Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

sej ravno zato se pa ne zaljubim kar tako in ne rinem z glavo skoz zid v zvezo ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ker je človeška čustva možno 100 % kontrolirat, ja.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zato pa nočem zajebat in trpet. bolš v kali zatret čustva, kot pa pol ko je prepozno.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Dioniz napisal/-a:ker je človeška čustva možno 100 % kontrolirat, ja.

On lahko.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

OMG, se ne čudim, da te nobena noče :roll:

če se ne motim, si ravno ti pred več kot 5 leti pisal na enem forumu eni ženski, da bi hotel, da se polula nate (ženska je povedala, da ima ta fetiš in si takoj "prijel"), ampak ker te očitno tudi ta ni hotela niti poscat, si tudi tukaj vse "zatrl v kali" in se odločil, boš to raje počel samo z resno punco (čeprav si takrat želel z neznanko, ki je pokazala malo zanimanja)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

eh, takrat sem bil še mlad pa neumen :P

in ne, nisem se dost sekiral :) škoda je bilo ja, ker sem si takrat res želel, ampak sem bil že takrat v dvomih, ker me je odbil s tistim "sam sprobala bi". no, potem se je ustrašla, poniknila in se ni nič zgodilo.. čez pol leta se mi je spet javila, da bi probala, ampak se spet ustrašla.. jbg.

in, ubistvu res, kaj bi imel danes od tistega? izpolnjene sanje (z reees lepotico btw) in brez motivacije za karkol. na vsako punco ki bi naletel, bi si rekel "pogrešam uno, izpolnila mi je sanje, lepotica je bila, tukaj mam pa klasiko z eno povprečno".. res super, ja.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

:lach: :lach: :lach:

sej nevem, al je že bl za zjokat?
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vessy »

Samo nekaj, si nena pol sam sebi nasprotuješ, ko praviš, da se ljudje ne spreminjajo? Bil si mlad in neumen, hoto si naret nekaj, kar te danes več ne zanima. Kje je tukaj zdaj razlika od vseh tistih oseb, ki v mladosti žurajo, menjavajo partnerje in kasneje ugotovijo, da so to prerastli in si želijo nekaj resnega?
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

moram še jaz lonček pristavit: slovenc, enaki ostanejo samo ljudje, ki ničesar ne doživijo. in ker je tebe tako očitno strah trpljenja, se izogibaš vsem vrstam tveganj, posledično ničesar ne doživiš in verjameš, da je to pač sveta resnica. ampak pozabljaš, da s takim načinom življenja zamujaš tudi vse lepe trenutke, dogodke, ljudi ... ne obstajata samo yolo in sanjanje za računalnikom o prihodnosti, ki se ti vedno bolj izmika. če se ne motim, si star malo čez 20, živni malo, saj si mlad! "everything you want is on the other side of fear." :wink:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

vessy, če bi, bi obžaloval. v tem je fora. in tud če se tista punca ne bi ustrašla, bi si najbrž premislil, ker bi začel globje razmišljat o tem, bližje kot bi bil tem "sanjam".

je ogromna razlika med tam ali te nekaj mika ali pa se v nekaj dejansko spustiš in to večkrat, preden ugotoviš da to ni zate.

maniac, meni je vseeno za ta "divji lajf", ki ga večina živi. jaz uživam tukaj kjer sem, želim si pa samo resne zveze. pač nimam nekih velikih želja in sanj (čeprav ugotavljam da punca zrela resne zveze tudi ni tok nezahtevna želja)

doživim in delam velik stvari, ki si jih želim. vse stvari, ubistvu. ne rabim sprobavat raznih ljudi v seksu kot nekateri, ne rabim potovat po svetu kot nekateri.. raje imam mal igrač in se s tistimi na več različnih načinov igram :P
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Žal ded, ampak morem.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Slika
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

[quote="slovenc79"]
maniac, meni je vseeno za ta "divji lajf", ki ga večina živi./quote]

Pa v kakem svetu vi živite? Kaj je ta divji, hedonistični lajf, ki ga opisuješ?
Ker meni se bolj zdi, da (nas) večina živi precej povprečno življenje. Ja, ok, damo se dol z več kot 1,2 osebama v življenju in včasih spijemo kako tekilo preveč (never again, I swear :P !), imamo za sabo kako propadlo zvezo, za katero smo na začetku mislili, da bo uspela ter včasih naredimo kako napako, ki ima takšne ali drugačne posledice. Ampak razen tebe in tvoje bodoče punce pač ni nihče popoln in kljub vsemu zgoraj naštetemu nas je večina v življenju čisto srečnih. Razočaranja, ki pridejo iz morebitnih napačnih odločitev (ki so, mimogrede, lahko še vedno posledica razmišljanja, le ne v pravo smer, ne nujno zaletavosti), so pač del življenja, ne moreš živeti v rožnatem mehurčku!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Lepo napisano!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

:wtg: :wtg:
Odgovori