pa še jaz pristavim svoj piskrček

evo, samska punca, stara rosnih 25 let, diplomirana, vizualno dokaj ok (nisem ravno heidi klum

), rada skačem po tujini, obožujem morje, imam svoj avto, svoje finance, širok krog prijateljev in prijateljic (zanimivo da prevladujejo prijatelji, moški torej...)...trenutno delam v gostinstvu, hkrati iščem redno službo, torej bi človek reko da spoznavam folk kot po tekočem traku... ampak lahko potrdim da niti ni temu tak, razn kak zatežen tip ki gnjavi itak vsaki ki pride mimo...
kaj naj rečem... samska sem že več kot eno leto, je pa res da sem to zadnjo zvezo zafurala sama (načeloma ni blo to to, prilagajat se nečemu kar veš da te ne bo izpopolnilo pa se mi ne zdi kul)... "iskanje" primernega tipa zame je pa zgleda neka komplicirana naloga

jaz dovolim da mi kolegice kdaj koga predstavijo, sem zelo komunikativna in rada spoznavam ljudi, ampak je potem vedno tak da se kolegice (ne)hote vmešavajo v to, tudi če jaz rečem da naj se ne... go figure!
kje najdit "primernega" moškega je pa meni isto uganka kot tebi kje najdit primerno deklico

ampak ja, jaz sem že tolko ljudi spoznala, tudi moških (takih ki bi me oženli, takih ki bi me samo v postlo spravli) da se preprosto ne bom "prodala pod ceno" niti ne bom z nekom samo zato da "bom mela fanta, ker ga vse koelgice tudi majo"...
ljudje smo zapletena bitja, najdit nekoga podobno zapletenega je torej kar izziv

kje bi se lahko našli? nimam blage veze!

Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!