam je "resni partner" sam neka cifra s katero se slučajno fjan ujamete da vam tok dobro zadovoljuej potrebe da se ga splača obdržat za mal dlje..
bellaestrada, točno tko, punca ki je bla v dveh "resnih" zvezah vmes pa bluzila, ji je življenjski cilj zadovoljit svojo p**do, nič drugega.. in NI resna
zame ne. kaj je za vas je vaš problem, zame resna taka punca ni. vi se lahko še naprej sprašuejte vsake tok "joj takega ga ne poznam" pa "joj ne vem kaj si želim" "joj kako da ne čutim več "tistega"" in podobno sranje.. človek je srečen ko si zada nek cilj in poje kos čokolade ko cilj izpolni, pa uživa v tem, medtem ko nekdo ki žre čokolado cel dan, ker "ima pač pravico če mu paše" pa ne bo srečen pa še nezdrav povrh.
zdaj grem pa spat. aufiderzen

ej, delfinchek, jaz sem 22 let samski pa nedolžen. a misliš d ami je težko brez fukarjenja zdržat? boli me k

seks je zame pač intimnost, ljuebezn in jaz ne vidim v tme nič drugega kot prednost, ker bom v resni zvezi bolj užival kot vsi vi tukaj skup, ki vam je "resni partner" sam neka cifra s katero se slučajno fjan ujamete da vam tok dobro zadovoljuej potrebe da se ga splača obdržat za mal dlje..
bellaestrada, točno tko, punca ki je bla v dveh "resnih" zvezah vmes pa bluzila, ji je življenjski cilj zadovoljit svojo p**do, nič drugega.. in NI resna

zdaj grem pa spat. aufiderzen

hej norci 

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
slovenc79 napisal/-a:mislm, a ti bi zaupala kluč sefa nekomu ki ti je že izmaknil denar ven, ker si je pač revček ful zaželel denarja da bi z njim mal živel svoj lajf, potem pa bo rekel "zdaj je to vse za mano, preteklost, zdaj bom zares pošten, spremenil sem se"? jaz mu ne bi.
Ne vem (čeprav TBH, sem dala v življenju že precej drugih priložnosti, z nekje vsaj 70% uspešnostjo). Bi pa zaupala partnerju, če bi mi rekel, da me ljubi in hoče biti z mano in samo z mano do konca življenja, ne glede na njegovo preteklost.
...
Mnja, izgovore se pa išče, ker je družba izredno obsojajoča do (samske) punce z normalnim spolnim apetitom (in življenjem).
Sam poglejte nekatere dečke tle gor.
povej bodočemu fantu ali pa kar fantu, da imaš normalen seksualni apetit in da se zato rada goniš naokoli. poročaj.
O tem govorim.
stari svaka ti čast d zdržiš. itak pa morš met neke prepričljive razloge d upravičuješ svoje devištvo itd., kr drgač ne bi zdržal.
fak tk prov dokumentirala bi tist trenutek k ga boš prvič dal not. res, prov fantaziram o tem trenutku. ognjemet, luči, wow.
fak tk prov dokumentirala bi tist trenutek k ga boš prvič dal not. res, prov fantaziram o tem trenutku. ognjemet, luči, wow.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
pač enga najlepših in najbl intimnih trenutkov nočem doživljat z random kurbam amapk s punco s katero bova mela neki več
ne vem kaj je tuki tok težko razumet..
prvi seks mi ne bo obrnil lajfa na glavo, kot vi to mislite. niti ne delam big deal iz prvega sexa.. kar vi hočete slišat je, da ko se bom enkrat posexal bom pozabil na vse skup in se začel kurbat, mi bo resna zveza dolgočasna bedarija, kakor je vam v večini.
to hočete videt, ker nočete verjet da je resna zveza pri teh letih možna, ker je pač večina od vas ni sposobna, ni resna ali zrela, da bi v tem vidla nekaj več kot "o fak, samo z enim jebcem cel lajf..".
in če men ne rata punce dobit, boste srečni, "slovenc je probal, resna zveza je nemogoča" in veselo bluzil naprej.
kot kup žurerjev, ki piflarje prepričujejo "dej kaj se boš učil, itak se ne da naredit faksa, pa itak ni služb, raje prid žurat z nami", ker se bojijo da bi mu ratal in bi dokazal, da se je za neki lepega treba potrudit/neki žrtvovat.
saj, zato pa se tok zvez konča v stilu "takega ga ne poznam", "spremenil se je" itd.. če človek dolgo igra da je drugačen, to ni sprememba.

prvi seks mi ne bo obrnil lajfa na glavo, kot vi to mislite. niti ne delam big deal iz prvega sexa.. kar vi hočete slišat je, da ko se bom enkrat posexal bom pozabil na vse skup in se začel kurbat, mi bo resna zveza dolgočasna bedarija, kakor je vam v večini.
to hočete videt, ker nočete verjet da je resna zveza pri teh letih možna, ker je pač večina od vas ni sposobna, ni resna ali zrela, da bi v tem vidla nekaj več kot "o fak, samo z enim jebcem cel lajf..".
in če men ne rata punce dobit, boste srečni, "slovenc je probal, resna zveza je nemogoča" in veselo bluzil naprej.
kot kup žurerjev, ki piflarje prepričujejo "dej kaj se boš učil, itak se ne da naredit faksa, pa itak ni služb, raje prid žurat z nami", ker se bojijo da bi mu ratal in bi dokazal, da se je za neki lepega treba potrudit/neki žrtvovat.
_patchouli_ napisal/-a:Bi pa zaupala partnerju, če bi mi rekel, da me ljubi in hoče biti z mano in samo z mano do konca življenja, ne glede na njegovo preteklost.
saj, zato pa se tok zvez konča v stilu "takega ga ne poznam", "spremenil se je" itd.. če človek dolgo igra da je drugačen, to ni sprememba.
hej norci