Klepetalnica
Re: Klepetalnica
mah, morala, vrednote.. je na mestu. ampak ko pride do parčkanja je pa vse na nagonih. in to ma čist prav TLDR, večini punc dol visi kakšen je tip v resnici, sam na to gledajo da jih bo čimbolj očaral pa spolno privlačil. če ne jih ne bi tok končal s kreteni oz. tipi ki jih na dolgi rok ne odgovarjajo.
to je kot da bi ti prašič rekel "ja lej, bi prišel na tvojo farmo in me ne boš zaklal, ampak jaz pač palim na korenček na palici in me ne briga a me vodi na lep plac pošlje al pa v klavnico" pol pa obžaloval ker bi bil zaklan in kok si želi bit na farmo kjer ga ne bi zaklal itd..
edin kar bi rad na puncah je da gledajo na široko, da ve da ni vse v fukanju in resnično ceni da je nekdo dober. no ja, taki smo pol samo prijatelji.
če bi pa kakšni povedal za fetiše bi blo pa ravno obratno in me imajo pol za nekega spolnega obsedenca, norca in čes s takim se ne morem v zvezo spuščat, sigurn me bo prizadel.
in pol izpadem tak kot večini na tem forumu - nek obsedenec s sexom ki palamudi o resni zvezi sam zato ker si ne upa do punce.
to je kot da bi ti prašič rekel "ja lej, bi prišel na tvojo farmo in me ne boš zaklal, ampak jaz pač palim na korenček na palici in me ne briga a me vodi na lep plac pošlje al pa v klavnico" pol pa obžaloval ker bi bil zaklan in kok si želi bit na farmo kjer ga ne bi zaklal itd..
edin kar bi rad na puncah je da gledajo na široko, da ve da ni vse v fukanju in resnično ceni da je nekdo dober. no ja, taki smo pol samo prijatelji.
če bi pa kakšni povedal za fetiše bi blo pa ravno obratno in me imajo pol za nekega spolnega obsedenca, norca in čes s takim se ne morem v zvezo spuščat, sigurn me bo prizadel.
in pol izpadem tak kot večini na tem forumu - nek obsedenec s sexom ki palamudi o resni zvezi sam zato ker si ne upa do punce.
hej norci 

Če bi bil hot, bi imel verjetno vsaj toliko samospoštovanja, da bi že ob prvem NE nehal težit.
See I'm so far off the map the sun is shining... 

TLDR napisal/-a:LOL. nice try. Če ti deluje simpatičen in sploh ne napačen, potem mu pa dej šanso pa se dobita. Ne bi šlo?Saj vem da ne. Kolikokrat sem že slišal ta isti stavek, pa ko sem ji rekel zakaj ne bi probala z menoj, je pa sledil tist "AAAAAAAmm..jaaaaaa...hm.....<vstavi neumen argument tukaj>". Izkazalo se je, da se je rajši šla pof.kat z enmu modelom, za katerega je nonstop govorila, da je kreten.

slovenc ja sej lahko pa da se motim. ampak pomoje si boš našel slej ko prej eno lušno mlajšo in bosta živela happily ever after

^^Slovenc, saj pravim- upam, da ne delaš teh sklepov na podlagi scen iz diskačev in podobnih pijano-kurbirskih placov.
Tud ne vidim ničesar narobe s fetiši (sej jih mamo ja vsi, eni take in drugi drugačne
), ni pa treba s tem strašit že takoj ob prvem kontaktu/na prvem zmenku.
Večina mojih kolegic pali na resne zveze in še pomislile nebi, da bi se dale dol s taprvim jebačem, ki bi jih zapel sredi diskača. Niti niso za ONS kakršne koli oblike in ne glede na alfa, beta, delta status
Tud ne vidim ničesar narobe s fetiši (sej jih mamo ja vsi, eni take in drugi drugačne

Večina mojih kolegic pali na resne zveze in še pomislile nebi, da bi se dale dol s taprvim jebačem, ki bi jih zapel sredi diskača. Niti niso za ONS kakršne koli oblike in ne glede na alfa, beta, delta status

^^Če bo hotel najti, bo moral prvo premagati svoj negativizem, strahove in frustracije. Potem bo moral končno kakšno tudi na dejt povabiti.
Dost dela ga čaka. Samo od sebe ne bo nič.
Dost dela ga čaka. Samo od sebe ne bo nič.
Ewyx napisal/-a:Če bi bil hot, bi imel verjetno vsaj toliko samospoštovanja, da bi že ob prvem NE nehal težit.
koga boli k.rac samospoštovanje in ostale filozofije, ker je itak vse v dejanjih. Dejstvo je, da hot tipo v končni fazi ne bo dobil kensla, (pod)povprečnež pa bo in tukaj se lahko debata zaključi.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zvoncica napisal/-a:moti me pomanjkanje samozavesti, pesimizem in negativizem.
ja da me punce odjebejo zarad tega nisem nič bl optimističen in samozavesten

prej je že zdavni mimo, slej pa tudi. jaz sem ponosen da mam fetiše, ampak niti ene punce nisem srečal ki bi to pozitivno sprejela. skos neko zgražanje in 100 ljudi 100 čudi itd.. kaj pa če bi ena enkrat rekla "uau, super da maš fantazije s tabo v posli bi blo lahko zanimivo". če pa nek alfa reče da bi jo v rit nabijal kot pr***co so pa vse stopljene..
Ewyx, kok od teh resnih še ni bluzilo s tipi, ko jim je zapasal? ne sred diskača ampak bolj an fini način, fukfrendanje, "zgodilo se je pač" itd.?
ja, džeki, dost dela me čaka. treba bo pač postat manipulator, egoist, lažnivec, ker pač samo s tem punco osvojiš. je pa težko ratat če to ni v tvoji naravi.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 09. Mar. 2014 13:14, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci 

Ja pri koliko puncah si pa poskusil? Tudi ne vem, kakšne punce si zbiraš. Mogoče si izberi kakšne, ki imajo manj oboževalcev, pri takih boš imel več šans, kot pri najbolj popularnih 

slovenc79 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:moti me pomanjkanje samozavesti, pesimizem in negativizem.
ja da me punce odjebejo zarad tega nisem nič bl optimističen in samozavesten
prej je že zdavni mimo, slej pa tudi. jaz sem ponosen da mam fetiše, ampak niti ene punce nisem srečal ki bi to pozitivno sprejela. skos neko zgražanje in 100 ljudi 100 čudi itd.. kaj pa če bi ena enkrat rekla "uau, super da maš fantazije s tabo v posli bi blo lahko zanimivo". če pa nek alfa reče da bi jo v rit nabijal kot pr***co so pa vse stopljene..
Welcome to reality.
Se mi je že zgodilo, da sem neki punci nabacil nekaj v stilu "A se greva mečkat...", seveda je temu sledil cel šitstorm. Potem pa uleti neki alfa in ji reče če je kej tesna spodaj in če rabi servis, se pa ženska skoraj stopi. Fuc. that. shit. Seveda, če omenjeno nasprotje poveš ženski, bo takoj kup enega zanikanja, filozofije, opravičevanja in splošnega nakladanja, tolk da začne glava bolet.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Zvoncica napisal/-a:Mogoče si izberi kakšne, ki imajo manj oboževalcev, pri takih boš imel več šans, kot pri najbolj popularnih
to sem pa ugotovil že tko, pri 12ih letih

hej norci 

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
slovenc79 napisal/-a:mah, morala, vrednote.. je na mestu. ampak ko pride do parčkanja je pa vse na nagonih. in to ma čist prav TLDR, večini punc dol visi kakšen je tip v resnici, sam na to gledajo da jih bo čimbolj očaral pa spolno privlačil. če ne jih ne bi tok končal s kreteni oz. tipi ki jih na dolgi rok ne odgovarjajo.
Ne. Valjda, poznam tud take. Ampak dosti (vsekakor ne manjšina!) jih je v funkcionalni, srečni zvezi, živijo skupaj, nekateri že poročeni, nekateri s potomstvom, nekateri skupaj že vrsto let - celo še iz srednje šole. Tako da ne, ni vsem/večini puncam važno, da jih napiči en lepotec iz diskača, potem pa jokat fantom, kot si ti. Je pa res, da je moj krog znancev v povečini v drugi polovici dvajsetih (ampak kot rečeno, eni so skupaj še iz zgodnjih dvajsetih ali poznih najstniških let).
Pa kaj bi te prepričevala, pa bodi zagrenjen, če misliš, da je tako bolje

TLDR napisal/-a:
Welcome to reality.
Se mi je že zgodilo, da sem neki punci nabacil nekaj v stilu "A se greva mečkat...", seveda je temu sledil cel šitstorm. Potem pa uleti neki alfa in ji reče če je kej tesna spodaj in če rabi servis, se pa ženska skoraj stopi. Fuc. that. shit. Seveda, če omenjeno nasprotje poveš ženski, bo takoj kup enega zanikanja, filozofije, opravičevanja in splošnega nakladanja, tolk da začne glava bolet.
Ja očitno ne znaš tega povedati na pravi način

ATTITUDE

Sploh pa...obe izjavi, k si jih napisal, sta skrajno trapasti. Redkokera bo rekla ja. Če pa bo, je pa očitno ena lajdra haha. Pomoje boš imel več uspeha, če ji rečeš, da ti je lušna in simpatična, pa da bi jo rad povabil na kavo, da jo bolje spoznaš. Razen seveda, če ti ni edini cilj, da jo odpelješ domov.
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 09. Mar. 2014 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.
slovenc79 napisal/-a:to sem pa ugotovil že tko, pri 12ih letihme take tud najbolj privlačijo. ampak še te majo po 10 kandidatov vedno, tud če je najbolj žalostna tiha miška pa sanja o samomorih pa lima slike polne lune in dreves brez listov povsod kjer je..
Ti samo ne obupaj, ampak poskušaj naprej. Hm, pa še en nasvet. Daj ji občutek, da je zate najbolj pomembna na svetu hehe. Ne v smislu, če pri tej ne bo ratalo, bom šel pa probat k drugi. Je pa mogoče res umetnost to povedati tako, da ne izpadeš obupan zraven... Punce imamo rade občutek, da smo za nekoga posebne

TLDR napisal/-a:hot tipo v končni fazi ne bo dobil kensla
Oo pa bo, pa če se pred mano pojavi najlepši in najbolj alfa dedec na Zemlji! (v mojem primeru sicer zato, ker sem zasedena, in ne bom predpostavljala kaj bi bilo, če nebi bila)
Slovenc- v momentu se spomnem na tri bližnje kolegice, ki so trenutno samske, dobro izgledajo (sepravi bi imele mnogo šans, če bi želele) in se ne grejo FF in ONS scen. Za njih sem 100% zihr, verjetno pa se tudi še kakšna najde

patchouli, ja, jaz si želim bit v takem paru
sam je treba kako resno ki je še samska najt, tuki je pa problem. večina se jih je najbrž itak napalilo na nekoga ki se je izkazal za pravega, in pol maš tiste zgodbe "nikol si nisem mislila da se bova na konc poročila"..

Zadnjič spremenil slovenc79, dne 09. Mar. 2014 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci