Koliko varajo Slovenke?
Re: Koliko varajo Slovenke?
Z mojim fantom sva se spoznala ravno v diskoteki, skupaj pa sva že 2 leti in pol. Stara sem 20 let, in me zmoti da vse 20-letnice mečete v isti koš. Sama sem resna punca, ki imam dosti načel in ambicij v življenju. Glavno načelo v zvezi mi je pa predvsem spoštovanje do partnerja, ker svojega partnerja spoštujem in cenim ga ne bi nikoli prevarala. Ne bi govorila tu zdaj o nekem "kaj pa če bi ga prevarala", ker vem da ga ne bom, ampak če bi se to zgodilo bi začela na sebe gledati drugače in bi taka situacija prizadela tudi mene samo.
Moja prijateljica je prevarala svojega fanta, in od tistega časa gledam na njo drugače. Čez nekaj časa je izdala tudi mene. Tak da, ljudje ki varajo niso vredni zaupanja vsaj z moje strani. To so ljudje, ki niso zmožni spoštovanja do človeka, zelo egocentrični in na zelo nizki čustveni ravni.
Moja prijateljica je prevarala svojega fanta, in od tistega časa gledam na njo drugače. Čez nekaj časa je izdala tudi mene. Tak da, ljudje ki varajo niso vredni zaupanja vsaj z moje strani. To so ljudje, ki niso zmožni spoštovanja do človeka, zelo egocentrični in na zelo nizki čustveni ravni.
-
- Komunikatorka
ponavljam komentar nekoga: svet ni črno-bel. 

- Tearjerker
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Ko pa jz berem te štorije se pa res sprašujem v kakem socialnem krogu se eni gibljejo..
This!!

Porkaš, berem prigode na term foromo pa se res sprašujem ali:
a) bo kr neki resnice v reku ''gliha vkup štriha'' in se jaz enostavno ne gibljem v socialnem krogu ljudi s takšnimi karakteristikami/prigodami/whatever blebl blebr žnj že kdo počne itd.,
b) živim v alternativnem svetu, kjer je vse kontra;
c) mi vsi lažejo in v resnici vse te nasty stvari počnejo, ampak ko se pa menimo pa rečejo da v resnici so 1:1 s partnerjem, ki ga imajo radi, so zvesti, seksajo samo z njim/njo itd itd.
Upam da je res opcija a) resnična. Or else....

-
- Cosmopsiho
v moji družbi je varanju vedno sledil razhod.
o ekscesih v sklopu raznih klubov, vem bolj malo (oz nič), varanje zmeraj naleti na močno neodobravanje in intervencijo.
najbrž bo to, da gliha vkp štriha.
o ekscesih v sklopu raznih klubov, vem bolj malo (oz nič), varanje zmeraj naleti na močno neodobravanje in intervencijo.
najbrž bo to, da gliha vkp štriha.
Tearjerker napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ko pa jz berem te štorije se pa res sprašujem v kakem socialnem krogu se eni gibljejo..
This!!![]()
Porkaš, berem prigode na term foromo pa se res sprašujem ali:
a) bo kr neki resnice v reku ''gliha vkup štriha'' in se jaz enostavno ne gibljem v socialnem krogu ljudi s takšnimi karakteristikami/prigodami/whatever blebl blebr žnj že kdo počne itd.,
b) živim v alternativnem svetu, kjer je vse kontra;
c) mi vsi lažejo in v resnici vse te nasty stvari počnejo, ampak ko se pa menimo pa rečejo da v resnici so 1:1 s partnerjem, ki ga imajo radi, so zvesti, seksajo samo z njim/njo itd itd.
Upam da je res opcija a) resnična. Or else....
and the answer is ............c
DING DING DING DING DING..
Evo, še malo "rdeče tabletke":
http://med.over.net/forum5/read.php?275,8091351
Klifi:
-žena prevara svojega moža na nedeljskem družinskem kopanju z alfa tipom (hiter , nezaščiten, neoseben sex)
-najde se še ene 10 forumašic, ki pravijo, da se jim je zgodilo isto
-vse forumašice, ki so tudi varale, opravičujejo in racionalizirajo dejanje na 1001 način
-forumašice, ki so prevarale, so v drugih diskusijah pisale, kako bi ubijale in klale tipe, ki varajo
- vse forumašice, ki so varale, so ne glede na napisano vsebino, skupnega mnenja: zamolčati dogodek partnerju
Nekaj citatov iz diskusije:
...
*Moj nasvet, naj ti ostane le spomin (beri opomin), tako kot meni, z možem sem še vedno skupaj, zvedel pa ne bo nikoli, ker bo šlo to z menoj v grob.
*GLej pač se je zgodilo, ne sekiraj se toliko, nisi edina.
*Predlagam, da ta dogodek nemudoma skušaš pozabiti...
*Drugače pa: nisi prva, niti edina, ki ima takšno zgodbo...
*Na tvojem mestu bi dogodek zamolčala, ker je šlo samo za tistih 5 minut seksa in nobenih čustev...
*Poznam prijatelijco, ki je imela zelo zelo podobno zgodbo tvoji, končala pa se je s sifilisom...
*Jaz se pa tako prepoznam v tej zgodbi, da to kr ni res....
...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Fju, če je ta zgodba resnična in reakcije žensk iskrene, potem lahko rečem samo fuj.
Poročena ženska, ki se da dol s kar nekim privlačnim neznancem, brez zaščite, brez skrbi, da bo svojemu možu prinesla ne samo bolečino, ampak mogoče tudi kakšno SPB ...

Poročena ženska, ki se da dol s kar nekim privlačnim neznancem, brez zaščite, brez skrbi, da bo svojemu možu prinesla ne samo bolečino, ampak mogoče tudi kakšno SPB ...

Sem prebral celo temo in si ne predstavljam, da ti v 5ih minutah 5 krat pride, to je enkrat na minuto
Zdi se mi, da je izmišljena pravljica

trust napisal/-a:Sem prebral celo temo in si ne predstavljam, da ti v 5ih minutah 5 krat pride, to je enkrat na minutoZdi se mi, da je izmišljena pravljica
očitno ne veš česa je p*zda zmožna ob dovolj močni fizični atrakciji.
sicer pa če tudi zgodba ni resnična, so pa resnični nemaloštevilni odzivi žensk, katere trdijo, da se jim je zgodil podoben scenarij.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Ne res ne, mater si moram kar zapisat, ker mi zna še koristit kdaj
Tista zgodba v kateri tip piše kako ga je prevarala punca s trenerjem v fitnesu mi je najbolj zanimiva in všeč mi je, da je tip ni vzel nazaj

pa vsi takole na babe kako nezaščiteno seksajo...
jaz sem pa imela v življenju priliko slišat od veliko več moških, da jim je kondom ovira kot pa od žensk. dosti puncam razlike ni.
in spoštovanje sebe za moje pojme pomeni, da živiš v skladu z lastno filozofijo in se ne uklanjaš principom in (kvazi) moralnim standardom drugih. sploh slovenci smo znani po tem, da smo radi bolj papeški od papeža.
jaz sem pa imela v življenju priliko slišat od veliko več moških, da jim je kondom ovira kot pa od žensk. dosti puncam razlike ni.
in spoštovanje sebe za moje pojme pomeni, da živiš v skladu z lastno filozofijo in se ne uklanjaš principom in (kvazi) moralnim standardom drugih. sploh slovenci smo znani po tem, da smo radi bolj papeški od papeža.
Vsak raj ima svojo kačo.
http://med.over.net/forum5/read.php?275,9118539
en biserček
komur ob branju tegale zavre je moj prijatelj.
sonc, tole spoštovanje, če živiš po lastni filozofiji.. bullshit, če si človek filozofijo spreminja glede na to kaj se mu ponuja. "živi po svoje" in "ljudje se spreminjamo" je totalni egoizem brez morale.
in to, ker vedno manj ljudi upošteva te moralne standarde, imaš ljudi, ki ko prevarajo, "so se pač spremenili" in "imajo pravico živet svoj lajf", ko so pa sami prevarani pa "kastrirat ga je trebaaa!!!!".
varanje je zame bolano in pokvarjeno, človek ki to počne (ali se zavedno spušča v to), nima dosti samokontrole ali pa je enostavno pokvarjen egoist. kdor se strinja s tem se, ostali mi ne hodite blizu.
en biserček

sonc, tole spoštovanje, če živiš po lastni filozofiji.. bullshit, če si človek filozofijo spreminja glede na to kaj se mu ponuja. "živi po svoje" in "ljudje se spreminjamo" je totalni egoizem brez morale.
in to, ker vedno manj ljudi upošteva te moralne standarde, imaš ljudi, ki ko prevarajo, "so se pač spremenili" in "imajo pravico živet svoj lajf", ko so pa sami prevarani pa "kastrirat ga je trebaaa!!!!".
varanje je zame bolano in pokvarjeno, človek ki to počne (ali se zavedno spušča v to), nima dosti samokontrole ali pa je enostavno pokvarjen egoist. kdor se strinja s tem se, ostali mi ne hodite blizu.
hej norci 

s0nckic4 napisal/-a:pa vsi takole na babe kako nezaščiteno seksajo...
ok, samo kaj ma to veze z glavnim problemom - varanjem?
primer politično korektnega bulšita, kot orodje za opravičevanje prekrškov?
nekej mi govori, da imaš ti tudi nekaj kilometraže varanja za seboj...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
slovenc79 napisal/-a:http://med.over.net/forum5/read.php?275,9118539
en biserčekkomur ob branju tegale zavre je moj prijatelj.

g.AI.a napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:http://med.over.net/forum5/read.php?275,9118539
en biserčekkomur ob branju tegale zavre je moj prijatelj.
![]()
Moj bog! Sploh ne vem kaj naj rečem ... Grozno.
največja cvetka je pa, da je to samo vrh ledene gore.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
itak, takoj ko se človek ne strinja s tabo pa ziher vara
če bi se ljudje resnično vprašali kaj želijo, bi jih pol manj v zveze sploh stopilo. za dobro zvezo furat je treba bit zrel in odgovoren. v takih zvezah je varanja (kot tudi raznega psihičnega in fizičnega nasilja) bistveno manj
edit: in potem še tukaj na cosmotu vidim članek z naslovom "samska, kaj pa zdaj." in potem se še čudite zakaj je v družbi, kjer je samskot skoraj izenačena s kakšno kužno boleznijo toliko varanja
če bi se ljudje resnično vprašali kaj želijo, bi jih pol manj v zveze sploh stopilo. za dobro zvezo furat je treba bit zrel in odgovoren. v takih zvezah je varanja (kot tudi raznega psihičnega in fizičnega nasilja) bistveno manj
edit: in potem še tukaj na cosmotu vidim članek z naslovom "samska, kaj pa zdaj." in potem se še čudite zakaj je v družbi, kjer je samskot skoraj izenačena s kakšno kužno boleznijo toliko varanja

Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 14. Jan. 2014 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.