Hvala za glasove Ceprav mu po moje Mr Schrodinger bolj pase, smo se odlocili, da bo Catmandu, ker v cimrovem jeziku mandu pomeni idiot in glede na zgago, ki jo zganja okoli (in znotraj) nasega stanovanja, bo kar primerno.
V letu 2014 želim vsakomur da bo bolj pogumen kot prejšnje leto, da bo vsak bolj toleranten do drugačnih, da si bo vsak vzel kakovosten čas zase ter delal na sebi..ter da si bo vsak ustvaril čimveč lepih in polnih spominov..ker je to najbolj pomembna stvar na svetu.
Z zamudo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Omg, čez 1000 postov . Ful sem navdušena, pa ne vem zakaj
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Ej, kaj je pol z novo moderatorko? Zdej je pa že eno leto od tega
"odhajajoče" pomeni, da je poslano, ampak ga naslovnik še ni kliknil in prebral. "poslano" pa je tisto, ki je že prebrano
ko je še odhajajoče, ga imaš še možnost zbrisat in se ne vidi (vsaj mislim, da je tako.. glede na to da me mala in bunda zadnjič nista ubili, že mora bit tako )
TLDR napisal/-a:Če bi bil ti punca, bi drugače razmišljal oz. čutil. Kurbirji so ženskam turn-on, če slednje ne bi bili, bi jim biznis enostavno propadel. Ženske čutijo atrakcijo do tipov, katere imajo rade druge ženske in to je vsa umetnost.
V veliki meri oz. pri večini žensk je to sicer res, vendar to, da čim več žensk obrajta določenega moškega, ne pomeni, da on mora biti oz. je tudi k*rbir. Poznam kakega blazno zaželenega samca, okrog katerega večina žensk dobi mehka kolena, pa jih ne pobira kot smetar odpadke. Zaradi tega je, vsaj v mojih očeh, še toliko bolj zanimiv, ker mora biti ženska, ki ga pritegne, očitno nekaj več kot samo še ena manekenka, ki se znajde v njegovi bližini. Do takšnega moškega imam sama več spoštovanja kot do tistega, ki svoj izgled in karizmo izkorišča v ta namen, da bi zlezel med hlačke vsaki, ki pokaže zanj zanimanje.
ubistvu, resnica je ta da so zasedeni moški že po default težje dosegljivi in to je vse. mnogo žensk pa pada na nedosegljivost, ker preizkušajo svoje meje, do kako dobrega lahko pridejo, pa se še zabavajo ob tem
js definitivno ne padam na tipe, ki ne znajo uporabljat predlogov ki/ kateri
že 100. ko si zaljubljen, srečen in zadovoljen izžarevaš 100x večjo karizmo. tudi zato ta pojav. lahko pa še naprej furate to o ženskah, ki padajo samo na zasedene tipe. ste zagrenjeni in sovražno nastrojeni do obče ženske populacije. ni panike. takega genskega poola se itak vse izogibamo.