Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica
^^Torej maš tudi v Ljutomeru enega 

Re: Klepetalnica
hej norci 

-
- Cosmopsiho
Re: Klepetalnica #115
Dioniz, tud v Nm ga imaš (če še obstaja
)

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Name pa klikate nekateri http://www.trust.com , pa isto mam svojo kavarno pa restavracijo http://www.trust.si
Pa movie je bil po meni posnet 

Ne tako hitro
Ti si samo državljan 

to ti samo hočeš, da mi mislimo 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
resnica je, da sem anonimen zato ker pripravljam državni udar, zavzel bom slovenijo in vse zrihtal.. zaprti trg, vsi bojo slovensko kupovali, vse bo made in slovenija, vsi bojo imeli službe, kdor bo želel razvoj se bo moral sam angažirat, vse bo porihtano, začeli bomo nova podjetja, ljudje bojo bolj produktivni, mamila bojo prepovedana, alkohol tudi, cigareti tudi.. kdor bo živel po YOLOtu ga bomo kamenjali itd.. 

hej norci 

Dream on, vse je že tolko zdrkano, da ne vem če bo še kaj upanja za nas slovence
Pa ne cigaret pa alkohola prepovedat, no... 

-
- Cosmopsiho
slovenc79 napisal/-a:resnica je, da sem anonimen zato ker pripravljam državni udar, zavzel bom slovenijo in vse zrihtal.. zaprti trg, vsi bojo slovensko kupovali, vse bo made in slovenija, vsi bojo imeli službe, kdor bo želel razvoj se bo moral sam angažirat, vse bo porihtano, začeli bomo nova podjetja, ljudje bojo bolj produktivni, mamila bojo prepovedana, alkohol tudi, cigareti tudi.. kdor bo živel po YOLOtu ga bomo kamenjali itd..
....and we're back in communism!
-
- Cosmopsiho
^Yeah, so?
Dobr no, jz ne bi prepovedala teh substanc.. 

It was forever..but it didnt last long..