verjetno moram kaj materialnega. uf, moj wish list se začne pri čevljih in konča tam pri špangah za lase. kako kulsko ogrlico. neke moderne šuhe. nek fensi prehodni plašč/jakno. knjigo. drugač pa vikend paket razvajanja z mojim dragim in vsem kar sodi zraven. uh, samo lušte si delam po nepotrebnem. res.
Kateri poklic bi si izbrala, če bi izbirala nekaj za svojo dušo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
pa niso več statusi svobodnega umetnika, ampak samostojnega delavca v kulturi sej vem, da se še vedno tako reče, zgolj zato da ne bodo ljudje še bolj dezinformirani.
Sklepam, da bi se problemi pojavili (če ne prej) pri vzgoji otrok. Poznam par, ki mi je zelo blizu (katoličanka in musliman), ki jima čisto lepo laufa, tako, da se da čez vse če se hoče .
Te je danes kaj razjezilo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Delam za faks, obeta pa se mi ful hud žur! Čez kako uro moram it spedikirat mojo nončko. Yay.
Kdaj si nazadnje seksala?