Twoo- kako si zbrisati račun??
Twoo- kako si zbrisati račun??
kako naj si ss two-ja ali netloga popolnoma izbrišem profil? na gmail dobivam novice in to blablabla in sploh ga ne uporabljam. plis pomagejte
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
Re: Twoo- kako si zbrisati račun??
Tisti spam dobivas verjetno zato, ker drugi, ki so gor, dovolijo, da jim serje po nabiralniku in spama njihove kontakte.
Če si sama nisi ustvarila računa pol nimaš kaj za zbrisat in res dobivaš spam pošto (tud men tu pa tam prileti kaj na mail pa sploh nikol nisem bla na spletni strani kaj šele, da bi mela račun narejen). Pošto preprosto ignoriraj in izbriši.
Yada, yada, yada...
ja jest sm si pred parmi leti nardila račun netlog. in zdej se kukr zgljda preimenoval u two. in mi je blesavu nadležnu tu dobivat 

Jaz skos to dobivam...npr. Petra te je povabila na klepet...zamudila si Mateja, a mu na srečo še vedno lahko pišeš itd. in to vsaki dan dobivam na mail, ful je nadležno. Nikak se ne da to rešit?
Da se rešit, brez skrbi. Mislim da se moraš prijavitinv twoo in potem v nastavitvah deaktivirati račun. Če kateri ne bo uspelo, mi lahko piše na zs.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
Muvaš take mejle v spam mapo in gmail ti potem avtomatsko filtrira sporočila z istega mejla.. Meni so tudi pred časom začeli spamat..
Tudi da daš kot spam je opcija, ampak potem je tvoj profil še vedno viden in ga lahko poiščeš z googlom.. če pa račun deaktiviraš, pa ni ne mailov, niti ti ne najde več profila twoo(bivši netlog)
Tudi da daš kot spam je opcija, ampak potem je tvoj profil še vedno viden in ga lahko poiščeš z googlom.. če pa račun deaktiviraš, pa ni ne mailov, niti ti ne najde več profila twoo(bivši netlog)
Admin oprostite za dvojen post.. prosim da tega izbrišete
Admin oprostite za dvojen post.. prosim da tega izbrišete
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
^ Ne vem, če ima netlog kaj veze tu, ker jaz v življenju nisem imela netlog profila ali celo kdaj obiskala to stran, pa tudi dobivam tale spam občasno.
ja alpa ki pride sporočilo v tem stilu: " tanja te je dodala na two in se hoče povezati..." krneki! hvala vam za pomoč :*