Pomembnost velikosti penisa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

CorrectionPen napisal/-a:Ravno zadnjič se je neka znanka dala dol z nigerjem in je rekla, da je bilo kot prvič, ker je imeu tolk debevga. En model je dejal, da se mu je ženska usrala od orgazma in da nobenmu decu tega ne privošči LOL. Reku je celo, da ga ženske oblegajo zarad njegove batine in da ga kar hočjo zadržat zase pa da mu že po enmu sexu govorijo, če ga lahko poročijo in podobne nebuloze. Sem ga prašal, če se misle kaj poročit pa je odvrnil da se ne upa, ker ne ve, če bo ženska poročila njega ali pa njegov kur#c haha.

in ti vse to verjameš in se pol še sekiraš? nice job. temu se reče izločanje konkurence. vi naivno verjamete tem zgodbicam, ste celi presrani in nesamozavestni, pol vam pa folk s čisto normalnimi tiči vse ženske pobere.

+ težko verjamem, da je fantazija velike večine slovenk, da jo nategne en črnc.

ker črncev v sloveniji ni ravno veliko in nismo znani kot narod, ki bi trumoma počitnikoval v centralni afriki.
ker smo slovenci do drugih ras precej nestrpni.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Ja sej, so že nekje na forumu rekli, naj družbo zamenja, pa ne bo več tako razočaran nad ženskami in njihovim početjem... :) ker tole izgleda res nizek nivo, tako moških kolegov, besednega zaklada, domnevnih njihovih bab itd. Ni čudno, v takem okolju bi se vsak zgražal in počutil razočaranega, pa če gre le za prostaško nakladanje kolegov (bolj verjetno) ali resnično dogajanje :D Verjetno so opazili, da jim naivno vse verjame, pa so začeli to izkoriščat s hvalisanjem... :)

EDIT: aja, zdaj sem videla, da naj bi to celo na internetu pisali... še toliko manj verodostojno, tam pa res lahko vsakdo karkoli naplete, ekran prenese vse bedarije. Sploh kar se tiče moških in veličine njihovih spolnih organov ter spolnih izkušenj - verjamem, da marsikoga zasrbijo prsti in sprosti svojo domišljijo s pretiravanjem, resnica pa je daleč od tega ;)
Zadnjič spremenil dot, dne 09. Avg. 2013 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

:lol:

podpis pod floribundo.

ko folk začne nabijat o seksualnih izkušnjah je treba vsaj 50% odstranit :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Se pridruzujem mnenju. En moj znanec recimo sestavlja razne neresnicne zgodbice iz izkusenj drugih ljudi in jih predstavi kot svoje. Vecina ljudi okoli njega itak ve, da naklada in veliko se jih norcuje na tak nacin, da mu zabijajo nazaj s se bolj neverjetnimi zgodbami, kdo komu sploh kaj verjame, ne vem :) je pa zabavno, ko ves za eno resnicno situacijo, recimo znanc je podrl 2 v enem veceru, kar je bilo res....nakar omenjeni laznivec uleti z identicno zgodbo. In smesno je, kako se potem izmotava, ko ga vprasas, kaksen tatu ima ena izmed punc tam spodaj (ker ves, da ga ima) in podobno. Za na konc mu mogoce se reces, da moras hitro it...ker noces motit kolega, ki je v sosednji sobi s tremi iz vcerajsnjega zura. :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a CorrectionPen »

floribunda napisal/-a:
in ti vse to verjameš in se pol še sekiraš?

Kot prvo, vse te zgodbice so legitimne in so bile izrečene na privatnem nivoju, torej brez kakršnekoli (moške) publike pred katero bi si govorec boostal ego in prihajajo iz različnih lokacij in seveda različnih družbenih krogov. Zmeraj ko kako zgodbico povem, katere point je družbeno nesprejemljiv, je le-ta označena z bullshitom in se takoj najde 1000 razlogov zakaj je to ni res. V večini primerov folk sam pri sebi varjame, ampak se noče sprijaznit z dejstvi, pa raje varjame da ni res. Prav, pa ni res, za vsak k#rac pa tudi ne morm iskat in pa prilagat neizpodbitnih dokazov, za katere bi se spet našli argumenti, da zadeva ne drži. Res je očitno samo še to kar folk hoče slišat in nič drugega.

Kot drugo, da se nekaj sekiram. Lej sem se sekiral, še več zaradi drugih stvari, ampak sem to začuda dal skozi. Pač se navadiš sprejemat stvari take kot so in greš naprej. Na začetku je to zajeban, pol pa rata simple :).

ker črncev v sloveniji ni ravno veliko in nismo znani kot narod, ki bi trumoma počitnikoval v centralni afriki.

O fantazijah slovenk o črncih pa pojma nimam, pa me tudi ne zanima.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ja sej, to se na privatnem nivoju ponavadi govori, svojim kolegom. Še rokerca je zgoraj navedla primer enega takega znanca. Plus če so to rekli tebi, si bil ti ta moška publika, kajne? Lahko, da so se pred tabo želeli postavit. Tiste, ki so na netu to pisali, pa itak z rezervo jemlji. Če pa meniš, da so vsi govorili sveto resnico, pa še vedno - menjaj družbo, če te moti :) Logično, da v resnici obstaja kup primitivnega folka naokoli, tega nihče ne zanika... obstaja pa tudi ogromno drugačnih.

Drugače pa tole niti niso neke družbeno nesprejemljive zgodbe, enim se zdi celo frajersko, kažejo pa na zrelost folka, ki ti je to razlagal (pa če je bilo tisto res ali pa ne).
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Iskreno pomilujem CP in se javljam samo v znak sočustvovanja z njim. :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

floribunda napisal/-a:
CorrectionPen napisal/-a:Ravno zadnjič se je neka znanka dala dol z nigerjem in je rekla, da je bilo kot prvič, ker je imeu tolk debevga. En model je dejal, da se mu je ženska usrala od orgazma in da nobenmu decu tega ne privošči LOL. Reku je celo, da ga ženske oblegajo zarad njegove batine in da ga kar hočjo zadržat zase pa da mu že po enmu sexu govorijo, če ga lahko poročijo in podobne nebuloze. Sem ga prašal, če se misle kaj poročit pa je odvrnil da se ne upa, ker ne ve, če bo ženska poročila njega ali pa njegov kur#c haha.

in ti vse to verjameš in se pol še sekiraš? nice job. temu se reče izločanje konkurence. vi naivno verjamete tem zgodbicam, ste celi presrani in nesamozavestni, pol vam pa folk s čisto normalnimi tiči vse ženske pobere.

isto sem tut jaz napisal, da niti malo ne verjamem tem njegovim prjatlom, ki očitno samo nabijajo da so zanimivi. Meni osebno so mi taki ljudje zoprni, ne morem poslušat takega nakladanja ko na daleč vem da je nakladanje... ampak mi je ta post zbrisala moderatorka ker sem prilepil preveliko sliko :roll: :roll: namesto da bi zbrisala samo sliko
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Re: Pomembnost velikosti penisa

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

vidim, da imate polno delikatnih debat na tem forumu, tako da boš še jaz pristavil svoje 2 centa.

Well mine is 9 inches long and 6.5 inches in circumfrence fully erect. Two different girls have measured it at 2 different times and both did it correctly. I hasten to add that it was their requests, certainly not mine. In retrospect it was a "double edged sword" for letting them do it. The reason is because I live in an average sized town and although one of the girls was very discreet about telling only a few close friends ( female ), the other girl blabbed it all over the place not only about my size but also that I have very good technique with it. Now while it's flattering to have that kind of known about me, it does present a few pros and cons. The pros being that it IS easier to get more girls in bed and get sex virtually "on tap". The cons are that I've hooked up with several girls where I've been completely honest before the sex and made it clear it was going to be a one time only thing. Well, several girls didn't like that and thought they were going to make me their boyfriend or one and only and I am definitely not ready to settle down. Which leads into the scenario of maybe wanting to settle down in the future but wondering if a certain, particular girl wants me for me or just for my penis.

One other advantage I have had is getting the girls that I have had longer relationships with to stop shaving their armpit and pubic hair...yes I am different that way than most guys, hair in those areas of a girl's body will get my 9 incher hard as a rock in about 2.5 seconds, just the way my brain has always worked. The way it works is getting a girl into bed a few times, totally f*ck*ng her brains out, and giving her the best orgasms of her life. Believe me a girl wants to hold on to a guy with my kind of size who is capable of doing that. So after a few sexual encounters I tell them that it would really turn me on even more if they stopped shaving their armpit and pubic hair, they're almost always eager to comply because they want to hold on to something real good. I have been told by the majority of the girls I've convinced to stop shaving that they only did it because of my size and how good I work it. So, I'm not trying to sound like some kind of stud here or the world's greatest lover or anything, I'm just trying to illustrate that size + great technique = a hard combination to beat and sexually speaking can get you pretty much what you want.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Sem šla inče poguglat, ker mi ne grejo te mere...
9 inčev je skoraj 23 cm!

Hm.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lolololol.

23 cm pride meni do grla.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

možno, da je kak statistični osamelec, sicer pa bi se prej vprašal, kako ga je meril. takih je mogoče 1 na milijon ali še manj. raje se zanašam na študije, kjer uporabljajo standardzirane metode merjenja.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

^
Ni važno kako ga je meril, to da ugotoviš, da je velik ne rabiš merilnih instrumentov, samo kanček common sensa. Poanta je pa bolj to da je velik in kako to model unovči ter doživlja.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

ja pa smo spet tam: unovčiš, kar imaš. če nimaš velikega penisa, moraš pač bolj delat na drugih področjih in unovčit potenciale, ki jih imaš.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

čisto iskreno, ne vem če bi bilo veliko žensk res navdušenih nad tako velikim tičem.
Odgovori