Pogovor preko fb.
-
- Sramežljivka
Pogovor preko fb.
No rad bi povedal da si z eno punco pišema po fb in gledama preko kamere in to že zdaj 3 tedne. Nažalost sem trenutno v tujini zato pač poteka pogovor preko kamere in fb-ja. ker pa na dan po 4 ure in to 3 tedne si veliko poveš me že malo skrbi da mi zmankuje tem vsaj rad bi obdržal na neki normalni ravni dokler ne pridem domov in v živo bo spet drugače. Mogoče kakšen nasvet? Splača se mi potrudit vrjamete 

JUHU
Re: Pogovor preko fb.
Ajaj, a sam gledata se po kameri, nwm fajn da si tud mikrofon omisliš
Če se 3 tedne vsak dan po 4 ure pišeta pa gledata si kr dober, meni po 20 minutah tem zmanjka in si use povem
Kaj sta se v živo že spoznala oz se poznata?
Kakšne signale ti daje punca dobre/slabe?
O čem se največkrat pogovarjata?
Koliko časa si še v tujini?
Držim pesti zate, če praviš, da se splača potrudit

Če se 3 tedne vsak dan po 4 ure pišeta pa gledata si kr dober, meni po 20 minutah tem zmanjka in si use povem

Kaj sta se v živo že spoznala oz se poznata?
Kakšne signale ti daje punca dobre/slabe?
O čem se največkrat pogovarjata?
Koliko časa si še v tujini?
Držim pesti zate, če praviš, da se splača potrudit

-
- Sramežljivka
sej tudi se pogovarjama in gledama mal bi blo čudno samo gledat hehe. Ne nisem jo še videl čeprav ne živi daleč od mene. punca daje dobre signale res nisem še nikol od nobene dobil tulko fit beka ko ga dobim tuki. Zgleda da si tudi ona želi neki takšnega kot js
. Pogovarjama se o najini zgodovini in ka je blo danes ka bo jutri pa tako in počasi zmanka tem
v tujini sem še 20 dni potem pa grem na dospust potem pa spet nazaj in teh 18 dni dopusta bom probal jo čim bol spoznat pa če me počaka še pol 3 mesce je to prava punca ki si želi nekaj
)

JUHU
vzemita si kakšen dan oddiha
bosta vmes doživela kej kar bo tema za pogovor, pa tudi, če si vsak dan tako dolgo v stiku z nekom se bo prej al slej nekdo nekoga mal naveličal..

hej norci 

-
- Sramežljivka
nima veze 

Zadnjič spremenil vilamalina, dne 24. Apr. 2014 21:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Simple, predlagaj ji tole...reči da se manjkrat pogovarjajta da se ne bosta naveličala.
Ker če boš kar naenkrat manj na internetu, bo mislila da si se jo naveličal. Ker verjemi, tudi ona se boji da se jo boš naveličal..ker če govorita po nekaj ur na dan je zainteresirana zate.
Pa pojdi na kake sex pogovore, da malo začiniš zadevo...če nisi tega že seveda naredil, lisjak
.
Res, reci kakšno konkretno o sexu...te bo še bolj veselo čakala.
Lahko fašeš še kako masturbacijo preko webcama. Just sayin.
Ker če boš kar naenkrat manj na internetu, bo mislila da si se jo naveličal. Ker verjemi, tudi ona se boji da se jo boš naveličal..ker če govorita po nekaj ur na dan je zainteresirana zate.
Pa pojdi na kake sex pogovore, da malo začiniš zadevo...če nisi tega že seveda naredil, lisjak

Res, reci kakšno konkretno o sexu...te bo še bolj veselo čakala.
Lahko fašeš še kako masturbacijo preko webcama. Just sayin.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Komunikatorka
se strinjam z led zeppelinom, lahko čist spontano se kak dan ne pogovarjata. sex preko kamere preden se v živo spoznata pa ne vem, kakšne rezultate prinaša
včasih je dobro ne preveč komunicirati preden se spoznaš v živo, da nimata oba nerealnih pričakovanj. samo me pa res zanima, kaj se lahko 4 ure vsak dan pomenaš z isto osebo.

To je brezveze. Če že spoznaš žensko preko neta, se je najbolje čimprej dobiti v živo, da vidita pri čem sta.
Se bojim, da predolgo vlečeš dopisovanje in ji boš nehal biti zanimiv. Ona bo v živo srečala nekega X modela, na katerega se bo napalila, ti boš pa izvisel.
Dober si, da si sploh dopisuje s tabo, čeprav te ne pozna. Moje samske znanke, ki visijo na fb pravijo, da ni šanse, da bi se kaj šle s tipi, ki jih probajo pecat preko fb. Pravijo, če kaj hoče od mene, naj bo tolk pogumen, da me kje ogovori.
Ko čutiš, da si ženski postal zanimiv, moraš čimprej narediti korak naprej. Tako je moje mnenje.
Se bojim, da predolgo vlečeš dopisovanje in ji boš nehal biti zanimiv. Ona bo v živo srečala nekega X modela, na katerega se bo napalila, ti boš pa izvisel.
Dober si, da si sploh dopisuje s tabo, čeprav te ne pozna. Moje samske znanke, ki visijo na fb pravijo, da ni šanse, da bi se kaj šle s tipi, ki jih probajo pecat preko fb. Pravijo, če kaj hoče od mene, naj bo tolk pogumen, da me kje ogovori.
Ko čutiš, da si ženski postal zanimiv, moraš čimprej narediti korak naprej. Tako je moje mnenje.
..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je ultra lep in kdo grd, je stvar percepcije. Te moje znanke niso glih ene, ki bi imele v glavi neka cosmo merila o lepoti moškega. V vsakem primeru na njih naredi boljši vtis en, ki je pogumen v živo, kot pa en, ki bi tam nekaj pisal preko neta.
V vsakem primeru je neskončno dopisovanje z žensko, ki je ne poznaš, kontraproduktivno, ker ubija privlačnost.
V vsakem primeru je neskončno dopisovanje z žensko, ki je ne poznaš, kontraproduktivno, ker ubija privlačnost.
Džeki napisal/-a:Ko čutiš, da si ženski postal zanimiv, moraš čimprej narediti korak naprej.

trust, sej konc koncev je vseen, kdo se komu navabi, važen je tajming, to je vse. Jaz tipa ne bi resno jemala, če bi se samo prek neta nekaj sem in tja menila, dobit si pa ne bi upal. Ampak ja - js nisem nobeno merilo tuki.
As your lover describes you, so you are.
jaz mislim da je iskanje partnerja glede na to kdo ti bolj "metuljčke" povzroči totalno nezrelo. tak folk ni čudno da 100krat najebe in je prizadet, preden najde srečo.
če pa gledaš bolj na to kako zrela je oseba, pa je več možnosti da je zveza.
se mi zdi ravno to, da mora moški prit do ženske in ji poljubit roko in se igrat šarmerja, čisto hollywoodsko in nerealno. sam da veste, punce: kdor to obvlada, je player in nič drugega. ne bo poroke ampak bo jok in stok, ko ugotovite da je vse skupaj samo igrica. kar vas večina že ve, sam "če je pa tok kjut, metuljčki pa to, spontanost juhuhu".. jebeš to. glej na realnost in iskrenost, ker samo to pokaže, kaj človek v resnici je.
hitenje je po itak največji problem. popolnega partnerja vsak hoče imet že jutri ob 12ih, pa tudi sanjsko službo, popolno postavo (s čemer imajo šalabajzarska podjetja s pripomočki za hujšanje ogromen zaslužek).
kdor se hoče po par dneh prek neta že v živo spoznat, in če se ne, ga vse mine, je preprosto nezrel. kako bo tak človek funkcioniral v zvezi in reševal probleme, če pa za vsak drek obupa in se stran obrne?
če pa gledaš bolj na to kako zrela je oseba, pa je več možnosti da je zveza.
se mi zdi ravno to, da mora moški prit do ženske in ji poljubit roko in se igrat šarmerja, čisto hollywoodsko in nerealno. sam da veste, punce: kdor to obvlada, je player in nič drugega. ne bo poroke ampak bo jok in stok, ko ugotovite da je vse skupaj samo igrica. kar vas večina že ve, sam "če je pa tok kjut, metuljčki pa to, spontanost juhuhu".. jebeš to. glej na realnost in iskrenost, ker samo to pokaže, kaj človek v resnici je.
hitenje je po itak največji problem. popolnega partnerja vsak hoče imet že jutri ob 12ih, pa tudi sanjsko službo, popolno postavo (s čemer imajo šalabajzarska podjetja s pripomočki za hujšanje ogromen zaslužek).
kdor se hoče po par dneh prek neta že v živo spoznat, in če se ne, ga vse mine, je preprosto nezrel. kako bo tak človek funkcioniral v zvezi in reševal probleme, če pa za vsak drek obupa in se stran obrne?
hej norci 

...
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
tudi jaz ne vem. ampak, ljudje pač hočejo vse takoj. v glavi si vbijejo neke ideje in jutri hočejo met uresničeno. če ne, jih mine. tako je očitno pri nekaterih, ki spoznavajo prek neta, in pa hujšanje je tudi lep primer.
malo ljudi je takih, ki se mal potrudijo, si vzamejo čas, da človeka zares spoznajo. in tak folk ima tudi marsikej drugega porihtano v življenju. medtem ko se drugi zaletavajo z glavo v zid in vsak dan si ob vsakem drugačnem čustvu na novo definirajo cilje življenja (večina jih pa ne doseže precej malo, uglavnem se vsi zafrknejo, tako naivni "poslovneži", ki končajo na tleh, kot punce/tipi, ki se jim svet podre ker so čutili "metuljčke" do napačne/ga)
malo ljudi je takih, ki se mal potrudijo, si vzamejo čas, da človeka zares spoznajo. in tak folk ima tudi marsikej drugega porihtano v življenju. medtem ko se drugi zaletavajo z glavo v zid in vsak dan si ob vsakem drugačnem čustvu na novo definirajo cilje življenja (večina jih pa ne doseže precej malo, uglavnem se vsi zafrknejo, tako naivni "poslovneži", ki končajo na tleh, kot punce/tipi, ki se jim svet podre ker so čutili "metuljčke" do napačne/ga)
hej norci 

...
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 19:15, skupaj popravljeno 2 krat.