Lubrikant/vlažilec
- Angel in devil shoes
- Komunikatorka
Re: Lubrikant/vlažilec
Punce, ve katera za kakšen 'blag' lubrikant, v smislu da ne draži in peče, je brez barve/vonja/okusa? Sem namreč bolj občutljiva, nekaj durexovih sem že sprobala, vendar mi noben ne ustreza - preveč hitro se posušijo in po vseh me peče 
Malo sem preletela temo; kako se kaj obnese K-Y lubrikant? Ima katera izkušnje z njim?

Malo sem preletela temo; kako se kaj obnese K-Y lubrikant? Ima katera izkušnje z njim?
- Green Cookie
- Kofetarica
sicer ga rabim zelo redko, ampak takrat uporabim kar multi gyn gel. Mi zelo odgovarja
Samo ta Multi-Gyn gel se uporablja bolj za vaginalne težave in proti glivicam, kakor jaz vem. A se ga lahko tudi kot navaden lubrikant?
- Green Cookie
- Kofetarica
uporabnost multi gyna je precej velika. Namenjen je veliko nožničnim težavam, med drugim tudi suhi nožnici med spolnim odnosom.
Torej ga komot uporabiš med seksom.
Več si lahko prebereš na multi-gyn.si pod razdelkom KAJ IZBRATI (tam vidiš, čemu vse je namenjen).
Torej ga komot uporabiš med seksom.
Več si lahko prebereš na multi-gyn.si pod razdelkom KAJ IZBRATI (tam vidiš, čemu vse je namenjen).
Aha, sem videla da obstaja več vrst. Potem predvidevam, da ti uporabljaš Liquigel?
Koliko pa stane? In kje se ga da kupiti?

- Green Cookie
- Kofetarica
moja-lekarna.com
Joj punce morate probat BIOGLIDE lubrikant brez vonja in okusa ampak noro dober, res. ima še nek ingver notri.... v glavnem men je res fajn.
leanna napisal/-a:Punce, ve katera za kakšen 'blag' lubrikant, v smislu da ne draži in peče, je brez barve/vonja/okusa? Sem namreč bolj občutljiva, nekaj durexovih sem že sprobala, vendar mi noben ne ustreza - preveč hitro se posušijo ...
ne durexa kupovat! fuj.
vsem ženskam na svetu priporočam YES lubrikant.
-Proizveden iz naravnih, ekoloških sestavin, ne vsebuje parabenov, silikonov, glicerina, dišav in naftnih derivatov, hipoalergenski, ne pušča madežev ima itd. itd.
- edini ima strog certifikat SOIL association!
http://www.bbnatura.si/si/yes-lubrikanti/2020/
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Green Cookie
- Kofetarica
^^ verjetno pa ni kompatibilen s kondomi, kajne? in za razne plastične igračke tudi ne, al kako?
Sicer se pa lahko uporabi tudi kokosovo olje, če že ne uporabljaš zgoraj naštetega...pa še deluje antibakterijsko in blago antiseptično, če ima katera težave z glivicami, mogoče..
Sicer se pa lahko uporabi tudi kokosovo olje, če že ne uporabljaš zgoraj naštetega...pa še deluje antibakterijsko in blago antiseptično, če ima katera težave z glivicami, mogoče..