Vse o mobilnih telefonih
-
- Sramežljivka
Re: Vse o mobilnih telefonih
Eno malo mimo vprašanje ... Kaj točno je point iClouda? 

"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
- Sramežljivka
Ja saj to mi je jasno, samo ni mi jasno kaj je point tega... Recimo za slike sharat so itak fb, twitter ali instagram, zato ne vem cemu bi koristil se to
Mogoce nisem najbolj postekala pointa in je vecfunkcionalno 

"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
Ve kdo kako se naredi back up na iPhone-u 5s? Zdaj mam telefon cca. dva tedna, pa mi je že ene 2x pokazalo, da back up še ni bil narejen. Sem potem šla iskat v telefon pod iCloud in hotela kliknit na Storage & Backup -> Back up now, a je slednji obarvan sivo in ne gre niti kliknit nanj. Mam pa vklopljen wi-fi, zato mi ni jasno zakaj ne gre.
Pa včasih ko hočem it v iTunes store, mi izpiše, da ni povezave (error), pa mam vklopljen wi-fi. Ko ga izklopim, pa gre normalno (mam tudi prenos podatkov zakupljen).

Pa včasih ko hočem it v iTunes store, mi izpiše, da ni povezave (error), pa mam vklopljen wi-fi. Ko ga izklopim, pa gre normalno (mam tudi prenos podatkov zakupljen).
Okej, mene pa zanima, če je iPhone vreden svojega denarja. Tisti, ki imate že več let ta telefon, kakšne so vaše izkušnje glede napak na mobilcu, pogostosti težav, servisiranja itd?
Meni se zdi 2x preplacan.
Ce nucas preprost telefon za uporabo, poglej za kaksnimi Nokiami z Windows Phone 8. Z razliko gres pa v toplice za en vikend.
Ce nucas preprost telefon za uporabo, poglej za kaksnimi Nokiami z Windows Phone 8. Z razliko gres pa v toplice za en vikend.
Jah Apple izdelke se vse preplača, čeprav je telefonček super sploh zdele 5ka, 4ko 16 giga se pa dobi rabljeno že za 150€ na bolhi, android je zakon windowsi mu ne sežejo niti do kolen, pa še več izbire aplikacij imaš za android, windowsi naj ostanejo na računalnikih, androidi pa na telefonih
Tole kroži po facebooku, tabela ki ti da zelo misliti
http://shrani.si/f/1R/gU/3R1H74r5/1/tabelapaketi.jpg

http://shrani.si/f/1R/gU/3R1H74r5/1/tabelapaketi.jpg
Sam še zmeraj bi vzel raje Simobilov paket kot tušmobil, ker se pozna teh 5€ glede na status omrežja, tušmobil čim se gre v kake route ne lovi več
^^ Če smo čisto natančni gre za 6,09 €/mesec oz.
73,08 €/leto!
Domnevna slaba pokritost Tušmobila ne sme biti razlog za lahek zaslužek skrajno osladnega Si.mobila.
73,08 €/leto!
Domnevna slaba pokritost Tušmobila ne sme biti razlog za lahek zaslužek skrajno osladnega Si.mobila.
All is vanity, nothing is fair.
Če katera razmišlja o paketu, se splača vzeti Mingl, ker imajo akcijo da prvih 70 dobi še ipod shuffle
videla na njihovem fb.

Tudi jaz ravnokar preklopila na tušmobil, ki je cenejši in za plačan denar ponuja več.
V ''rovte" pa ne zaidem prav pogosto, tako, da me bojda slab signal ne moti.
V ''rovte" pa ne zaidem prav pogosto, tako, da me bojda slab signal ne moti.
Trenutno se odločam o nakupu novega telefona. In glede na vse kar sem prečekirala sem izbiro krčila na te2: Sony L in iPhone 4s. (glede na ceno, ki jo mobitel ponuja za vezavo na 2 leti, oba immata kamero 8M) ... SIcer je L malo v prednosti ker je v slovenščini, pa android je precej lahek za manevrirat, z vsem se poveže, iPhone pa, ... ma svoje fore. Ampak potem pa vsi rečejo naj zvamem IPhona - a zakaj? - ker je pač iPhone..
In zdaj sem mal v dvmomih .. kak nasvet?
In zdaj sem mal v dvmomih .. kak nasvet?

Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
Moj nasvet je da počakaš na Iphone 6, ki bom zelo kmalu zunaj,lp