nadaljuj

slovenc79 napisal/-a:tldr, zbijaš mi željo po punci..
nadaljuj
dayđremer napisal/-a:Glede kao alfe. Največji (po TDLRejevem poimenovanju) alfa samci v zgodovini naj bi meli malega k.urca. Od Casanove do Jaggerja, tudi med navadnimi alfami. In so bli zaradi tega še bolj zanimivi za ženske, ker so ugotovle, da majo tisto eno ˝napakico˝ in so jih še bolj ljubile, še bolj so ble nore na njih, ker pač rade cartajo(mo) moške.
TDLR napiš še definicijo alfa samic, a obstajajo?
Green Cookie napisal/-a:kok ste smešni s temi alfa in beta tipi...
obstajajo takšni in drugačni, sploh nevem od kje to, da večina pada na temnolase, visoke, atletske postave, da samo taki dobijo največ žensk in lahko izbirajo..vse to mi je totalno mimo. Ja, mogoče to velja le za tiste "neumne" ženske. Sem namreč vidla že veliko primerov, kjer tip res ni bil nevem kaj za pogledat (se pravi, ne prav visok, nikjer definiranih mišic, celo tist pivski trebuh, itd. itd.), pa so se okol njega gnetle ženske. Torej, ja, res mi je čisto mimo označevat nekoga za "alfo" in nekoga za "beto", sploh pa to pojmovanje, kaj je kaj...
Exit napisal/-a:Ja. sam mislim, da ni univerzalnega pravila,profila za te alfa samce. pč odvisno od okusa itd. kr tak alfa samec, kot ga ti opisuješ, js povohala ne bi. tipičn šminker, kur*c ko ma preveč cajta, pa gvihta pa se gledu v špegu. obstaja več vrst alfa samcev - od zgoraj opisanega šminker alfa samca, do alternativca alfa samca, do skejtrčka alfa samca itd.
Nesanica napisal/-a:kr neki. to sploh nima veze z videzom.
Pa tudi ne pomeni da podira vse ženske, jih pa privlači.
Alfa samec je pač moški, ki ima močno seksualno energijo, je dominanten vodja, provider za svojo družino. Torej moški, ob katerem se ženska počuti varno in ji ni potrebno skrbeti glede ničesar.