Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

s punco ki je normalna :)

jap, joint je droga. psihoaktivna snov = mamilo = droga. trava spada med mehke droge. miljon faxov gor al dol, da to dojameš moraš imet zdravo pamet in logiko, če si zadetek pa še sposobnost da si to priznaš.

ta klovn je joker. nalimo sem ga gor zato ker me ta forum ne banna zato ker rabi nekoga zajebavat. kot joker batmana (ja, un v črnem je batman, a veš to? :D ne ta žalostni klovn, batman ;) )
nož v roki? si me že vidla da bi koga zaklal? to si spet ti in tvoja zafiksana glava ki ne vidi logike.

pejt nazaj k knjigam da boš lahko pametvala kok si razgledana (da je trava droga pa še kr ne boš dojela, ker ti je pač preveč kul da bi blo res)

lahko si kar ti moderatorka, pa delusional, pa bosta spet kraljici vladarici foruma d&c :D če je že sranje, naj bo vsaj popolno.
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

claire napisal/-a:dej dej dej. s kero punco se zastopiš? pokamo vice?

joint = droga?

ti si bolan. ti si kot ta klovn ki si ga nalimo. taki profil psihopata. čist zares, brez sarkazma, ironije, šaljenja. nasmeh in nož v roki. prijaznost in stup žepu. na bruhanje mi gre.

ful te rabimo tu gor res. ful.
sp*zdi kreten.

wow.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^kdo te pa sili še naprej hodit na ta forum?

EDIT: namenjeno slovencu
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nekateri uporabniki ki niso pra**ce. pa tud teh je vedno manj. že tko si nisem mislil da se bo to v nedogled nadaljeval.

nekak še vedno upam da me v pravi luči spoznajo, čeprav me s tem provociranjem orčnite vedno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Slika

Popcorn gifs! Gotta love 'em.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Dej fakof ne drazit, ker mam muchies ...
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

slovenc79 napisal/-a:jap, joint je droga. psihoaktivna snov = mamilo = droga.

Nimam nič drugega za pripomnit:

Joint je droga ja.

Psihoaktivna snov pa ni enako mamilo in še manj je enako droga :D.

V splošnem ljudje uporabljamo izraz droga za vsako psihoaktivno snov, je pa droga tehnično vsak posušen rastlinski (v nekaterih primerih tudi živalski) del. Torej, sušeni listi mete - droga.

Psihoaktivne snovi lahko delujejo na centralni živčni sistem zaviralno ali spodbujevalno. Če delujejo zaviralno, jih poimenujemo mamila (ker nas omamijo).

:D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

deca, umirite strasti. res, da je to klepetalnica, vendar to ne pomeni, da lahko pozabite na kulturo izražanja.

ob naslednjem spizdi kreten in enako burnih reakcijah na to, bodo sledile sankcije.

me veseli, da ti je moje moderiranje všeč, slovenc.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

kako deluje ta maturantski ples in te zadeve.. če ima fant ples in te vzeme za plesalko (torej izven šole in starejšo), potem moraš plačat plesne vaje ? za proslavo samo vem, da se plača, večerja in te stvari, za ples pa se ne spomnim točno kaj je učitelj reko.
vilamalina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vilamalina »

Pri nas so plesne vaje za zunanje plesalce zastonj ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mastermind napisal/-a:Eh, slovenc, kako si pa tok prepričan da sm js ne-nedolžen? Hočem povedat, da mi je smešno ko pač deliš neko mnenje o ljubezni in dejtanju in teh zadevah, pa sploh še nisi imel punce.

Jst osebno ne grem pametovat nekomu o nečemu, česar pač ne poznam in o čemur ne vem prav velik..

Trust, ti si mi pa itak en poseben kaliber, star si ene 19, obnašaš se pa kot da bi bil najmanj ene 30.. 'Stric, punca' ipd. pa izpade smešno, zato lahko nehaš to uporabljat pri naslavljanju soforumašev ;)

tud herman potočnik ni bil nikol v vesolju, pa je napisal knjigo "problem vožnje v vesolju" ;) pa je to temelj znanosti na tem področju.

pač nisem še mel punce in nisem še sexu. NE, izkušenj s tem nimam. pozanimam o tem pa mnogo, poslušam ljudi, ki majo izkušnje, ne samo o sexu ampak velik več. razmišljam o tem pa itak preveč. poleg tega nisem nek potrebnež ki se mu gre samo za f**, in tudi nisem pohlepnež ki bi rad ujagal bogatunko. tudi me ni nobena tok prizadela da bi govoril okoli kako so vse bitchez, kot naš TLDR tukaj recimo (al karkol je že njegov problem).

ubistvu je bolj patetično to da nekomu uspe podret kar je hotel in zdaj misli da vse ve in drži svet za jajca. za večino tipov pri teh letih je podiranje čimbolj nedostopnih punc smisel življenja, zame ni. zato tud moji nasveti niso v tem smislu.

me zanima, če mamo kakšnega junaka tukaj, ki ma že družino, ki je že vzgajal otroka? ki je v resni zvezi 10 let, še več? jaz raje take poslušam, kar se nasvetov tiče. ker dejansko se zgledujem po takih.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

ali je neprimerno na prvem (!) zmenku osebo spraševat o starših, če se le-ta ločujeta? pač občutke ob tem in podobno?
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

odvisno, če se je osebi težko pogovarjat o tem seveda ne, če pa nima problema pa kakšno malenkost.. neki vrtat pa detajle spraševat je pa v vsakem primeru trapast. tko iz vljudnosti pač, da daš občutek da ti lahko zaupa o tem, nek globok pogovor o tem se mi pa ne zdi smiseln :P
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

slovenc79 napisal/-a:
mastermind napisal/-a:Eh, slovenc, kako si pa tok prepričan da sm js ne-nedolžen? Hočem povedat, da mi je smešno ko pač deliš neko mnenje o ljubezni in dejtanju in teh zadevah, pa sploh še nisi imel punce.

Jst osebno ne grem pametovat nekomu o nečemu, česar pač ne poznam in o čemur ne vem prav velik..

Trust, ti si mi pa itak en poseben kaliber, star si ene 19, obnašaš se pa kot da bi bil najmanj ene 30.. 'Stric, punca' ipd. pa izpade smešno, zato lahko nehaš to uporabljat pri naslavljanju soforumašev ;)

tud herman potočnik ni bil nikol v vesolju, pa je napisal knjigo "problem vožnje v vesolju" ;) pa je to temelj znanosti na tem področju.

pač nisem še mel punce in nisem še sexu. NE, izkušenj s tem nimam. pozanimam o tem pa mnogo, poslušam ljudi, ki majo izkušnje, ne samo o sexu ampak velik več. razmišljam o tem pa itak preveč. poleg tega nisem nek potrebnež ki se mu gre samo za f**, in tudi nisem pohlepnež ki bi rad ujagal bogatunko. tudi me ni nobena tok prizadela da bi govoril okoli kako so vse bitchez, kot naš TLDR tukaj recimo (al karkol je že njegov problem).

ubistvu je bolj patetično to da nekomu uspe podret kar je hotel in zdaj misli da vse ve in drži svet za jajca. za večino tipov pri teh letih je podiranje čimbolj nedostopnih punc smisel življenja, zame ni. zato tud moji nasveti niso v tem smislu.

me zanima, če mamo kakšnega junaka tukaj, ki ma že družino, ki je že vzgajal otroka? ki je v resni zvezi 10 let, še več? jaz raje take poslušam, kar se nasvetov tiče. ker dejansko se zgledujem po takih.

Šele zdaj vidim, da si me citiral v to temo. Me moraš drugič opozorit, če želš debato, ker ne spremljam vseh tem tukaj..

Moj komentar je bil predvsem usmerjen v to, da si ti tako zelo prepričan, da boš našel neko idealno žensko, da izpade pravzaprav to že žalostno brat, ker tega v realnem svetu pač ni.

Meni bi bilo tudi super, da bi šel na kofe, punci pred mano zmanjka drobiža, ji šenkam tiste pol funta in evo ti ga na, sva perfect match. Tega pač ni. Smešno mi je tudi, ko daješ nasvete glede zvez in nevemčega vse, če pa nimaš dejansko nobenih izkušenj.

Herman je bil najbrž znanstvenik in je dolga leta raziskoval vesolje tako v teoriji kot v praksi, kar zate težko trdim.

Sicer sem pa komentar napisal ko sem bral eno temo, ko ste/so v eni temi alfa samci cosmopolitan foruma pisali, kako so začudeni, da vse ženske v njihovi okolici njih vidijo kot možnege moža ipd. Pač, nevem, forum je meni za nasvete, pomoč in da kaj novega izvem, ne pa za pumpanje ega (kot za nekatere tukaj)..

Sicer pa sto ljudi, sto čudi, vsakemu svoje. Dokler meni noben nič noče, zakaj pa ne..

Zadnje čase na tem forumu čekiram samo še sekcijo Potovanj, ostalo je bolj ali manj :roll:

Mišela; meni osebno tukaj niti ni pomembno ali gre za dejt ali pa za običen pogovor. Najbrž oseba takoj pokae, če ji ni prijetno o čem se pogovarjat. Jst osebno z nekom, ki ga ne poznam nerad debatiram o osebnih stvareh.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sori, drugič bom. sem se odvadil zahajat v offtopic (ker se ponavad moderatorji ravno takrat prikažejo ko jaz zadnjo objavo dam, wonder why..)

mastermind napisal/-a:Herman je bil najbrž znanstvenik in je dolga leta raziskoval vesolje tako v teoriji kot v praksi, kar zate težko trdim.

ni pa bil v vesolju. dejanske prakse ni bilo. njegove raziskave so temeljile na teorijah. to je tako kot da bi si jaz fleshlight nabavil, ga raziskal, uporabljal in rekel da mam dobro prakso iz sexa.

je pa fora to da kljub temu da ni bil nikol v vesolju je vedel precej. na podlagi dokazov. sam taki ki trobentate "če ne probaš ne veš" tega pač ne dojamete, da je neko stvar moč poznat tud če jo ne greš glih iz prve roke počet. ne popolnoma, to itak ne. ampak precej dobro.

še enkrat te vprašam: kje si zasledil da bi jaz kaj o sexu svetoval? citiraj en post kjer jaz nekomu dajem navodila kako sexat.
ga ni. jasno, ker nimam pojma o sexu, občutkih, tehnikah, whatever. valda se ne bom delal pametnega o tem.

partnerstvo je pa medsebojni odnos. res je, nisem še mel punce, ampak to ne pomeni, da nimam z nikomer nekega odnosa, da ne vem kako biti z nekom spoštljiv, ne razumem kaj hoče povedat, ne razumem kdaj je srečen/žalosten/jezen itd..

saj vsak partner je še vedno sam človek, razmišlja kot človek, se obnaša, ima čustva itd.. ja, je res najbolj zakompliciran odnos, ampak neka znanost pa spet ni.

kar se tiče mojga iskanja.. koga to briga? jaz iščem kar iščem, že sam vem kakšna punca mi ustreza. vam sem razložil kukr sem vam lahko, sam tko kot noben drug tud jaz ne morem dobesedno izpisat vseh misli, formul itd ki se mi v glavi dogajajo. rad bi jo pač za kej več kot podret in enako z njene strani, pa da me nima sam kot orodje za svoje potrebe - s tem jih že večina odpade.. ampak, moj problem. vas ne prosim da se ukvarjate z mano.
Odgovori