Green Cookie napisal/-a:dej nehi bit smotan slovenc, a misliš da prav vsi na tem svetu živimo po načelu "živi se samo enkrat" ? da drugim se pa ne zgodijo bedarije v lajfu? sploh pa, kaj te briga kako drugi ljudje živijo? konec koncev si ti tisti, ki se pritožuješ..si že pomislil, da je pa mogoče s tabo nekaj narobe, glede na to, da jih večina živi na Ž"enak način"?
Drugač pa veš kaj, res je, you only live once, zato naredi kaj, da neboš samo jamral in mimgrede bo 40let šlo mimo, ti pa še zmeraj jamral. in takrat ti bo žal. in se boš vprašal...komu sem jaz že YOLO pisal?
tisto v priznanjih je bil bolj kot ne hec. ampak ni daleč od resnice, ker večina bedarij se zgodi zaradi nepremišljenosti. YOLO je pa ena bedarija, s katerimi folk opravičuje svoje nepremišljeno obnašanje, ko so posledice pa groza od groze in "zakaj ravno jaz" in podoben bullshit. to maš pri zvezah pri nesrečah pri zdravju pri službah pri študiju pri praktično vsaki stvari ki si jo lahko zamisliš. MARSIKAJ bi bilo bolš če folk ne bi postajal vedn bolj razvajen in si dovolil vedno več sranja počet, obveznosti zanemarjat, itd.. potuhe pa jim tudi ne manjka in ravno v tem je problem. ZATO kar naprej ponavljam YOLO.
nad čem pa se jaz pritožujem? razen mogoče osamljenostjo? si kdaj prebrala da sem bolan, da preveč zapravljam, da me glava boli, da se ne spomnim s kom sem spal včeri, da sem debel, da mam majhnega, da nimam denarja za jest ker sem bil prejšnji dan v shoppingu in še mobitel za 600€ sem si nabavil?
jaz nobenmu ne ukazujem da mora po svoje živet. to je vaša odločitev. ampak glede na to kok jih tukaj na forumu bedarije dela in se potem pritožuje, bi bilo MOGOČE pametno kdaj kako stvar dvakrat premislit in ne igrat ruske rulete..
in ja, raj sem 40 let samski pa crknem in me mojih 40 mačkov požre, kot pa da grem delat bedarije. se da imeti super lajf tudi brez kurbarjenja in izzivanja nesreč.