ja jaz ko sem srečen rad osrečujem in sem še bolj srečen. in pol še bolj osrečujem..
zakaj pa mislite da tko previdno izbiram? ker se mi najhujše zdi da bi dal vso svojo ljubezen v eno frajlo, ki bi ji bil samo mal za bluzit, dokler se me ne bi naveličala.
daj no, kot da je tak ful težko najt kako samsko punco samo aktivn pri iskanju moreš bit in s tem ne mislim, da kot hepan iščeš primerne kandidatke ampak maš samo malo odprte oči pa izkoristiš malo moč interneta, ki ti zna to precej olajšat. Drugo je pa pol kaj ti ustvariš pol iz priložnosti, ki se ti ponudi, če se kera začne zanimat za tebe. Najprej moreš seveda to opazit kar je itak najtežje, pol pa še nekaj naret v tej smeri.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
Green Cookie baje, da velik moških navali na to salso, ja drugače pa nisem čist brez ritma pa ples me tud veseli no, če bi še kako spoznal pa tolk bolš:D
^^ ravno zato ti pravim, ker glih večina jih gre tja z razlogom, da bodo ujeli kakšno, ne pa zato, ker jih dejansko to veseli. A ste res tko neizvirni al kaj, da morte prav na salso
zarad mene pejt na salso, samo naj bo zanimaje za ples na prvem mestu, šele potem ženske. Meni bi blo mimo, da treniram ples, in se upiše nekdo samo zato, da bo lahko spoznal babe
Pomoje je itak nesmisel , da se s čimerkoli začneš ukvarjat samo zato , da boš tam kero spoznal:) S stvarmi se ukvarjaj za sebe in se razvijaj kot človek, ... tisto kje boš kero spoznal pa res ni treba, da je cel projekt, pa vsakič tanjša denarnica. Je pa super , če se ukvarjaš s čim in tam spoznaš nove ljudi,...