Težava z samozavestjo(moški)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Re: Težava z samozavestjo(moški)

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

Nabor takih tipov pa pokaže samo to, da si očitno prihajala v stik z bolj primitivnimi osebki m. spola.

am ja, to že vem :D ampak takih je tko ogromnooo, na žalost

a drugač lahko nehamo s tem, avtorju to sigurno ne pomaga :D
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

saj jaz bi se najbrž tudi izpisal, če bi mi cel razred kazal tiča...na zdrastveni se to,močno upam, ni dogajalo
on_995
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a on_995 »

Hvala za odgovore in mnenja..
Začel bom izvajati te vaje za penis, da dobim vsaj še kak cm.
Ve mogoče kdo, kako je najbolje delati na samozavesti? Lahko naredim še kaj, da bom ženskam(bodoči) punci všeč, čeprav imam bolj majhnega?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

samo ne nasedaj raznim prevaram, da boš z nekimi supertableti (ki so zelo drage) povečal penis.

predvsem se morš sprejeti da tak pač si. ne bo težko, če si visok, atletske postave..

če se punce ne sekirajo zarad svojih prsi in napadejo tipa če reče da niso dost velke, zakaj bi se moral pol tipi zarad tiča sekirat, če ni gigantski ;)
hej norci :)
Kkaja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kkaja »

Če ga znaš uporabljat, velikost res ni važna. Če pa bo punca prava in te bo imela rada, ji to ne bo najbolj pomembno.
Those who don't believe in magic will never find it.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

on_995 napisal/-a:Hvala za odgovore in mnenja..
Začel bom izvajati te vaje za penis, da dobim vsaj še kak cm.
Ve mogoče kdo, kako je najbolje delati na samozavesti? Lahko naredim še kaj, da bom ženskam(bodoči) punci všeč, čeprav imam bolj majhnega?

kaj je s tabo? glih smo ti vsi povedli, da nimaš majhnega ampak povprečnega in s tako dolžino je velika večina žensk čist zadovoljnih.

drugo ko drugo pa ne se hecat s temi vajami, ker z njimi ne dosežeš popolnoma nič, kvečjemu se boš se kaj poškodoval, da ti bojo kake žilice počle al pa kaj podobnega. Po kiri logiki bi tebi lahko penis še zrasto zaradi vaj? Mesa maš v njem tolko kolko ga pač maš, ne moreš ga kr od nekod z nekimi vajami dodat. Raje ti delaj malo drugače na samozavesti kot pa se zarad tiča sekiraj. In s tem mislim predvsem, da nehaš na to kak maš premalega mislit pa se obremenjevat, pa ti že veliko pomagalo pri samozavesti.
Nauči se vrtet jezik, pokazat, da si samozavesten moški, pa boš že avtomatsko veliko ženskam všeč.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

Sej verjetno tvoja bodoča punca nebo prvo vidla tiča, pa se šele po tem odločla, ali bo s tabo? Ali si sploh že kdaj imel kaj s kakšnim dekletom?
Drugač pa že dolgo nazaj je ena kolegica kupla svojmu za rojstni dan knjigo, kako povečat svoj penis. Mi je po tem poročala, da je res bilo nekaj učinka (pa ni mu kupila zato, ker je mel tok majhnega, ampak je bla pač zajebancija...no ja, hm..) Ampak tudi jaz mislim, da ne rabiš nič povečevat, predvsem se sprijazni, da si tak kot si in se sprejmi takega, kot te je naredila mati narava. Sploh veš, koliko deklet pravi, da jim velik ud v določenih položajih povzroča bolečine, in se zato izogibajo tem položajem ter niso sproščene med sexom, ker že v naprej pričakujejo bolečino? Predvsem ne misli na svojo velikost, ker so druge reči veliko bolj pomembne, pa jih boš zamudil le zato, ker se obremenjuješ z nepotrebnimi stvarmi, namesto da uživaš.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Green Cookie napisal/-a:Drugač pa že dolgo nazaj je ena kolegica kupla svojmu za rojstni dan knjigo, kako povečat svoj penis. Mi je po tem poročala, da je res bilo nekaj učinka (pa ni mu kupila zato, ker je mel tok majhnega, ampak je bla pač zajebancija...no ja, hm..)

Ja biser od ženske res.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

..Evelyn.. napisal/-a:
Green Cookie napisal/-a:Drugač pa že dolgo nazaj je ena kolegica kupla svojmu za rojstni dan knjigo, kako povečat svoj penis. Mi je po tem poročala, da je res bilo nekaj učinka (pa ni mu kupila zato, ker je mel tok majhnega, ampak je bla pač zajebancija...no ja, hm..)

Ja biser od ženske res.

Tokrat se celo strinjam.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Dejansko sem vzela v roke ravnilo in ugotovila, da je 14cm čisto super mera :D

Nehi bluzit z vajami za povečanje penisa, ampak si raje malo bolj postavo nabildaj. Boš mel več uspeha, verjemi :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a g.AI.a »

on_995
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a on_995 »

Hvala za odgovore.

Zanima me še predvsem mnenje žensk... Je bojazen, da bodoča punca nebi hotela biti z mano(verjetno bi navedla drug razlog) zaradi penisa?
Kaj naj naredim, da bom ženskam bolj všeč?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Delaj na samozavesti. Smisel za humor tud privlači.
Nisem še pa slišala, da bi katera fanta pustila zaradi velikosti penisa (tvojih 14 cm je normalna velikost tak da nimaš kaj skrbet). Sicer pa če bi te katera zaradi tega pustila oz. te ne bi hotela (dvomim, da se ti bo to kdaj zgodilo) si zapiči v glavo, da te taka itak ni vredna in verjemi da boš najprej punco očaral z vsemi drugimi lastnostmi. Ne pokaži, da si negotov in da dvomiš v sebe ker ni privlačno.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Delaj na samozavesti, kul se obleči in malo si dodelaj postavo.

Pri meni ni možno, da bi me odbila premajhna velikost penisa. lol res kakšne trapaste ideje. enkrat sem bila z enim tipom, k je mel res majhnega, pomoje pod 10cm v trdem stanju, pa MI NI BIL TIP NIČ MANJ VŠEČ ZARADI TEGA :D

resno.

A bi bila tebi punca, ki ima velikost modrca b kaj manj všeč kot punca, ki ima velikost modrca c? a bi jo skenslal zaradi tega? a vidiš kok trapasto vprašanje. normalno, da ne :)
Odgovori