To je tista fora, ko zraven totalne neumnosti dodaš "raziskave so pokazale" ali "x% ljudi" in vse skupaj izpade kot kredibilen podatek

TLDR napisal/-a:OP, shujšaj pod nujno.
Tulip napisal/-a:Drugače pa mislim, da ni nič narobe z nedolžnostjo in se mi zdi lepo, da nekdo počaka na posebno osebo, jaz nikoli nisem gledala zviška na tiste, ki so ostali dlje nedolžni... in tudi, če oseba čaka tako dolgo mislim, da tudi dozori in ve s kakšno osebo želi izvesti ta korak. Na tej točki se mi zdi bolje počakati na tisto res pravo željo in ne samo zato it kar z nekom, da boš lahko rekla, da si izgubila nedolžnost. Dosti je važen motiv te želje...to ga pa vsak sam pri sebi ve.
Tulip napisal/-a:Kataya, glede na to, da vidim, da tema ni več aktivna, ravno tako tudi uporabnice ni na vidiku, sem pisala ta drugi del bolj na splošno...![]()
Seveda je razlika med tem, ko nekdo želi izgubit nedolžnost a jo ne more, ker za tem tičijo določene težave in med tem, da nekdo zavestno čaka s seksom, ker se mu/ji ne mudi, samo zato, da bo lahko rekel/a, da ni več nedolžen/a.
Vse prevečkrat ljudje mislijo, da so nedolžneži apriori neprivlačni, asocialni ljudje itd., torej, da je v njih razlog, "da jih nihče noče"... pa to ni vedno res, ne more se tako posploševati... Vem, ker sem ena od takih (stara med 20 in 25, ne povem točno), mi pa nihče ne bi pripisal nedolžnosti.
TLDR napisal/-a:Če se ženska do 27. leta ni dala dol, je ali nuna, ali pa nima vizuale, v to sem 99% prepričan. .