Vprašaj me...#45
Re: Vprašaj me...#45
Potica. Moja nončka nardi najboljšo na svetu, in se že vsaj 3, 4 leta pogovarjamo, da jo bomo naredile skupaj, da se naučim tudi js, pa gre zmirom nekako mimo.
Ponavljam
Ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
"ajmohc" oz. kislo juho. menda je ena najenostavnejših jedi za pripravit, ampak jaz z juhami nikol nisem imela neke sreče...
--
Ti?
--
Ti?
I am not an enigma, just a contradiction!
Pecivo "breskvice"...se mi zdi zakomplicirano, čeprav baje niti ni
Najbolj opazna lastnost pri vašem karakterju...?

Najbolj opazna lastnost pri vašem karakterju...?
um zmedenost? Takoj za tem pa trma okej 
Tvoja?

Tvoja?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- Punica granatum
- Debatorica
Klepetavost, norost, sem tak malo weird otrok
___
Ponavljam

___
Ponavljam

-
- Sramežljivka
Pravijo, da sem trmasta. Sama sebi se sicer ne zdim; prej bi rekla, da se ne pustim voditi
Kaj narediš, ko veš, da se moraš učiti, ampak ne gre (samo bereš, pa sploh ne veš, kaj si prebral)?

Kaj narediš, ko veš, da se moraš učiti, ampak ne gre (samo bereš, pa sploh ne veš, kaj si prebral)?
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
Ti?
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- mastermind
- Kofetarica
- Kraj: London, UK
- Kontakt:
Vzamem marker in kot blesav highlightam dele, ki se mi zdijo uporabni. In seveda upam, da mi bo ostalo kej v podzavesti. 
Zadnji nakup/strošek?

Zadnji nakup/strošek?
Večji nakup je bil v petek nakup blaga za nove zavese, manjši pa rženi kruh v soboto. Danes nisem še nič zapravila 
Ponavljam, zabavno

Ponavljam, zabavno
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Game of thrones prva knjiga, ko je nisem dobla v knjižnici. Danes zjutraj prišla po hitri pošti .
Ponavlam
Ponavlam
-
- Sramežljivka
Danes zjutraj, ko sem oddala pošiljko na pošti.
Tud jaz, ponavljam
Tud jaz, ponavljam

I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
ribe za kosilo, pa še par izdelkov za nego v dm
Koliko let ti ponavadi pripišejo (glede na izgled) ljudje, ki jih na novo spoznaš? (in koliko si dejansko star/a?)
Koliko let ti ponavadi pripišejo (glede na izgled) ljudje, ki jih na novo spoznaš? (in koliko si dejansko star/a?)
Tebi, ti?
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
V povprečju nekje 18-20, drugače pa sem 24.
Ponavljam...
Ponavljam...
Stara sem 26, mi pa vedno vsi pripišejo par let manj. (pa tudi se mi zdi, da ženske v teh letih vse mlajše zgledamo
).
Zanimivo, ponavljam.

Zanimivo, ponavljam.