haley napisal/-a:Green Cookie napisal/-a:meni je večina stvari, trenutno "modernih", NTW
Kamorkoli se obrnem, same pajkice oz. korenčki, zgori pa ene široke majice. Eno in isto kamorkoli pogledam, živi dolgčas.
Kaj pa ti nosiš?
Vse ostalo, kar ni na korenje in niso pajkice! Širokih majic in puloverjev za nič na svetu ne spravim nase, prav tako ne puloverjev do riti ali celo čez rit. Saj pa ne obstaja samo to, no.

Nosim raven kroj hlač ali rahlo na zvonec (poudarjam, rahlo), ker to najbolje paše na mojo postavo. Cele oprijete in ozke hlače pri gležnjih mi delujejo kot otroške hlače, in roko na srce, večini žensk kvarijo postavo.
Oblačim stvari, ki pašejo in poudarijo mojo postavo, ne pa jo kvarijo (tudi, če imaš zelo dobro postavo, jo z določenimi kosi lahko pokvariš)
Glede sončnih očal sem pa tudi jaz mal pogledala čudno, ko je ena napisala, da je to NTW. Pa sploh veste, kako je škodljivo za oči, če je ful snega pa sije sonce? Pa blešči se nenormalno. Še huje, kot poleti. Sicer jih jaz ne nosim nikoli, ker me potem boli glava.