sori, drugič bom. sem se odvadil zahajat v offtopic (ker se ponavad moderatorji ravno takrat prikažejo ko jaz zadnjo objavo dam, wonder why..)
mastermind napisal/-a:Herman je bil najbrž znanstvenik in je dolga leta raziskoval vesolje tako v teoriji kot v praksi, kar zate težko trdim.
ni pa bil v vesolju. dejanske prakse ni bilo. njegove raziskave so temeljile na teorijah. to je tako kot da bi si jaz fleshlight nabavil, ga raziskal, uporabljal in rekel da mam dobro prakso iz sexa.
je pa fora to da kljub temu da ni bil nikol v vesolju je vedel precej. na podlagi dokazov. sam taki ki trobentate "če ne probaš ne veš" tega pač ne dojamete, da je neko stvar moč poznat tud če jo ne greš glih iz prve roke počet. ne popolnoma, to itak ne. ampak precej dobro.
še enkrat te vprašam: kje si zasledil da bi jaz kaj o sexu svetoval? citiraj en post kjer jaz nekomu dajem navodila kako sexat.
ga ni. jasno, ker nimam pojma o sexu, občutkih, tehnikah, whatever. valda se ne bom delal pametnega o tem.
partnerstvo je pa medsebojni odnos. res je, nisem še mel punce, ampak to ne pomeni, da nimam z nikomer nekega odnosa, da ne vem kako biti z nekom spoštljiv, ne razumem kaj hoče povedat, ne razumem kdaj je srečen/žalosten/jezen itd..
saj vsak partner je še vedno sam človek, razmišlja kot človek, se obnaša, ima čustva itd.. ja, je res najbolj zakompliciran odnos, ampak neka znanost pa spet ni.
kar se tiče mojga iskanja.. koga to briga? jaz iščem kar iščem, že sam vem kakšna punca mi ustreza. vam sem razložil kukr sem vam lahko, sam tko kot noben drug tud jaz ne morem dobesedno izpisat vseh misli, formul itd ki se mi v glavi dogajajo. rad bi jo pač za kej več kot podret in enako z njene strani, pa da me nima sam kot orodje za svoje potrebe - s tem jih že večina odpade.. ampak, moj problem. vas ne prosim da se ukvarjate z mano.